طرز تهیه پیتزا مخلوط رستورانی خوشمزه با فر و در ماهیتابه
طرز تهیه کیک سیب زمینی به روش مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک سیب زمینی کیک سیب زمینی از غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که برای پیش غذا هم مناسب می …
طرز تهیه سالاد گل کلم و انار خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد گل کلم و انار سالاد گل کلم و انار یکی از انواع سالادهای خوشمزه و مجلسی است که با مواد …
طرز تهیه ماهی کبابی رستورانی مخصوص مرحله به مرحله
طرز تهیه ماهی کبابی ماهی کبابی یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، …
طرز تهیه پیتزا مخلوط
پیتزا از غذاهایی محسوب می شود که در سراسر جهان از طرفداران بسیاری برخوردار است. در میان انواع پیتزاها ، پیتزا مخلوط از پیتزهایی است که طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده است و به همین دلیل هم است که پر مصرف ترین پیتزا در سراسر جهان است. این پیتزای خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم با انواع مواد غذایی درست کنیم و به همین دلیل با نام پیتزا مخلوط شناخته می شود، چون می تواند از ترکیب انواع سبزیجات و گوشت یا انواع فراورده های گوشتی استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش طرز تهیه پیتزا مخلوط در ادامه با سایت اموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | نصف یک سینه کامل |
ذرت | ۴ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۶ عدد متوسط |
سوسیس آلمانی | ۲ عدد |
زیتون سبز یا سیاه | ۸ عدد |
پنیر پیتزا | به مقدار دلخواه |
سس کچاپ | به مقدار دلخواه |
خمیر پیتزا | به تعداد کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و آویشن | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیتزا مخلوط
برای تهیه پیتزا مخلوط می توانیم به دلخواه از گوشت چرخ کرده یا مرغ استفاده کنیم که ما در این دستور از گوشت مرغ استفاده کردیم. ابتدا مرغ را می پزیم. برای این منظور نصف یک سینه مرغ را شسته و در یک قابلمه مناسب قرار می دهیم.
سپس قابلمه را بدون اضافه کردن آب روی شعلهء گاز قرار می دهیم. توجه داشته باشید که چند دقیقه پس از اینکه مرغ روی حرارت باشد خودش آب پس می دهد، پس از اینکه آب موجود در گوشت مرغ تبخیر شد، مقدار کمی روغن مایع اضافه می کنیم و گوشت مرغ را داخل روغن تفت می دهیم.
در آخر یک لیوان آب جوش می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مرغ با حرارت ملایم بپزد. پس از تفت دادن گوشت مرغ نصف یک پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه نیز اضافه می کنیم.
سپس تفت دادن را ادامه می دهیم تا گوشت مرغ و پیاز با ادویه ها یکدست شوند. مرغ پخته شده را پس از انکه کمی خنک شد ، به صورت ریش ریش خرد می کنیم. سپس سوسیس ها را نیز به صورت حلقه ای یا نگینی خرد می کنیم.
نکته: استفاده از سوسیس برای پر حجم شدن پیتزا می باشد و در صورت تمایل می توانیم به جای استفاده از سوسیس، مقدار مرغ را افزایش دهیم.
در ادامه قارچ ها را با دقت به صورت حلقه ای خرد می کنیم و مواد را کنار می گذاریم. ذرت را هم که به صورت کنسروی داشتیم پس از شستشو آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در صورت تمایل می توانید ذرت را خودتان آبپز کنید ، تفاوتی ندارد.
پس از اینکه مواد روی پیتزا آماده شد به سراغ مرحله اخر یعنی اماده کردن پیتزا می رویم. در ادامه خمیر های پیتزا را داخل قالب های پیتزا قرار می دهیم سپس روی خمیر پیتزا کمی سس کچاپ می زنیم و روی تمام قسمت های خمیر پیتزا سس را می مالیم.
مقدار کمی پنیر پیتزا هم روی سس کچاپ می پاشیم و بعد تکه های مرغ را همه جای خمیر پخش می کنیم. در این مرحله تکه های سوسیس را روی پیتزا می چینیم و بعد ذرت ، قارچ ها ، تکه های زیتون و در آخر روی خمیر را با پنیر پیتزای فراوان کامل می پوشونیم.
در نهایت اندازه یک قاشق مربا خوری آویشن که عطری بی نظیر به پیتزا می دهد رو روی تمام قسمت های پیتزا می پاشیم. بهتر است فر را از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل روشن کنیم تا به خوبی گرم شود و زمان اماده شدن پیتزا معطل نشویم.
در مرحله پایانی پیتزای آماده شده را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا آماده شودف سپس چند دقیقه گریل را روشن می کنیم. در آخر پیتزا را به ۸ قسمت برش می زنیم و با سس کچاپ سرو می کنیم.
نکات طرز تهیه پیتزا مخلوط
استفاده از خمیر پیتزا
برای تهیه این پیتزای خوشمزه می توانیم از دو نوع خمیر پیتزا استفاده کنیم، راه اول استفاده از خمیر پیتزای آماده است و راه دوم که بهترین راه است این است که خمیر پیتزا را به صورت خانگی با کیفیت عالی در منزل درست کنید. روش تهیه خمیر پیتزا را در مطلب زیر ببینید.
طرز تهیه پیتزا مخلوط بدون فر در ماهیتابه
در صورت تمایل می توانید پیتزا مخلوط را بدون فر و در ماهیتابه روی اجاق گاز هم درست کنید. کافی است ماهیتابه را با کمی روغن مایع چرب کنید سپس خمیر پیتزا را داخلش قرار دهید سپس مواد پیتزا را مانند دستور بالا روی خمیر پیتزا قرار دهید. تابه را باید با توری فلزی روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا خمیر پیتزا خشک نشود. درب تابه را بگذارید ، پیتزای شما ۴۵ دقیقه بعد آماده سرو است. در این روش بهتر است تمام مواد پیتزا را از قبل بپزید.
طرز تهیه پیتزا مخلوط با گوشت یا کالباس
در صورت تمایل می توانید به جای استفاده از گوشت مرغ از کالباس یا گوشت چرخ کرده یا گوشت تکه ای نیز استفاده کنید. کالباس را فقط کافیست خرد کنید و روی پیتزا بریزید. گوشت قرمز را قبل از اضافه کردن به مواد پیتزا تفت دهید تا پخته شود سپس در پیتزا استفاده کنید.
طرز تهیه پیتزا مخلوط با توستر
برای تهیه پیتزا مخلوط در توستر باید ظرف پیتزا را در قسمت وسط توستر قرار دهید و پس از اینکه پنیر روی پیتزا طلایی شد یک فویل روی آنر قرار دهید تا نسوزد. نکته دیگر اینکه یک کاسه مسی ، استیل یا پیرکس را تا نیمه آب جوش پر کنید و داخل فر قرار دهید تا پیتزای شما خشک نشود.
- منبع :
- bagh_sangi