طرز تهیه کباب سلطانی به روش رستورانی برای مهمانیها و مجالس
طرز تهیه کباب سلطانی
طرز تهیه کباب سلطانی خیلی ساده است و میتونید با مواد اولیهای که توی هر خونهای پیدا میشه، یه غذای خوشمزه درست کنید. این کباب ترکیبی از گوشت قرمز و فیله مرغ هست که با یک سری مواد دیگه مزهدار میشه و بعدش روی آتش یا گریل پخته میشه. تو این دستور سعی کردم مواد رو کمی تغییر بدم تا یه کباب سلطانی یونیک و خاص درست کنید.
برای تهیه کباب سلطانی، ابتدا پیازها رو خلالی خرد کنید و با کیوی خرد شده و گوشت قرمز برش خورده مخلوط کنید و بذارید مرینت بشه. بعد فیله مرغ رو با پیاز، زعفران و فلفل سیاه مزهدار کنید. حالا گوشت و مرغ مزهدار شده رو مخلوط کنید و با روغن زیتون، نمک و آب لیموترش بذارید ۱۵ دقیقه دیگه استراحت کنه. زغال رو آماده کنید و گوشت و مرغ رو به صورت یکی در میان روی سیخ بزنید و روی زغال کباب کنید. آخر سر با پلو و گوجه کبابی سرو کنید.
مواد اصلی | مقدار |
گوشت قرمز بیاستخوان | ۱۵۰ گرم |
فیله مرغ | ۱۵۰ گرم |
دیگر مواد | مقدار |
پیاز | ۲ عدد |
کیوی | ۱ عدد |
آب لیموی تازه | ۴ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران دمکرده | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کباب سلطانی
مرحله ۱: آمادهسازی مواد مرینت
پیازها را بشویید، پوست بگیرید و به صورت خلالی درشت خرد کنید. این کار باعث میشود موقع کباب زدن پیاز به راحتی از کباب جدا شود. پیاز رنده شده به گوشت میچسبد و هنگام کباب کردن میسوزد.
مرحله ۲: اضافه کردن کیوی
کیوی را پوست بگیرید و خرد کنید. کیوی به خاطر آنزیمهایی که دارد، باعث نرم شدن گوشت میشود.
مرحله ۳: آمادهسازی گوشت
گوشت قرمز را به صورت مستطیلهای هم اندازه برش بزنید. این کار باعث میشود همه قسمتهای گوشت به طور یکنواخت پخته شوند.
مرحله ۴: مرینت کردن گوشت
گوشتهای برش زده را در یک کاسه بریزید، پیاز و کیوی خرد شده را اضافه کنید و بگذارید ۳۰ تا ۶۰ دقیقه بماند تا مزهدار شود.
مرحله ۵: مزهدار کردن مرغ
فیله مرغ را در یک کاسه بریزید و به آن مقداری پیاز، زعفران دم کرده و فلفل سیاه اضافه کنید. بگذارید مرغ هم مزهدار شود.
مرحله ۶: ترکیب کردن مواد
بعد از مزهدار شدن گوشت و مرغ، پیازهای گوشت را جدا کنید و گوشت و مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید. روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و آب لیموترش را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا مواد خوب مزهدار شوند.
مرحله ۷: آماده کردن زغال
زغال را آماده کنید و بگذارید سرخ شود.
مرحله ۸: سیخ زدن کبابها
گوشت و مرغ را به صورت یکی در میان روی سیخهای فلزی بزنید تا هیچ فضای خالی بین آنها نباشد.
مرحله ۹: پختن کباب
سیخها را روی زغال داغ بگذارید و مدام بچرخانید تا کبابها به طور یکنواخت پخته شوند.
مرحله ۱۰: سرو کردن
کباب سلطانی را با پلو و گوجه کبابی سرو کنید. نوش جان!
مطالب جذاب از سراسر وب
- مدل میکاپ و شینیون باز جدید خلیجی و اروپایی برای همه سلیقه ها
- مجسمه دکوری فیل؛ معرفی ۱۵ مدل جذاب و نمادین برای دکوراسیون خانه شما
- ۱۵ مدل جذاب و شیک از جلیقه سنتی ایرانی؛ تلفیق اصالت با مد روز
- طرز تهیه مرغ چینی خوشمزه و لذیذ به روشی ساده و سریع
- جذابیت پاییزه؛ ۱۵ ایده با ژلیش سبز زمردی مات برای یک استایل شیک
- منبع :
- agatha.lounge