طرز تهیه کباب سلطانی به روش رستورانی برای مهمانی‌ها و مجالس

طرز تهیه کباب سلطانی

طرز تهیه کباب سلطانی

طرز تهیه کباب سلطانی خیلی ساده است و می‌تونید با مواد اولیه‌ای که توی هر خونه‌ای پیدا می‌شه، یه غذای خوشمزه درست کنید. این کباب ترکیبی از گوشت قرمز و فیله مرغ هست که با یک سری مواد دیگه مزه‌دار می‌شه و بعدش روی آتش یا گریل پخته می‌شه. تو این دستور سعی کردم مواد رو کمی تغییر بدم تا یه کباب سلطانی یونیک و خاص درست کنید.

برای تهیه کباب سلطانی، ابتدا پیازها رو خلالی خرد کنید و با کیوی خرد شده و گوشت قرمز برش خورده مخلوط کنید و بذارید مرینت بشه. بعد فیله مرغ رو با پیاز، زعفران و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. حالا گوشت و مرغ مزه‌دار شده رو مخلوط کنید و با روغن زیتون، نمک و آب لیموترش بذارید ۱۵ دقیقه دیگه استراحت کنه. زغال رو آماده کنید و گوشت و مرغ رو به صورت یکی در میان روی سیخ بزنید و روی زغال کباب کنید. آخر سر با پلو و گوجه کبابی سرو کنید.

مواد اصلیمقدار
گوشت قرمز بی‌استخوان۱۵۰ گرم
فیله مرغ۱۵۰ گرم
دیگر موادمقدار
پیاز۲ عدد
کیوی۱ عدد
آب لیموی تازه۴ قاشق غذا خوری
روغن زیتون۲ قاشق غذا خوری
زعفران دم‌کرده۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کباب سلطانی

مرحله ۱: آماده‌سازی مواد مرینت

پیازها را بشویید، پوست بگیرید و به صورت خلالی درشت خرد کنید. این کار باعث می‌شود موقع کباب زدن پیاز به راحتی از کباب جدا شود. پیاز رنده شده به گوشت می‌چسبد و هنگام کباب کردن می‌سوزد.

مرحله ۲: اضافه کردن کیوی

کیوی را پوست بگیرید و خرد کنید. کیوی به خاطر آنزیم‌هایی که دارد، باعث نرم شدن گوشت می‌شود.

مرحله ۳: آماده‌سازی گوشت

گوشت قرمز را به صورت مستطیل‌های هم اندازه برش بزنید. این کار باعث می‌شود همه قسمت‌های گوشت به طور یکنواخت پخته شوند.

مرحله ۴: مرینت کردن گوشت

گوشت‌های برش زده را در یک کاسه بریزید، پیاز و کیوی خرد شده را اضافه کنید و بگذارید ۳۰ تا ۶۰ دقیقه بماند تا مزه‌دار شود.

مرحله ۵: مزه‌دار کردن مرغ

فیله مرغ را در یک کاسه بریزید و به آن مقداری پیاز، زعفران دم کرده و فلفل سیاه اضافه کنید. بگذارید مرغ هم مزه‌دار شود.

مرحله ۶: ترکیب کردن مواد

بعد از مزه‌دار شدن گوشت و مرغ، پیازهای گوشت را جدا کنید و گوشت و مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید. روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و آب لیموترش را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا مواد خوب مزه‌دار شوند.

مرحله ۷: آماده کردن زغال

زغال را آماده کنید و بگذارید سرخ شود.

مرحله ۸: سیخ زدن کباب‌ها

گوشت و مرغ را به صورت یکی در میان روی سیخ‌های فلزی بزنید تا هیچ فضای خالی بین آن‌ها نباشد.

مرحله ۹: پختن کباب

سیخ‌ها را روی زغال داغ بگذارید و مدام بچرخانید تا کباب‌ها به طور یکنواخت پخته شوند.

مرحله ۱۰: سرو کردن

کباب سلطانی را با پلو و گوجه کبابی سرو کنید. نوش جان!

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 10 خرداد 1403
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.