طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ کباب تابه ای دو رنگ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با …

طرز تهیه عدس پلو مخصوص رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه عدس پلو مخصوص رستورانی مرحله به مرحله

طرز تهیه عدس پلو برنج یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین غذا ها در سراسر جهان است. هم چنین این غذا …

طرز تهیه قیمه نثار خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه قیمه نثار خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه قیمه نثار «قیمه نثار» یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی و مشهور ترین غذای قزوینی است. اسم آن قیمه نثار است اما …

طرز تهیه ذرت مکزیکی

آموزش ذرت مکزیکی خیابانی تصویری خانگی ساده با بلال به خانه برمیگردیم با ذرت خام برای فروش سس ذرت مکزیکی در منزل

ذرت مکزیکی یکی از انواع میان وعده های محبوب و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است که به دلیل اینکه به صورت گرم سرو می شود در فصل پاییز و زمستان بیشتر مصرف می شود. امروز یکی از کامل ترین آموزش های طرز تهیه ذرت مکزیکی را برای شما آماده کرده ایم ، در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ذرت۵۰۰ گرم
قارچ۲۵۰ گرم
سس مایونز۴ قاشق غذاخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
پودر آویشن۱ قاشق چای خوری
پنیر پیتزا۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

طرز تهیه ذرت مکزیکی

مرحله اول

برای درست کردن ذرت مکزیکی خوشمزه به روش خیابانی ابتدا قارچ ها رو به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و مقداری آب به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا قارچ ها به طور کامل پخته شوند.

مرحله دوم

برای تهیه ذرت مکزیکی اگر از بلال استفاده می کنید بلال ها رو دون کرده سپس با مقداری آب و نمک اجازه می دهیم تا بپزند. برای سرعت بیشتر می توانید از کنسرو ذرت استفاده می کنید ، ابتدا ذرت ها را از کنسرو خارج می کنیم سپس آبکش کرده و می شوییم.

مزحله سوم

البته می توانید ذرت های پخته شده هم فریز کنید تا در مواقع لازم سریعا بتوانید از آنها استفاده کنید. اگر از ذرت یخ زده استفاده می کنید، ذرت ها را ۳۰ دقیقه زودتر از فریزر خارج می کنیم تا یخ شان باز شود سپس می شوییم و آبکش می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پس از اینکه ذرت آماده شد، مقداری کره را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره ذوب شود. در صورتی که کره در دسترس ندارید می توانید به جای آن از روغن مایع یا روغن زیتون نیز استفاده کنید.

مرحله پنجم

پس از اینکه کره ذوب شد، ذرت ها را به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم، بعد از چند دقیقه تفت دادن قارچ های پخته شده را هم اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب اضافی قارچ ها تبخیر شود و کمی سرخ شوند.

مرحله ششم

پس از اینکه مخلوط ذرت و قارچ را به خوبی تفت دادیم سس مایونز را اضافه می کنیم. پس از اینکه سس مایونز را اضافه کردیم حرارت را ملایم تر می کنیم. در ادامه پودر آویشن را به همراه آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه به ذرت مکزیکی اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در مرحله آخر پنیر پیتزا را به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا پنیر به تمام نقاط ذرت ها برسد. پس از اضافه کردن پنیر پیتزا، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و درب قابلمه را قرار می دهیم تا پنیر پیتزا آب شود، سپس ذرت مکزیکی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم.

نکات طرز تهیه ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی رژیمی

برای تهیه ذرت مکزیکی رژیمی می توانید به جای استفاده از روغن مایع یا کره از روغن زیتون استفاده کنید که دارای کالری کمتری می باشد. البته سس مایونز و پنیر پیتزا را هم باید حذف کنید یا اینکه از سس مایونز کم چرب استفاده کنید.

کالباس در ذرت مکزیکی

می توانید برای خوشمزه تر شدن ذرت مکزیکی به آن کالباس نیز اضافه کنید. کافیست پس از اضافه کردن قارچ کالباس را به صورت ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. فقط کافیست کالباس را کمی تفت دهید سپس مانند مراحل بالا اقدام کنید.

ذرت مکزیکی با ذرت خام

اگر ذرت های شما خام هستند قبل از شروع کار باید آنها را به همراه دو لیوان آب و یک قاشق کوچک نمک داخل یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب جوش بیاید ، سپس حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا ذرت ها آبپز شوند سپس ذرت ها را آبکشی کنید.می توانید به اندازه نیاز از ذرت ها در ذرت مکزیکی استفاده کنید و باقیمانده آنرا در فریزر نگهداری کنید.

ادویه های مخصوص ذرت مکزیکی

اگر می خواهید ذرت مکزیکی شما مثل ذرت مکزیکی خیابانی شود باید از ادوی هایی مثل پودر پیاز و آویشن استفاده کنید. یکی دیگر از ادویه هایی که هم عطر خوبی به ذرت مکزیکی می دهد ، هم باعث می شود طعم آن خوشمزه تر شود فلفل سیاه است.

با تشکر از سایت چی شی به خاطر مطلب طرز تهیه ذرت مکزیکی

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 17 شهریور 1400
  • منبع :
  • instagram.com/cake_and_deser_
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.