طرز تهیه سس فلفل تند خوشمزه و بازاری مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو پنیر، یک غذای ساده و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه کوکو پنیر کوکو پنیر یکی از انواع کوکوهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، این کوکو …
طرز تهیه مربای به خوشمزه و خوش عطر مرحله به مرحله
طرز تهیه مربای به مربای به از قدیمی ترین صبحانه های ایرانی است که معمولا به همراه کره محلی سرو می شود. در …
طرز تهیه ترشی کلم قرمز مخصوص رستورانی مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی کلم قرمز مخصوص ترشی کلم قرمز یکی از انواع چاشنی های ساده و خوشمزه ایرانی است که علاوه بر طعم …
طرز تهیه سس فلفل
سس فلفل یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و تند است که برای انواع غذاها از آن استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس فلفل در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم سس فلفل | |
فلفل قرمز تازه | ۵۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۳ عدد متوسط |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
سیر | ۲ بوته |
زنجبیل | ۱ تکه بزرگ |
دانه فلفل سیاه و تخم گشنیز | از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری |
هل | ۱۰ دانه |
میخک | ۱۰ عدد |
زردچوبه، ادویه کاری و نمک | از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | به مقدار کافی |
طرز تهیه سس فلفل
مرحله اول
برای تهیه سس فلفل خوشمزه در ابتدای کار فلفل های قرمز را شسته و روی یک دستمال حوله ای پهن می کنیم تا کاملا خشک شوند. در ادامه پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده و به همراه فلفل درون یک قابلمه می ریزیم.
مرحله دوم
حالا پیازها را به همراه سیر، زنجبیل تازه، دانه فلفل سیاه، دانه میخک، تخم گشنیز و مقداری زردچوبه، ادویه کاری، ادویه ۴ قلم و نمک به قابلمه اضافه کرده، سپس به اندازه ای که روی مواد را بگیرد به قابلمه سرکه سفید اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه می دهیم به مدت ۲ ساعت تا ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه روی حرارت بماند تا مواد کاملا نرم شوند. توجه داشته باشید به دلیل گاز فلفل تند بهتر است سس در فضای آزاد پخته شود.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان مواد درون قابلمه را به وسیله گوشکوب برقی به خوبی میکس می کنیم تا له و پوره شوند، سپس از صافی رد می کنیم تا تفاله های آن درون صافی باقی بماند و سس فلفل کاملا یکدست شود.
مرحله پنجم
در صورتی که سس فلفل رقیق بود، آنرا مجددا روی حرارت گذاشته تا بجوشد و به غلظت دلخواه برسد. در نهایت اجازه می دهیم سس فلفل کاملا خنک شود ،سپس درون بطری ریخته و درون یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- zohre_joukar