طرز تهیه پای مرغ + رازهای خوشمزه‌ترین پای مرغ که باید بدانید!

طرز تهیه پای مرغ

طرز تهیه پای مرغ

سلام دوستان! امروز می‌خوایم با هم طرز تهیه پای مرغ رو یاد بگیریم. این غذا خیلی خوشمزه و مقویه و برای هر وعده‌ای مناسبه. فقط کافیه مواد لازم رو آماده کنید و مراحل رو دنبال کنید تا به یه پای مرغ عالی برسید. بریم سراغ مواد لازم و بعدش مراحل تهیه رو با هم مرور می‌کنیم.

برای تهیه پای مرغ، ابتدا باید پای مرغ‌ها رو خوب بشورید و ناخن‌هاشون رو کوتاه کنید. بعد اونا رو توی آب جوش بذارید تا سیاهی‌هاشون بره و بعد آبکش کنید. پای مرغ‌ها رو با آب، نمک، برگ بو، پیاز و سیر توی قابلمه بریزید و بذارید ۱۴ ساعت با حرارت ملایم بپزند تا عصاره خوشمزه و مقوی درست بشه. می‌تونید این عصاره رو صاف کنید و با آبلیموترش سرو کنید. نوش جان!

مواد اصلی ۴ نفرمقدار
پای مرغ۱ بسته
برگ بو۳ عدد
هویج۱ عدد متوسط
نمک۱ قاشق چای‌خوری
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۳ حبه
رب گوجه‌فرنگیبه دلخواه
مواد دیگرمقدار
فلفل سیاهبه میزان لازم
زردچوبه۱ قاشق چای‌خوری
آب۴ لیوان
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پای مرغ

مرحله ۱: آماده‌سازی پای مرغ

پای مرغ رو خوب بشورید و ناخن‌هاشو با قیچی کوتاه کنید. چند بار بشورید تا کاملاً تمیز بشه. بعد، پای مرغ رو داخل قابلمه‌ای با آب جوش بریزید و بذارید ۱۰ دقیقه بجوشه تا سیاهی‌هاش خارج بشه. بعد پای مرغ رو آبکش کنید. اگه می‌خواید عصاره درست کنید، پوست روی پای مرغ رو نگیرین.

مرحله ۲: آماده کردن قابلمه

پای مرغ رو داخل قابلمه بزرگ بریزید و به قدری آب اضافه کنید که روی پای مرغ رو بپوشونه. نمک، برگ بو، پیاز خرد شده و سیر رو هم اضافه کنید. اگه دوست داشتید کمی رب گوجه‌فرنگی هم بزنید و مخلوط کنید.

مرحله ۳: قرار دادن روی حرارت

قابلمه رو روی حرارت قرار بدید و دربش رو بذارید. حرارت رو ملایم کنید و اجازه بدید پای مرغ به مدت ۱۴ ساعت خوب بپزه. هرچی بیشتر بجوشه، کلسیم و مواد معدنی بیشتری از پای مرغ خارج میشه.

مرحله ۴: چک کردن عصاره

بعد از ۱۴ ساعت، عصاره رو چک کنید. می‌تونید برگ بو رو خارج کنید و عصاره رو صاف کنید. این عصاره برای تهیه سوپ خیلی عالیه و خیلی مقویه.

مرحله ۵: جدا کردن گوشت

اگه می‌خواید همون موقع میل کنید، برگ بو رو خارج کنید و گوشت پای مرغ رو جدا کنید. استخوان‌ها رو دور بندازید. می‌تونید عصاره رو با گوشت پای مرغ و کمی آبلیموترش سرو کنید.

مرحله ۶: سرو عصاره

عصاره پای مرغ رو داخل کاسه بریزید و با گوشت پای مرغ و آبلیموترش نوش جان کنید. این عصاره خیلی مقوی و خوشمزه‌ست و برای هر وعده‌ای مناسبه. امیدوارم لذت ببرید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 19 خرداد 1403

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.