طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد سزار اگر با شنیدن نام سالاد سزار به یاد میزهای مجلل رومی که در فیلم‌های تاریخی دیده‌اید می‌افتید باید بدانید …

آموزش طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی و مخصوص رستورانی

آموزش طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی و مخصوص رستورانی

طرز تهیه سالاد اندونزی سالاد اندونزی همانطور که از نامش مشخص است یکی از سالادهای خوب و بسیار خوشمزه کشور اندونزی می باشد. …

طرز تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه آش گوجه فرنگی آش گوجه فرنگی یکی از آش های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که تقریبا در هر شهری …

طرز تهیه آش بادمجان

طرز تهیه آش بادمجان بدون گوشت ملایر طرز تهیه آش بادمجان تویسرکان طرز تهیه آش بادمجان با سبزی طرز تهیه آش بادمجان بروجردی طرز تهیه آش بادمجان سبزوار طرز تهیه آش بادمجان اصفهان طرز تهیه آش بادمجان با عدس آش بادمجان اصل

آش ها از محبوب ترین خوراک ها نزد ایرانیان هستند.آش بادمجان، یکی از غذاهای محلی استان های همدان و کرمانشاه است. این آش به دلیل داشتن حبوبات و گوشت، منبعی سرشار از کالری و پروتئین است و فوق العاده مقوی است. اگر تا به امروز این غذای خوشمزه را درست نکرده اید خیلی سریع دست به کار شوید تا در اولین فرصت این آش خوشمزه را پخته و از طعم شگفت انگیز آن نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش بادمجان در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر
برنج۱ پیمانه
عدس، نخود، لوبیا سفیدجمعا ۲ پیمانه
گوشت سردست بدون استخوان۵۰۰ گرم
بادمجان۵ عدد
پیاز۸ عدد
سیر۶ حبه
کشک۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
روغن و زردچوبهبه اندازه کافی

طرز تهیه آش بادمجان

مرحله اول

برای تهیه آش بادمجان خوشمزا ابتدا باید حبوبات را خیساند، برای این منظور باید از ۲۴ ساعت قبل آن ها را در آب بخیسانید. می توانید کمی نمک به آب اضافه کنید. آب باید کامل روی حبوبات را بپوشاند.

مرحله دوم

حتما از ظرف جادار استفاده کنید چون حبوبات داخل آب کمی حجیم می شوند. آب روی حبوبات را هر چند ساعت عوض کنید تا نفخ آن کامل گرفته شود. به دلیل اینکه عدس زودپزتر است می توانید از صبح همان روز، عدس را در آب بخیسانید.

مرحله سوم

گوشت را به همراه حبوبات بگذارید تا روی حرارت متوسط بپزد. قبل از اضافه کردن حبوبات، آب آن ها را خالی کرده و آن ها را کامل آب بکشید سپس به قابلمه اضافه کنید. در این مرحله می توانید کمی زردچوبه و فلفل به گوشت و حبوبات اضافه کنید.

مرحله چهارم

آب باید کاملا روی حبوبات و گوشت را بپوشاند. به هیچ وجه در این مرحله نباید نمک اضافه کنید چون باعث دیرپز شدن گوشت خواهد شد. حالا باید بادمجان ها را درست کنید. بهتر است از بادمجان های سفت و براق استفاده کنید.

مرحله پنجم

بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید. سپس بادمجان ها را خرد کرده و کمی به آن ها نمک بپاشید. بادمجان ها را برای مدت ۱ ساعت در آبکش قرار دهید تا آب اضافی و تلخی آن ها گرفته شود سپس با دست کمی فشار داده و بادمجان ها را آب بکشید.

مرحله ششم

در انتها بادمجان ها را بر روی حوله آشپزخانه پهن کرده و خشک کنید. یک قابلمه دیگر را روی حرارت قرار دهید. سپس کمی روغن به آن اضافه کرده و بادمجان ها را در آن سرخ کنید.سپس به آن کمی نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.

مرحله هفتم

سپس اجازه دهید با نصف لیوان آب به خوبی بپزد. برای اینکه طعم آش بهتر باشد بهتر است از آب جوش استفاده کنید. نباید آب زیادی به قابلمه اضافه کنید. آن قدری آب بریزید که بعد از پخت بادمجان کاملا به خوردش برود.

مرحله هشتم

ما در این دستور حبوبات دیرپز را با گوشت از همان ابتدا بار می گذاریم. اما عدس و برنج را جداگانه با کمی زردچوبه و نمک و فلفل بگذارید تا بپزد. بهتر است به عدس و برنج، کمی پیاز سرخ کرده هم اضافه کنید.

مرحله نهم

لازم به ذکر است که برنج هم باید از چند ساعت قبل بخیسانید. بعد از اینکه عدس و برنج کاملا پخت، گوشت را از قابلمه خارج کرده و همه حبوبات را با هم در آب گوشت مخلوط می کنیم و می گذاریم روی حرارت با هم بجوشد.

مرحله دهم

حالا کشک را به حبوبات اضافه کرده و مدام هم بزنید تا به جوش بیاید . حتما از کشک های پاستوریزه استفاده کنید. اگر از میزان شوری کشک مصرفی مطمئن نیستید بهتر است در مصرف نمک احتیاط کنید تا آش شما شور نشود.

مرحله یازدهم

حالا باید نصف بادمجان ها را به همراه مقداری از گوشت کاملا له کنید. بهتر است با گوشت کوب آن ها را بکوبید. غذاساز باعث له شدن بیش از حد گوشت می شود و استفاده از آن توصیه نمی شود.

مرحله دوازدهم

سپس گوشت و بادمجان له شده را به آش اضافه کرده و اجازه دهید تا با حرارت کم جا بیفتد. شیوه سرو این آش به این صورت است که در هر کاسه کمی بادمجان و گوشت گذاشته و سپس رویش آش می ریزید.

مرحله سیزدهم

برای روی آش هم مانند آش رشته یا آش دوغ می توانیم از نعناع داغ، پیاز سرخ کرده و سیر داغ استفاده کنید. نوش جان در صورت تمایل می توانید در تمام مراحل پخت به جای آب از استاک گوشت استفاده کنید. در این صورت حتما به میزان نمک مصرفی دقت کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 4 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.