طرز تهیه حلیم بادمجان خوشمزه و مجلسی سنتی مثل نذری

طرز تهیه حلیم بادمجان خوشمزه و مجلسی سنتی مثل نذری

طرز تهیه حلیم بادمجان حلیم بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است …

طرز تهیه لازانیا ایرانی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه لازانیا ایرانی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه لازانیا شاید در نگاه اول و اگر تا حالا لازانیا را تست نکرده باشید، این طور تصور کنید که باید طعمی …

طرز تهیه کاچی خوشمزه با شیر برای تقویت بدن خانم ها

طرز تهیه کاچی خوشمزه با شیر برای تقویت بدن خانم ها

طرز تهیه کاچی کاچی یکی از غذاهای کمی خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در مناسبت های خاص پخته می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه پیتزا مخلوط

طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی بدون فر با خمیر اماده بدون گوشت با کالباس و سوسیس

پیتزا از غذاهایی محسوب می شود که در سراسر جهان از طرفداران بسیاری برخوردار است. در میان انواع پیتزاها ، پیتزا مخلوط از پیتزهایی است که طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده است و به همین دلیل هم است که پر مصرف ترین پیتزا در سراسر جهان است. این پیتزای خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم با انواع مواد غذایی درست کنیم و به همین دلیل با نام پیتزا مخلوط شناخته می شود، چون می تواند از ترکیب انواع سبزیجات و گوشت یا انواع فراورده های گوشتی استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش طرز تهیه پیتزا مخلوط در ادامه با سایت اموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغنصف یک سینه کامل
ذرت۴ قاشق غذاخوری
قارچ۶ عدد متوسط
سوسیس آلمانی۲ عدد
زیتون سبز یا سیاه۸ عدد
پنیر پیتزابه مقدار دلخواه
سس کچاپبه مقدار دلخواه
خمیر پیتزابه تعداد کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبه و آویشنبه مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا مخلوط

مرحله اول

برای تهیه پیتزا مخلوط می توانیم به دلخواه از گوشت چرخ کرده یا مرغ استفاده کنیم که ما در این دستور از گوشت مرغ استفاده کردیم. ابتدا مرغ را می پزیم. به این صورت که نصف یک سینه مرغ را شسته و در قابلمه می گذاریم.

مرحله دوم

سپس بدون آب روی شعله ی گاز قرار می دهیم. چند دقیقه که مرغ روی حرارت باشد خودش آب پس می دهد ، پس از اینکه آب موجود در گوشت مرغ تبخیر شد مقدار کمی روغن مایع اضافه می کنیم و گوشت مرغ را داخل روغن تفت می دهیم.

مرحله سوم

در آخر یک لیوان آب جوش می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مرغ با حرارت ملایم بپزد. پس از تفت دادن گوشت مرغ نصف یک پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه نیز اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سپس تفت دادن را ادامه می دهیم تا گوشت مرغ و پیاز با ادویه ها یکدست شوند.  مرغ پخته شده را پس از انکه کمی خنک شد ، به صورت ریش ریش خرد می کنیم. سپس سوسیس ها را نیز به صورت حلقه ای یا نگینی خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه قارچ ها را با دقت به صورت حلقه ای خرد می کنیم و مواد را کنار می گذاریم. ذرت را هم که به صورت کنسروی داشتیم پس از شستشو آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در صورت تمایل می توانید ذرت را خودتان آبپز کنید ، تفاوتی ندارد.

مرحله ششم

پس از اینکه مواد روی پیتزا آماده شد به سراغ مرحله اخر یعنی اماده کردن پیتزا می رویم. در ادامه خمیر های پیتزا را داخل قالب های پیتزا قرار می دهیم سپس روی خمیر پیتزا کمی سس کچاپ می زنیم و روی تمام قسمت های خمیر پیتزا سس را می مالیم.

مرحله هفتم

مقدار کمی پنیر پیتزا هم روی سس کچاپ می پاشیم و بعد تکه های مرغ را همه جای خمیر پخش می کنیم. در این مرحله تکه های سوسیس را روی پیتزا می چینیم و بعد ذرت ، قارچ ها ، تکه های زیتون و در آخر روی خمیر را با پنیر پیتزای فراوان کامل می پوشونیم.

مرحله هشتم

در نهایت اندازه یک قاشق مربا خوری آویشن که عطری بی نظیر به پیتزا می دهد رو روی تمام قسمت های پیتزا می پاشیم. بهتر است فر را از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل روشن کنیم تا به خوبی گرم شود و زمان اماده شدن پیتزا معطل نشویم.

مرحله نهم

در مرحله پایانی پیتزای آماده شده را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا آماده شودف سپس چند دقیقه گریل را روشن می کنیم. در آخر پیتزا را به ۸ قسمت برش می زنیم و با سس کچاپ سرو می کنیم.

نکات طرز تهیه پیتزا مخلوط

استفاده از خمیر پیتزا

برای تهیه این پیتزای خوشمزه می توانیم از دو نوع خمیر پیتزا استفاده کنیم، راه اول استفاده از خمیر پیتزای آماده است و راه دوم که بهترین راه است این است که خمیر پیتزا را به صورت خانگی با کیفیت عالی در منزل درست کنید. روش تهیه خمیر پیتزا را در مطلب زیر ببینید.

طرز تهیه پیتزا مخلوط بدون فر در ماهیتابه

در صورت تمایل می توانید پیتزا مخلوط را بدون فر و در ماهیتابه روی اجاق گاز هم درست کنید. کافی است ماهیتابه را با کمی روغن مایع چرب کنید سپس خمیر پیتزا را داخلش قرار دهید سپس مواد پیتزا را مانند دستور بالا روی خمیر پیتزا قرار دهید. تابه را باید با توری فلزی روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا خمیر پیتزا خشک نشود. درب تابه را بگذارید ، پیتزای شما ۴۵ دقیقه بعد آماده سرو است. در این روش بهتر است تمام مواد پیتزا را از قبل بپزید.

طرز تهیه پیتزا مخلوط با گوشت یا کالباس

در صورت تمایل می توانید به جای استفاده از گوشت مرغ از کالباس یا گوشت چرخ کرده یا گوشت تکه ای نیز استفاده کنید. کالباس را فقط کافیست خرد کنید و روی پیتزا بریزید. گوشت قرمز را قبل از اضافه کردن به مواد پیتزا تفت دهید تا پخته شود سپس در پیتزا استفاده کنید.

طرز تهیه پیتزا مخلوط با توستر

برای تهیه پیتزا مخلوط در توستر باید ظرف پیتزا را در قسمت وسط توستر قرار دهید و پس از اینکه پنیر روی پیتزا طلایی شد یک فویل روی آنر قرار دهید تا نسوزد. نکته دیگر اینکه یک کاسه مسی ، استیل یا پیرکس را تا نیمه آب جوش پر کنید و داخل فر قرار دهید تا پیتزای شما خشک نشود.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 10 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.