طرز تهیه اشکنه ماست به سبک خونه مامان‌بزرگ با طعمی بی نظیر

طرز تهیه اشکنه ماست

طرز تهیه اشکنه ماست

سلام دوستان! امروز می‌خوایم با هم طرز تهیه اشکنه ماست رو یاد بگیریم. این غذای خوشمزه و سنتی، با مواد ساده‌ای که همیشه توی خونه داریم، آماده می‌شه و خیلی سریع هم آماده می‌شه. پس اگه دنبال یه غذای سریع و خوشمزه هستید، حتماً این دستور رو امتحان کنید.

برای تهیه اشکنه ماست، اول پیاز و سیر رو با کمی زردچوبه و روغن تفت بده تا سبک شن. بعد گردوهای نیم‌کوب شده رو اضافه کن و هم بزن تا بوی خامیشون بره. دو لیوان آب، نمک و فلفل اضافه کن و بذار به جوش بیاد. تخم‌مرغ‌ها رو بزن و وقتی آب جوشید، به قابلمه اضافه کن و سریع هم بزن تا پخته شن. ماست و نعنا داغ رو با هم مخلوط کن و به قابلمه اضافه کن، قبل از جوشیدن بردار. اشکنه رو با نعنا داغ تزئین کن و با نون خشک سرو کن. نوش جان!

مادهمقدار
ماست هم زده۳ پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
مغز گردو۱/۲ پیمانه
زردچوبه۱ ق چای‌خوری
روغن۴ قاشق غذاخوری
نعنا خشک۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه ماست

مرحله ۱: تفت دادن پیاز و سیر

پیاز را نگینی ریز خرد کنید و با کمی زردچوبه و روغن در قابلمه تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر را پوره یا رنده کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.

مرحله ۲: اضافه کردن گردو

گردوها را با گوشتکوب کمی بکوبید تا نه خیلی ریز و نه خیلی درشت باشند. سپس گردوها را به پیاز و سیر اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی گردوها گرفته شود.

مرحله ۳: افزودن آب و ادویه‌ها

دو لیوان آب، نمک و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید تا به جوش بیاید.

مرحله ۴: آماده کردن تخم مرغ

تخم مرغ‌ها را داخل کاسه بشکنید و با همزن دستی خوب بزنید تا یکدست شوند.

مرحله ۵: اضافه کردن تخم مرغ

وقتی آب داخل قابلمه به جوش آمد، تخم مرغ‌ها را داخل قابلمه بریزید و سریع هم بزنید تا تخم مرغ‌ها پخته شوند.

مرحله ۶: آماده کردن ماست

ماست را هم بزنید تا یکدست شود. نعنا داغ را که از قبل تهیه کرده‌اید به ماست اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۷: افزودن ماست به قابلمه

وقتی تخم مرغ‌ها پخته شدند، ماست و نعنا داغ را به قابلمه اضافه کنید و سریع هم بزنید. قبل از اینکه مخلوط به جوش بیفتد و اطراف ظرف حباب بزند، از روی حرارت بردارید.

مرحله ۸: تزئین و سرو

اشکنه را در ظرف سرو بریزید و با نعنا داغ تزئین کنید. این غذا را می‌توانید با نان خشک میل کنید. نوش جان!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 7 شهریور 1403

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 3

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.