طرز تهیه یرآلما یومورتا لذیذ و خوشمزه به سبک سنتی آذربایجان

طرز تهیه یرآلما یومورتا

طرز تهیه یرآلما یومورتا

طرز تهیه یرآلما یومورتا خیلی آسونه و سریع آماده میشه. این غذا از ترکیب سیب‌زمینی و تخم‌مرغ درست میشه و می‌تونه یه وعده‌ی خوشمزه و مقوی باشه. در این دستور پخت، مواد لازم رو به شکلی کمی متفاوت استفاده می‌کنیم تا مزه جدیدی داشته باشیم. بریم سراغ مواد لازم و بعد شروع به کار کنیم!

برای تهیه یرآلما یومورتا، ابتدا سیب‌زمینی‌ها رو روی سنگ‌ریزه‌های کف تابه یا داخل فر بپزید. هم‌زمان تخم‌مرغ‌ها رو توی آب بجوشونید تا کامل پخته بشن. سبزیجات رو تمیز کنید و برش بزنید. نان رو با کره چرب کنید، سیب‌زمینی و تخم‌مرغ رو داخلش له کنید و مخلفات رو اضافه کنید. نان رو رول کنید و سرو کنید. نوش جان!

مواد لازممقدار
سیب زمینی۴ عدد
تخم مرغ۲ عدد
کره۵۰ گرم
گشنیز و جعفری۵۰ گرم
نعنا خشک۱ ق چای‌خوری
نان سنگک یا لواشبه مقدار لازم
خیار شور و گوجه‌فرنگیبه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، آویشن، فلفل قرمزبه مقدار لازم

طرز تهیه یرآلما یومورتا

مرحله ۱: آماده‌سازی تابه

ابتدا مقداری سنگ‌ریزه را داخل یک تابه بچینید به طوری که کف تابه را کاملاً بپوشانید. سیب‌زمینی‌ها را بشویید و خشک کنید و روی سنگ‌ها قرار دهید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید سیب‌زمینی‌ها برای ۱ ساعت پخته شوند. حتماً در این مدت سیب‌زمینی‌ها را بچرخانید تا همه‌جای آن‌ها کبابی شود.

مرحله ۲: پخت سیب‌زمینی

در فر اگر می‌خواهید از فر استفاده کنید، سیب‌زمینی‌ها را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا کاملاً نرم و پخته شوند.

مرحله ۳: پخت تخم‌مرغ

داخل یک قابلمه آب بریزید و تخم‌مرغ‌ها را داخل آب قرار دهید. بگذارید تخم‌مرغ‌ها به مدت ۱۰ دقیقه کامل پخته شوند. دقت کنید که تخم‌مرغ‌ها نباید عسلی باشند و باید کاملاً پخته شوند.

مرحله ۴: آماده‌سازی سبزیجات

گشنیز و جعفری را تمیز کنید و بشویید. اگر می‌خواهید، می‌توانید از سبزی خوردن هم استفاده کنید. خیارشور و گوجه‌فرنگی را بشویید و به صورت اسلایس برش بزنید.

مرحله ۵: آماده‌سازی نان

اگر از نان لواش استفاده می‌کنید، آن را کمی آب بزنید تا خشک نباشد. کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود.

مرحله ۶: آماده‌سازی لقمه‌ها

یک تکه نان بردارید و روی آن کره بزنید. سیب‌زمینی و تخم‌مرغ را همانند عکس داخل نان له کنید. به آن مخلفات مثل گشنیز، جعفری، خیارشور و گوجه‌فرنگی اضافه کنید.

مرحله ۷: رول کردن نان

نان را به آرامی رول کنید و داخل نایلون قرار دهید تا شکل خود را حفظ کند و خشک نشود.

مرحله ۸: سرو کردن

یرآلما یومورتا را با دقت از نایلون خارج کنید و به همراه مخلفات سرو کنید. نوش جان!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 30 مرداد 1403

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.