طرز تهیه ترشه کباب

طرز تهیه ترشه کباب

طرز تهیه ترشه کباب خیلی ساده و راحته. این غذا یکی از خوراک‌های خوشمزه شمالیه که با مرغ تهیه می‌شه و طعم ترش و خوش عطر و بویی داره. برای اون دسته از دوستانی که دوست دارن غذاهای ترش رو امتحان کنن، ترشه کباب انتخاب عالیه. پس بیایید با هم این دستور پخت رو دنبال کنیم.

برای تهیه ترشه کباب، اول مرغ‌ها رو با نمک و زردچوبه مزه‌دار کن و با پیاز و دارچین بپز. بعد مرغ‌ها رو سرخ کن تا طلایی بشن. گوجه‌ها رو هم سرخ کن و کنار بذار. پیاز دوم رو تفت بده، رب گوجه اضافه کن و بعد آب مرغ صاف شده رو بریز توش. مرغ و گوجه‌های سرخ شده رو هم اضافه کن، آبغوره و زعفران بریز و بزار بجوشه تا غلیظ شه. در آخر، سیب‌زمینی‌های سرخ شده رو اضافه کن و با پلو سرو کن.

مواد اصلی برای ۴ نفرتعداد یا مقدار
مرغ (ران یا سینه)۲ عدد
پیاز۲ عدد بزرگ
گوجه فرنگی۳ عدد
سیب زمینی۲ عدد بزرگ
سایر موادمقدار
رب گوجه فرنگی۴ قاشق غذاخوری
آبغوره۲/۳ پیمانه
چوب دارچین۱ تکه کوچک
زعفران دم کرده غلیظبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
دارچین پودریبه مقدار لازم
پاپریکابه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه ترشه کباب

مرحله ۱: آماده‌سازی و پخت مرغ

ابتدا تکه‌های مرغ را با نمک و زردچوبه مخلوط کنید. یک پیاز را چهار قاچ کرده و به همراه چوب دارچین و کمی آب به مرغ اضافه کنید. روی حرارت قرار دهید تا مرغ کاملاً پخته و نرم شود. سپس، مرغ را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود و آب مرغ را صاف کرده و کنار بگذارید.

مرحله ۲: سرخ کردن مرغ

در یک تابه، مقداری روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود. تکه‌های مرغ را به تابه اضافه کنید و آن‌ها را تا زمانی که طلایی و ترد شوند، سرخ کنید. پس از سرخ شدن، مرغ‌ها را از تابه خارج کنید.

مرحله ۳: آماده‌سازی گوجه‌ها

گوجه‌ها را به صورت قاچ یا حلقه‌ای برش دهید. در همان تابه‌ای که مرغ را سرخ کردید، گوجه‌ها را اضافه کرده و با کمی نمک و فلفل سیاه سرخ کنید.

مرحله ۴: تفت دادن پیاز و رب

پیاز دوم را نگینی ریز خرد کنید و با کمی زردچوبه در تابه‌ای دیگر تفت دهید تا طلایی و نرم شود. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تیره شود و بوی خامی از بین برود.

مرحله ۵: اضافه کردن مرغ و گوجه

به سس آب مرغ صاف شده را به تابه حاوی پیاز و رب اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوش آید. سپس تکه‌های مرغ و گوجه سرخ شده را اضافه کنید. آبغوره و زعفران دم کرده را نیز بیفزایید.

مرحله ۶: آماده‌سازی و سرخ کردن سیب‌زمینی‌ها

سیب‌زمینی‌ها را پوست بکنید و به صورت حلقه‌ای یا خلالی برش دهید. در روغن داغ، سیب‌زمینی‌ها را سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.

مرحله ۷: نهایی کردن ترشه کباب

پس از اینکه خورش کمی غلیظ شد، سیب‌زمینی‌های سرخ شده را کنار آن قرار دهید. ترشه کباب حالا آماده سرو است. آن را با برنج سفید داغ نوش جان کنید.

آموزش انواع غذای شمالی

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 2 خرداد 1403
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.