طرز تهیه شامی جو پرک خانگی خوشمزه و سریع برای شام

طرز تهیه شامی جو پرک

طرز تهیه شامی جو پرک

دوستای عزیز، امروز می‌خوام طرز تهیه شامی جو پرک رو بهتون یاد بدم. این غذا خیلی خوشمزست و درست کردنش هم خیلی آسونه. اگه دنبال یه شام سریع و مقوی هستید، حتما این دستور رو امتحان کنید.

برای تهیه شامی جو پرک، اول جو رو با شیر یا آب خیس کنید تا نرم بشه. پیاز و سیب زمینی رو رنده کنید و آبشون رو بگیرید. گوشت چرخ کرده، جو نرم شده، سیر پوره شده، تخم مرغ، جعفری، آرد و ادویه‌ها رو به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. مایه شامی رو به اندازه گردو بردارید و سرخ کنید. بعد روی دستمال بذارید تا روغن اضافی گرفته بشه و با نون تازه سرو کنید.

مواد اصلیمقدار
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
جو پرک۱/۲ پیمانه
آب یا شیر۱/۲ پیمانه
سیب زمینی متوسط۳ عدد
پیاز۱ عدد
تخم مرغ۱ عدد
دیگر موادمقدار
سیر۲ حبه
آرد گندم۲ ق غذا خوری
جعفری خرد شده۵ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، دارچینبه مقدار لازم

طرز تهیه شامی جو پرک

مرحله ۱: خیساندن جو

جو پرک رو داخل کاسه بریزید و شیر یا آب رو بهش اضافه کنید. اگه به شیر حساسیت دارید، می‌تونید از آب استفاده کنید. کاسه رو کنار بذارید تا جو نرم بشه.

مرحله ۲: آماده کردن پیاز

پیاز رو رنده ریز بزنید و آبش رو کامل بگیرید تا شامی شل نشه.

مرحله ۳: آماده کردن سیب زمینی

سیب زمینی‌ها رو هم رنده ریز بزنید و اگه آب داشت، آبش رو بگیرید. بعد سیب زمینی رو داخل کاسه بریزید.

مرحله ۴: اضافه کردن گوشت چرخ کرده

گوشت چرخ کرده رو به مخلوط سیب زمینی و پیاز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله ۵: اضافه کردن جو پرک

جو پرک نرم شده رو از صافی رد کنید و شیر اضافیش رو دور بریزید. جو رو به مواد شامی اضافه کنید.

مرحله ۶: اضافه کردن سیر

سیرها رو پوره کنید و به مواد شامی اضافه کنید.

مرحله ۷: اضافه کردن تخم مرغ و جعفری

تخم مرغ، جعفری خرد شده و آرد گندم رو به مواد شامی اضافه کنید.

مرحله ۸: اضافه کردن ادویه‌ها

ادویه‌ها شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و دارچین رو به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید و کمی ورز بدید تا مواد منسجم و مخلوط بشن.

مرحله ۹: آماده کردن مایه شامی

از مایه شامی به اندازه یه گردو بردارید و تو دستتون بهش شکل بدید.

مرحله ۱۰: سرخ کردن شامی

داخل ماهیتابه روغن سرخ کردنی بریزید و صبر کنید تا کامل داغ بشه. شامی‌ها رو داخل روغن داغ بذارید تا سرخ و طلایی بشن. بعد برگردونید تا طرف دیگه‌شون هم سرخ بشه.

مرحله ۱۱: گرفتن روغن اضافی

شامی‌های سرخ شده رو روی دستمال روغن‌گیر بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.

مرحله ۱۲: سرو کردن

شامی‌ها رو با نون تازه سرو کنید و از طعمش لذت ببرید. نوش جان!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 9 خرداد 1403

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 1

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.