طرز تهیه مرغ دوغی با روش مادربزرگ‌ها و طعم سنتی

طرز تهیه مرغ دوغی

طرز تهیه مرغ دوغی

مرغ دوغی یه غذای خوشمزه و راحتیه که می‌تونی خیلی سریع درستش کنی. ترکیب مرغ با دوغ و زعفرون یه طعم عالی بهش می‌ده. توی این دستور پخت یاد می‌گیری چطوری این غذای خوشمزه رو آماده کنی.

برای تهیه مرغ دوغی، اول مرغ‌ها رو خرد و تو کره سرخ کن. بعد با دوغ و زعفران بپز تا یه سس غلیظ درست شه. خلال‌ها رو تفت بده و رو مرغ‌ها بریز. این غذا سریع آماده می‌شه و خیلی خوشمزه‌ست!

ماده اولیهمقدار
سینه یا فیله مرغ۶۰۰ گرم
کره۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده۱/۲ پیمانه
دوغ۱ لیتر (۴ شیشه کوچک)
خلال پسته و بادامبه مقدار لازم

طرز تهیه مرغ دوغی

مرحله ۱: آماده کردن مرغ

ابتدا مرغ‌ها رو خرد کن. اگه از فیله استفاده می‌کنی، به قطعات کوچیک و اندازه دلخواه خرد کن. اگه از سینه استفاده می‌کنی، بهتره استخوان‌ها رو جدا کنی و بعد خردشون کنی. مرغ‌ها رو بشور و داخل آبکش بذار تا آب اضافه‌شون بره.

مرحله ۲: سرخ کردن مرغ

کره رو داخل یه تابه گود بریز و بذار تا کامل ذوب بشه. مرغ‌ها رو داخل کره بذار و یه طرفشون رو حدود ۱۰ دقیقه سرخ کن. بعد برگردون و طرف دیگه رو هم ۱۰ دقیقه سرخ کن تا کاملاً طلایی بشن. نیازی به ادویه نیست چون سرخ کردن تو کره بوی زهم مرغ رو می‌گیره.

مرحله ۳: پختن مرغ

مرغ‌های سرخ شده رو داخل یه قابلمه بذار و روی حرارت قرار بده. دوغ رو به مرغ‌ها اضافه کن و بدون گذاشتن درب قابلمه بذار ۲۰ دقیقه مرغ بپزه.

مرحله ۴: اضافه کردن زعفران

بعد از ۲۰ دقیقه، زعفران دم کرده رو به مرغ‌ها اضافه کن و دوباره بذار ۴۰ دقیقه دیگه بپزه تا مرغ‌ها با دوغ کاملاً پخته بشن و یه سس غلیظ درست بشه.

مرحله ۵: آماده کردن خلال‌ها

خلال‌های پسته و بادام رو کمی خیس کن و توی یه تابه با مقداری کره تفت بده تا طلایی بشن.

مرحله ۶: سرو کردن

در نهایت، مرغ‌ها رو داخل دیس بکش و با خلال‌های تفت داده شده تزئین کن. حالا غذای خوشمزه‌ات آماده‌ست! نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 4 شهریور 1403

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد امتیاز: 1

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.