طرز تهیه پیتزا پستو، تجربه یک طعم جذاب ایتالیایی!

طرز تهیه پیتزا پستو

طرز تهیه پیتزا پستو, پیتزا پستو چیست , طرز تهیه پیتزا پستو استیک , طرز تهیه پیتزا ایتالیایی چانو , طرز تهیه پیتزا چیکن پستو , تلفظ پیتزا پستو , پیتزا پستو خمین

پیتزا پستو یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و لذیذ ایتالیایی است که با سس پستو آماده می‌شود این پیتزای خوش طعم خیلی راحت درست می‌شود و برای پذیرایی در مهمانی‌ها مناسب است پیتزا پستورا می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوع تهیه کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پیتزا پستو در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر پیتزا پستومقدار مواد
آرد۳ لیوان و چند قاشق غذا خوری
آب ولرمنصف لیوان
شیرنصف لیوان
تخم مرغ۱ عدد
شکر۲ قاشق غذا خوری
پودر خمیر مایه۲ قاشق غذا خوری
نمک۱ قاشق چای خوری
روغن۳ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر۲ قاشق مربا خوری
مواد لازم برای سس پیتزامقدار مواد
برگ ریحان۲۰۰ گرم
پنیر پارمزان۲ قاشق غذا خوری
پسته پودر شده۲ قاشق غدا خوری
مغز گردو۱۰۰ گرم
سیر۲ حبه
روغن زیتون۱ پیمانه
آب لیمو ترش۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
مواد لازم برای مرغ گریل شدهمقدار مواد
سینه مرغ۱ عدد
روغن زیتون۲ قاشق غدا خوری
نمک۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاهبه مقدار دلخواه
پودر سیر۱ قاشق چای خوری
ادویه مرغ۱ قاشق مربا خوری
فلفل چیلی یا فلفل قرمزنصف قاشق چای خوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه پیتزا پستو

مرحله ۱: آماده‌سازی خمیر مایه

ابتدا برای درست کردن خمیر پیتزا مقداری خمیر مایه فوری را داخل یک ظرف کوچک بریزید، کمی آب ولرم به آن اضافه کنید، هم بزنید تا با هم مخلوط شوند سپس ظرف را کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل بیاید طوری که در کنار آن حباب‌هایی تشکیل شود.

مرحله ۲: تهیه مخلوط تخم‌مرغ و شکر

سپس تخم مرغ را در یک ظرف بریزید و با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود، سپس کمی شیر به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند بعد از آن شکر را به مخلوط اضافه کنید و با هم ترکیب کنید تا بافت مواد یکدست شود.

مرحله ۳: اضافه کردن نمک و خمیر مایه به مخلوط

سپس کمی نمک به مخلوط اضافه کنید و با هم ترکیب کنید بعد از آن خمیر مایه را که عمل آمده است روی مخلوط مواد بریزید، با هم ترکیب کنید بعد در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا بافت آن سبک شود سپس مقداری بکینگ پودر به آرد اضافه کنید.

مرحله ۴: الک کردن و اضافه کردن آرد به مخلوط

بعد ترکیب آرد را دوباره الک کنید تا بافت آن کاملاً یکدست شود سپس آرد را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید، خوب هم بزنید تا خمیر جمع شود، طوری که بافت آن صاف و یکدست شود دقت کنید که خمیر نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشد.

مرحله ۵: اضافه کردن روغن به خمیر

سپس مقدایر روغن مایع را به خمیر اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا بافت آن نرم، لطیف و یکدست شود وقتی که خمیر آماده شد داخل یک ظرف را با روغن چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید سپس روی خمیر را هم با روغن کاملا چرب کنید.

مرحله ۶: استراحت خمیر و آماده‌سازی سینه مرغ

بعد روی ظرف را با سلفون یا یک پارچه بپوشانید، اجازه دهید تا خمیر در دمای محیط به مدت یک تا دو ساعت استراحت کند، حجم آن زیاد شود و پف کند، در این فاصله برای طعم‌دار کردن مرغ‌ها یک سینه مرغ را از وسط برش بزنید تا نازک‌تر شود.

مرحله ۷: آماده‌سازی و برش زدن سینه مرغ

سپس روی هر تکه خراش‌هایی ایجاد کنید تا مواد طعم دهنده کاملاً جذب مرغ شوند بعد نمک و فلفل سیاه روی مرغ بپاشید، با دست روی آن کامل پخش کنید تا خوب سطح آن را بپوشانند سپس مقداری پودر سیر را هم روی برش مرغ بریزید و پخش کنید.

مرحله ۸: اضافه کردن ادویه به مرغ

حالا مقداری ادویه مرغ هم روی برش‌های مرغ بپاشید و پخش کنید بعد از آن با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری فلفل چیلی یا همان فلفل قرمز را روی برش‌های مرغ بریزید و با دست روی سطح آن پخش کنید تا کاملا به خورد مرغ‌ها برود.

مرحله ۹: آماده‌سازی و اضافه کردن آب لیمو به مرغ

سپس یک لیمو ترش تازه را بشورید، از وسط برش بزنید، آب آن را بگیرید بعد آب لیمو ترش را روی برش مرغ بریزید و پخش کنید اگر لیمو ترش تازه در دسترس نبود می‌توانید از آب لیمو آماده که از بیرون تهیه کرده‌اید استفاده کنید و روی مرغ بریزید.

مرحله ۱۰: مالیدن روغن زیتون روی مرغ

بعد مقداری روغن زیتون را روی مرغ بریزید و کاملاً با دست بمالید تا همه مواد جذب مرغ شوند، سپس برش‌های مرغ را داخل یک ظرف قرار دهید، بعد ظرف را در یخچال بگذارید تا به مدت یک تا دو ساعت استراحت کنند و کاملاً طعم‌دار شوند.

مرحله ۱۱: آماده‌سازی مواد اولیه سس پیتزا

حالا برای درست کردن سس مخصوص پیتزا برگ ریحان تازه را تمیز بشورید، کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود، سپس سبزی ریحان را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید بعد از آن مقداری پنیر پارمزان به مواد اضافه کنید و داخل مخلوط کن بریزید.

مرحله ۱۲: اضافه کردن مواد به سس پیتزا

سپس سیرها را پوست بگیرید، بشورید و به مواد اضافه کنید همچنین مقداری مغز گردو را روی مواد بریزید بعد پسته پودر شده را در مخلوط کن یا میکسر به مواد اضافه کنید حالا با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری روغن زیتون را روی مواد بریزید.

مرحله ۱۳: مخلوط کردن مواد سس و تنظیم غلظت آن

بعد از آن کمی نمک و فلفل سیاه را هم به ترکیب مواد سس اضافه کنید حالا همه مواد را با هم مخلوط و میکس کنید تا عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود، بافت مواد باید کاملاً یک دست باشد و غلظت مخلوط سس به غلظت ماست یا کمی رقیق‌تر برسد.

مرحله ۱۴: خارج کردن مرغ از یخچال

سپس سس را داخل یک ظرف بریزید، در یخچال قرار دهید تا طعم همه مواد کاملاً با هم مخلوط شود و سس جا بیفتد بعد مرغ‌ها را که مزه‌دار شده‌اند از یخچال بیرون بیاورید، در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.

مرحله ۱۵: تفت دادن گوشت مرغ

وقتی روغن داغ شد مرغ‌ها را در تابه بریزید، خوب تفت دهید تا کاملاً سرخ شوند وقتی یک طرف برش‌های مرغ طلایی رنگ شد آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ و طلایی رنگ شود بعد از آن تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله ۱۶: گرفتن پف اضافی خمیر

سپس سینه مرغ را به شکل نواری در اندازه‌های دلخواه برش بزنید و کنار بگذارید بعد از آن خمیر را که خوب عمل آمده است از داخل ظرف خارج کنید و با فشار انگشتان روی آن، پف خمیر را بگیرید و خمیر را کمی ورز دهید تا یکدست شود.

مرحله ۱۷: باز کردن خمیر روی سطح کار

سپس خمیر را روی یک سطح صاف آرد پاشی شده قرار دهید، بعد با وردنه خمیر را پهن کنید دقت کنید که ضخامت خمیر نباید خیلی نازک باشد که زود بسوزد، خیلی هم ضخیم نباشد که نپخته باقی بماند بعد کف قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید.

مرحله ۱۸: قرار دادن خمیر درون قالب

سپس خمیر را در قالب قرار دهید، اضافه‌های آن را با یک چاقوی تیز برش دهید بعد از آن کف خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کنید تا در هنگام پخت پف نکند و شکل پیتزا خراب نشود، سپس سس مخصوص را روی خمیر بریزید و کاملاً پخش کنید.

مرحله ۱۹: چیدن گوشت مرغ روی خمیر

سس باید همه قسمت‌های خمیر را کاملاً بپوشاند بعد از آن مرغ‌های گریل شده را که برش داده‌اید روی سطح خمیر بچینید تا کاملا سطح خمیر را بپوشانید، بعد از آن مقداری پنیر پیتزا روی مرغ‌ها بریزید، می‌توانید از ترکیب چند پنیر مختلف استفاده کنید.

مرحله ۲۰: اضافه کردن پنیر پیتزا

مقدار پنیر پیتزا به سلیقه خودتان بستگی دارد و هرچه مقدار آن بیشتر باشد، بعد از پخت پیتزا بیشتر کش می‌آید، سپس به دلخواه خودتان می‌توانید مقداری گوجه گیلاسی را تمیز بشورید، به شکل حلقه‌ای برش بزنید، به طور پراکنده روی پنیر پیتزا بچینید.

مرحله ۲۱: تزیین روی پیتزا با زیتون

بعد چند زیتون را هم به شکل حلقه‌ای برش بزنید و روی پنیر بچینید و تزئین کنید، سپس با سلیقه خودتان می‌توانید دوباره مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید،بعد از آن قالب پیتزا را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید تا خوب بپزد.

مرحله ۲۲: پخت پیتزا

سپس دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، اجازه دهید تا پیتزا به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزد و آماده شود، بعد از این مدت قالب پیتزا را از فر خارج کنید، بعد از ۲ دقیقه به آرامی پیتزا را از قالب خارج کنید و در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله ۲۳: برش زدن و سرو پیتزا

بعد پیتزا را در اندازه‌های مناسب برش دهید، با سلیقه و دلخواه خودتان مقداری سس کچاب یا گوجه فرنگی روی پیتزا بریزید، کمی هم پودر آویشن روی آن بپاشید، سپس پیتزا پستو را به عنوان یک غذای پر طرفدار همراه با انواع دورچین سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 23 مهر 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.