طرز تهیه حلوا کاسه شیرازی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوا کاسه شیرازی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوا کاسه شیرازی حلوا کاسه یکی از انواع حلواهای ساده و پرطرفدار شهر شیراز است که با دستورهای متنوعی درست می …

طرز تهیه راتای مرغ مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه راتای مرغ مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه راتای مرغ راتای مرغ یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و شیک است که در مهمانی ها و تولدها سرو می …

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی خوشمزه با مرغ مرحله به مرحله

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی خوشمزه با مرغ مرحله به مرحله

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی دمی گوجه فرنگی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفدارهای زیادی در بین مردم …

طرز تهیه حلوای لبو

حلوای لبو با شیره انگور حلوای لبو نی نی سایت حلوای لبو شب یلدا حلوای لبو و هویج طرز تهیه حلوای عروسی طرز تهیه حلوا شب یلدا حلوای لبو خانم گلاور

حلوای لبو یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی است که به دلیل ظاهر جذابی که دارد طرفدارهای زیادی به خود جذب کرده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای لبو در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای حلوای لبو
آرد۱ لیوان سرخالی
شکر۱ لیوان سرپر
آب لبو½ لیوان
گلاب½ لیوان
روغن مایع½ لیوان
کره۲۵ گرم
پودر هل¼ قاشق چایخوری
لبو۲ عدد بزرگ

طرز تهیه حلوای لبو

مرحله اول

برای تهیه حلوا لبو خوشمزه در ابتدای کار به سراغ آماده سازی پوره لبو می رویم، برای این منظور لبوها را می شوییم، سپس ابتدا و انتهای آنها را جدا می کنیم. در ادامه لبوها را درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت متوسط می گذاریم، سپس اجازه می دهیم لبوها درون آب جوش بمانند تا کاملا پخته شوند. زمانی که لبوها کاملا نرم و پخته شدند، آنها را از قابلمه خارج کرده و آب لبو را از صافی رد می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه اجازه می دهیم لبوها کاملا خنک شوند، سپس پوست آنها را جدا کرده و به تکه های کوچک خرد می کنیم. حالا تکه های لبو را درون غذاساز یا میکسر ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا لبو کاملا له و پوره شود.

مرحله چهارم

حالا به سراغ آماده کردن شربت حلوا می رویم، برای این منظور آب لبو را به همراه شکر، پودر هل و گلاب درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس هم می زنیم تا شکر به خوبی حل شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه شربت به نقطه جوش رسید، بلافاصله قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم. حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس آرد را ۳ مرتبه الک کرده و درون تابه می ریزیم.

مرحله ششم

حالا آرد را به مدت ۳۰ دقیقه تفت می دهیم تا بدون تغییر رنگ بوی خامی آن از بین برود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و روغن مایع را به آن می افزاییم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.

مرحله هفتم

در این مرحله آرد را مجددا الک کرده و به تابه حاوی روغن مایع می افزاییم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا روغن به خورد آرد برود. پس از گذشت ۲ دقیقه تفت دادن، کره را به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم

اگر حلوا کمی سفت بود، مقداری روغن به آن می افزاییم. حالا پوره لبو را به تابه اضافه کرده و هم می زنیم تا به خوبی مخلوط و یکدست شوند، سپس شربت نسبتا داغ را طی ۳ مرحله و کم کم به تابه می افزاییم.

مرحله نهم

حالا حلوا را با سرعت العمل بالا هم می زنیم تا شربت کاملا جذب حلوا شود. توجه داشته باشید هنگام افزودن شربت به تابه حرارت ملایم باشد تا مانع از تبخیر شدن شربت شود و در پایان حلوای نرم و لطیف تری داشته باشید.

مرحله دهم

حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا حلوا جمع و منسجم شود، سپس حلوا را به روش گهواره ای درون تابه جمع می کنیم. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم حلوا کمی از حرارت بیفتد ولی کاملا خنک نشود.

مرحله یازدهم

حالا دو سوم حلوا را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و پخش می کنیم تا سطح آن صاف و یکدست شود. در ادامه باقی مانده حلوا را درون قیف ماسوره ای با سر ماسوره دلخواه می ریزیم و روی حلوا به صورت دلخواه پایپ می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 5 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.