طرز تهیه برنج قالبی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه برنج قالبی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه برنج قالبی برنج قالبی یکی از انواع روش های پخت مجلسی برنج است که معمولا در رستوران ها در کنار انواع …

طرز تهیه حلوا کاسه شیرازی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوا کاسه شیرازی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوا کاسه شیرازی حلوا کاسه یکی از انواع حلواهای ساده و پرطرفدار شهر شیراز است که با دستورهای متنوعی درست می …

طرز تهیه دو پیازه سیب زمینی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه دو پیازه سیب زمینی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه دو پیازه سیب زمینی دو پیازه سیب زمینی یکی از انواع غذاهای قدیمی و ساده ایرانی است که هم خیلی ارزان …

طرز تهیه پیتزا کالزونه

طرز تهیه پیتزا کالزونه طرز تهیه کالزونه مارپیچی طرز تهیه کالزونه مرغ پیتزا کالزونه چیست خمیر کالزونه

پیتزا کالزونه یکی از انواع پیتزاهای خاص ایتالیایی است که مواد آن در وسط خمیر پیتزا قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا کالزونه در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آب ولرم۲ لیوان
شیر۱ لیوان
روغن مایع½ لیوان
شکر۲ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق مرباخوری
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
آردبهه مقدار کافی
مواد لازم برای سس
پوره گوجه فرنگی۴ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
پودر آویشن۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای پیتزا
پنیر چدار۳۰۰ گرم
سوسیس یا سوجوک۴۰۰ گرم
قارچ۶ عدد

طرز تهیه پیتزا کالزونه

مرحله اول

برای تهیه پیتزا کالزونه خوشمزه ابتدای کار گوجه فرنگی را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و به صورت درشت خرد می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی را درون غذاساز می ریزیم و میکس می کنیم تا گوجه فرنگی پوره شود.

مرحله دوم

حالا پوست سیر را جدا می کنیم، سپس می شوییم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه سیر را به همراه پودر آویشن و روغن زیتون به پوره گوجه فرنگی اضافه می کنیم و مجددا میکس می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله خمیر پیتزا را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا آب ولرم را به همراه خمیر مایه فوری، نمک، شکر و شیر را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا آرد را درون الک می ریزیم، سپس روی مخلوط خمیر مایه اضافه می کنیم و ورز می دهیم خمیری نرم درون کاسه جمع شود. در ادامه روغن مایع را به خمیر اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا روغن به خورد خمیر برود.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد درون کاسه جمع شود. در ادامه روی کاسه حاوی خمیر را با سلفون می پوشانیم و در یک جای گرم قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. در ادامه پس از گذشت این زمان خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم، سپس به ۵ قسمت یکسان تقسیم می کنیم و چانه می گیریم.

مرحله هفتم

در این مرحله روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم، سپس چانه ها را روی آن قرار می دهیم و به کمک وردنه چانه ها را به صورت گرد باز می کنیم. در ادامه مقداری از سس پوره گوجه فرنگی یک طرف خمیر می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا سس را به کمک قاشق روی نصف خمیر می مالیم و پنیر چدار را با دندانه های درشت رنده، رنده می کنیم، سپس روی سس می ریزیم. در ادامه کاور سوسیس یا سوجوک را جدا می کنیم و به صورت دلخواه خرد می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله مقداری سوسیس یا سوجوک روی پنیر چدار می ریزیم. در ادامه قارچ را می شوییم، سپس خشک می کنیم و به صورت ورقه اسلایس می کنیم، سپس روی سوجوک یا سوسیس قرار می دهیم.

مرحله دهم

حالا یک طرف خمیر را روی مواد قرار می دهیم تا مواد را پوشش بدهد، سپس لبه های خمیر را با دست فشار می دهیم تا فیکس شده و به هم بچسبند. در ادامه لبه های فیکس شده خمیر را به شکل دلخواه فرم می کنیم.

مرحله یازدهم

حالا فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس پیتزا را درون سینی قرار می دهیم و روی خمیر را مجددا سس می مالیم.

مرحله دوازدهم

در این مرحله سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم پیتزا به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بماند تا خمیر کاملا پخته شود. در ادامه پس از گذشت این زمان روی پیتزا را با پنیر چدار می پوشانیم.

مرحله سیزدهم

حالا مجددا پیتزا را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم پنیر آب شده، سپس طلایی و خوشرنگ شود. در آخر پیتزا را از فر خارج می کنیم، سپس درون ظرف سرو قرار می دهیم و به اندازه دلخواه برش می زنیم، سپس سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 25 اسفند 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.