طرز تهیه لبو خانگی قرمز و خوشمزه بیرونی مرحله به مرحله
طرز تهیه لبو
لبو یکی از خوراکی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که خیلی راحت می توانید آنرا در منزل تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لبو در ادامه با نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
چغندر قرمز | ۲ عدد بزرگ |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
آب | ۳ لیوان |
طرز تهیه پخت لبو
مرحله اول
برای تهیه لبوی بازاری ابتدا لبوها را با برس یا اسکاچ کاملا تمیز کرده و می شوییم، سپس در قابلمه ای کوچک قرار می دهیم (همان طور با پوست باید باشند). در ادامه ۵ لیوان آب روی لبوها می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مدت ۳ ساعت بپزند.
مرحله دوم
گه گاه به لبوها سرمی زنیم تا اگر آب موجود در قابلمه کم شده بود و نیاز به آب جوش داشت، مجددا اضافه کنیم. پس از گذشت این زمان لبو ها را با زدن چنگال داخل آنها تست می کنیم تا متوجه شویم که پخته اند و یا نیاز به پخت بیشتری دارند.
مرحله سوم
پس از اینکه لبوها پختند، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شوند(حتما باید به اندازه ۲ لیوان آب لبو پس از پخت داخل قابلمه باشد). بعد پوست روی آنها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت حلقه حلقه خرد می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله لبوهای خرد شده را مجددا به داخل قابلمه بر می گردانیم و شکر را می افزاییم، سپس درب قابلمه را می گذاریم. در ادامه حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم لبوها به مدت یک ساعت دیگر بپزند و آب لبو تبخیر شود.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که در پایان پخت لبوها، باید فقط نصف لیوان از آب لبو در درون قابلمه باقی بماند که آن هم بسیار غلیظ باشد. پس از اینکه پخت لبوها به پایان رسید، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله ششم
در این مرحله لبوها را از قابلمه خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس آب لبوی غلیظش باقیمانده در قابلمه را روی آنها ریخته و سرو می کنیم. توجه داشته باشید که میزان شکر را نسبت به ذائقه خود می توانیم کم یا زیاد کنیم.
- منبع :
- hesse.khoobe.ashpazi