طرز تهیه جگروز لذیذ و فوری؛ یک غذای جدید و خوشمزه با جگر

طرز تهیه جگروز

طرز تهیه جگروز

طرز تهیه جگروز خیلی ساده‌ست و طعمی فوق‌العاده داره. این غذا یه جورایی یادآور طعم و بوی محلیه که آدم رو به گذشته‌های دور می‌بره. برای این دستور پخت، جگر و چربی رو با ادویه‌های مختلف ترکیب می‌کنیم و بعد می‌پزیم. نتیجه یه غذای خوشمزه و لذیذه که همه عاشقش میشن.

برای تهیه جگروز، اول جگر رو تمیز کن و به قطعات مکعبی برش بزن. وَز رو هم بشور و خشک کن، بعد به نوارهای ۴-۵ سانتی برش بزن. جگرها رو روی سیخ بکش و وَز رو دورشون بپیچ. زغال‌ها رو روی منقل داغ کن و سیخ‌ها رو کباب کن. آخر سر نمک و فلفل بپاش و با نون یا برنج و ترشی سرو کن.

مواد اصلیمقدار
جگر گوسفندی یا گاو۱ کیلوگرم
وَز یا چربی۱ عدد
دیگر موادمقدار
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه جگروز

مرحله ۱: آماده‌سازی جگر

چربی‌های اضافی جگر رو با یه چاقوی نوک تیز بگیر. بعد جگر رو خوب بشور تا تمام خون آبه‌هاش خارج بشه. بذارش داخل آبکش تا آب اضافیش خارج بشه.

مرحله ۲: شستن وَز

وَز یا همون پرده شکم گوسفند رو خوب بشور. بعد از شستن، از یه جا آویزونش کن تا کامل خشک بشه.

مرحله ۳: برش زدن جگر

جگر رو به ابعاد مکعبی شکل برش بزن. اندازه قطعه‌ها به دلخواه خودته. می‌تونی درشت یا ریز برش بزنی.

مرحله ۴: سیخ زدن جگر

جگرهای برش خورده رو روی سیخ بکش. سعی کن قطعه‌ها رو به طور یکنواخت روی سیخ بزنی.

مرحله ۵: آماده‌سازی وَز

وَز رو به صورت نوارهای ۴ تا ۵ سانتی برش بزن. اول یه سر نوار رو به سیخ بزن.

مرحله ۶: پیچیدن وَز

دور جگر نوارهای وَز رو دور جگرها بپیچ. می‌تونی هر دونه جگر رو جدا جدا داخل وَز بپیچی و رول کنی.

مرحله ۷: روشن کردن منقل

زغال‌ها رو روی منقل بریز و آتش روشن کن. وقتی زغال‌ها داغ شدن، سیخ‌های جگروز رو روی منقل بذار.

مرحله ۸: پختن جگروز

سیخ‌ها رو با حرارت ملایم خوب کباب کن. صبر کن تا جگرها خوب بپزن و رنگشون تغییر کنه.

مرحله ۹: افزودن ادویه

بعد از پخت، روی جگروزها نمک و فلفل سیاه بپاش. اینطوری طعمشون بهتر میشه.

مرحله ۱۰: سرو جگروز

جگروزها رو با نان تازه یا برنج و ترشی سرو کن. از طعم و مزه بی‌نظیرش لذت ببر.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 8 خرداد 1403

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.