طرز تهیه سوپ شلغم خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه سوپ شلغم خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه سوپ شلغم سوپ شلغم یکی از انواع سوپ های زمستانی است که برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی مفید می باشد، برای …

طرز تهیه استیک مرغ مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه استیک مرغ مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه استیک مرغ استیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که در سراسر جهان طرفدارهای زیادی دارد، برای …

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

طرز تهیه پیتزا لقمه ای

طرز تهیه پیتزای لقمه ای طرز تهیه پیتزا لقمه ای با نان ساندویچی پیتزا لقمه ای شکم پر پیتزا لقمه ای سرخ شده طرز تهیه پیتزا لقمه ای با خمیر جادویی پیتزا لقمه ای با خمیر یوفکا طرز تهیه خمیر پیتزا لقمه ای پیتزا لقمه ای با نان تست

پیتزای لقمه‌ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ و فست‌ فودهای پرطرفدار است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود، پیتزا لقمه‌ای را می‌توانید به روش‌های مختلف و با مواد متنوعی تهیه کنید و برای پذیرایی و مهمانی‌ها از آن استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پیتزا لقمه ای در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر
شیر ولرم۱ پیمانه با ۱ لیوان دسته دار
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
آردبه مقدار لازم
روغن مایع۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ۱ عدد
خمیر مایه۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه یا زعفران برای رنگ خمیربه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
مواد لازم برای تاپینگ پیتزا
پیاز۱ عدد
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
فلفل دلمه۱ عدد
ذرت۲ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
فلفل سیاه و آویشنبه مقدار لازم
قارچ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزابه مقدار لازم
سس کچاببه مقدار لازم
مواد لازم برای رومال
خامه صبحانه۲ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
کنجدبه مقدار لازم

دستور پخت پیتزا لقمه ای

آماده‌سازی شیر و زردچوبه

برای طرز تهیه پیتزا لقمه ای به روش خانگی ابتدا شیر را در یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی گرم شود، لازم نیست شیر بجوشد، بعد از روی حرارت بردارید و مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ زردچوبه در آن باز شود و خوب با هم مخلوط شوند.

اضافه کردن تخم مرغ و ادویه‌ها به شیر

سپس تخم مرغ را به شیر اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شود و با شیر خوب مخلوط و یکدست شود، بعد کمی نمک و فلفل سیاه را به شیر اضافه کنید و هم بزنید، سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا سبک و یکدست شود.

مخلوط کردن آرد و خمیر

بعد آرد را روی مخلوط کم‌ کم الک کنید و با همزن دستی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و خمیر یکدستی تشکیل شود، توجه کنید که زیاد آرد نریزید چون خمیر سفت می‌شود، سپس کمی بکینگ پودر و پودر خمیر مایه را روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید.

مجدداً مخلوط کردن و اضافه کردن روغن

سپس خمیر را با دست ورز دهید تا شکل بگیرد و بعد مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید و دوباره خوب ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف و یکدست شود و به دست نچسبد، دقت کنید که چسبندگی خمیر را باید با ورز دادن بگیرید و آرد اضافه نکنید.

استراحت خمیر در ظرف

بعد خمیر را داخل یک ظرف که چرب کرده‌اید قرار دهید و روی خمیر را با قیچی یا چاقو یک برش به شکل بعلاوه دهید و سپس روی ظرف را با سلفون یا پارچه بپوشانید و کنار بگذارید تا خمیر استراحت کند و عمل بیاید و حجم آن زیادتر شود.

تفت دادن پیاز و گوشت

سپس برای درست کردن مواد روی پیتزا، یک پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و بعد پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا سبک شوند، سپس گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید.

ترکیب دلخواه خود را بسازید

گوشت را خوب تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند، برای مواد روی پیتزا به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان می‌توانید از هر ترکیبی استفاده کنید و مثلا به جای گوشت چرخ کرده، مرغ پخته و ریش ریش شده و یا سوسیس و ژامبون به مواد اضافه کنید.

اضافه کردن قارچ، ذرت و فلفل دلمه‌ای

بعد قارچ‌ها را که از قبل تمیز شسته‌اید به شکل حلقه‌ای خرد کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب آن‌ها کشیده شود، سپس مقداری ذرت هم در تابه بریزید و کمی تفت دهید و فلفل دلمه‌ای‌ را هم که نگینی خرد کرده‌اید اضافه کنید‌.

تفت دادن مواد اضافی و ادویه‌ها

کمی فلفل دلمه‌ای‌ها را تفت دهید تا عطر آن‌ها پخش شود و بعد کمی نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را روی مواد بریزید و کمی تفت دهید، به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان می‌توانید از مقداری آویشن هم استفاده کنید و در مواد بریزید و کمی تفت دهید.

آماده‌سازی سس رومال

وقتی عطر ادویه‌ها در مواد پخش شد ظرف را از روی حرارت بردارید، سپس برای درست کردن رومال، مقداری خامه را در یک ظرف بریزید و یک زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.

رول کردن خمیر

سپس خمیر را که آماده شده است و پف کرده است از ظرف بیرون بیاورید و پف آن را بگیرید و کمی ورز دهید و به دو قسمت تقسیم کنید، بعد هر قسمت را روی یک سطح صاف قرار دهید و با وردنه به قطر نیم سانت به شکل مستطیلی پهن و باز کنید.

برش دادن و فشار دادن خمیر

سپس روی خمیر مقداری سس کچاب بریزید و با فرچه روی سطح آن پخش کنید و بعد از مخلوط مواد روی خمیر بریزید و پخش کنید و مقداری هم پنیر پیتزا روی مواد بریزید و در همه قسمت‌ها پخش کنید و بعد به آرامی خمیر را رول کنید.

آماده‌سازی روی پیتزا

سپس رول خمیر را در اندازه‌های تقریبا ۵ سانت برش بزنید، لبه‌های خمیر یک طرف هر قسمت را بهم بچسبانید تا مواد از داخل آن بیرون نریزید و انتهای آن بسته شود و بعد با دست کمی فشار دهید، همه برش‌های خمیر را به همین شکل آماده کنید.

چینیدن خمیرها در سینی

سپس کف سینی یا قالب فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیر‌ها را با فاصله کف قالب بچینید و بعد با فرچه با مخلوط زرده و خامه روی خمیرها و کناره‌های آن‌ها را رومال کنید و مقداری هم کنجد روی آن‌ها بپاشید و بعد مقداری پنیر پیتزا روی آن‌ها بریزید.

تزئین و پخت پیتزا

به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان کمی هم آویشن روی خمیرها بپاشید و قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا پیتزاها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه خوب بپزند.

خنک کردن و سرو پیتزا

بعد از این زمان قالب پیتزاها را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی حرارت اولیه آن کم شود و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف مناسب بچینید، بعد با سلیقه خودتان مقداری سس کچاب و گوجه فرنگی تزئین کنید. در آخر پیتزا لقمه‌ای را به عنوان یک پیش غذای خوش طعم و شیک و یا غذای لذیذ و ساده همراه با سایر دورچین و مخلفات سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 9 تیر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.