طرز تهیه آبگوشت بادمجان و کشک با دستور ساده و سریع

طرز تهیه آبگوشت بادمجان و کشک

طرز تهیه آبگوشت بادمجان و کشک

طرز تهیه آبگوشت بادمجان و کشک خیلی راحت و سریع است. این غذا یک غذای سنتی ایرانی است که با گوشت، بادمجان و کشک درست می‌شود و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. برای آماده کردن این غذا، فقط کافیست مواد لازم را آماده کنید و طبق مراحل پیش بروید. حالا بریم سراغ مواد لازم و بعد شروع کنیم به پختن این غذای خوشمزه.

برای تهیه آبگوشت بادمجان و کشک، اول پیازها رو خرد کن و با زردچوبه تفت بده، بعد گوشت رو اضافه کن و با فلفل سیاه تفت بده. آب بریز و بذار بجوشه و بعد حرارت رو کم کن تا گوشت نرم بشه. عدس رو که از قبل خیس کردی اضافه کن و بذار بپزه. بادمجان‌ها رو پوست بگیر، حلقه‌ای کن و سرخ کن. نعنا داغ درست کن و با کشک به آبگوشت اضافه کن. آخر سر نمک رو اندازه کن و بذار جا بیفته. با نون تازه و سبزی سرو کن. نوش جان!

مواد اصلیمقدار
گوشت آبگوشتی۵۰۰ گرم
بادمجان۴ عدد
عدس۱ پیمانه
کشک۱/۲ پیمانه
سایر موادمقدار
نعنا داغ۱ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد
نمک، فلفل، زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت بادمجان و کشک

مرحله ۱: تفت دادن پیاز و گوشت

اول پیازها رو پوست بگیر و نگینی ریز خرد کن. بعد داخل قابلمه مناسبی با کمی روغن و زردچوبه تفت بده تا سبک بشه. حالا گوشت رو اضافه کن و با پیاز و فلفل سیاه تفت بده تا گوشت تغییر رنگ بده.

مرحله ۲: اضافه کردن آب

چند لیوان آب روی مواد تفت داده شده بریز و اجازه بده با حرارت زیاد بجوشه. وقتی جوشید، حرارت رو کم کن تا گوشت پخته و نرم بشه.

مرحله ۳: آماده‌سازی عدس

عدس رو از ۱ ساعت قبل با کمی آب بذار تا خیس بخوره. وقتی گوشت کمی نرم شد، عدس رو اضافه کن و بذار همراه با گوشت پخته و نرم بشه.

مرحله ۴: آماده‌سازی بادمجان

بادمجان‌ها رو پوست بگیر و حلقه‌ای خرد کن. برای ۳۰ دقیقه داخل محلول آب و نمک بذار تا تلخیشون گرفته بشه، بعد آبکش کن و در روغن داغ سرخ کن. بادمجان‌ها رو کنار بذار.

مرحله ۵: تهیه نعنا داغ

نعنا داغ رو آماده کن و به بادمجان‌های سرخ شده اضافه کن.

مرحله ۶: اضافه کردن بادمجان و کشک

بادمجان سرخ شده و کشک رو به آبگوشت اضافه کن و خوب هم بزن.

مرحله ۷: اندازه کردن نمک

نمک آبگوشت رو اندازه کن و اجازه بده خوب جا بیفته و روغن بندازه.

مرحله ۸: سرو کردن

وقتی آبگوشت جا افتاد، داخل ظرف بکش و با نان تازه و سبزی سرو کن. نوش جان!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 5 شهریور 1403

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 1

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.