طرز تهیه خوراک قارچ و اسفناج خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خوراک قارچ و اسفناج خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خوراک قارچ و اسفناج خوراک قارچ و اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه گیاهی است که با رسپی های متنوعی درست …

طرز تهیه قند کنجی؛ یک ایده عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها

طرز تهیه قند کنجی؛ یک ایده عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها

طرز تهیه قند کنجی قند کنجی، با طعم دلنشین و بافت ترد و خوشمزه‌اش، یکی از این تنقلات است که ساخت آن نه …

طرز تهیه فرنچ تست خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه فرنچ تست خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه فرنچ تست فرنچ تست یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فوری است که برای کوکان گزینه مناسبی می باشد، برای مشاهده …

طرز تهیه آش دوغ

طرز تهیه آش دوغ ترکی شمالی گدوک بختیاری با جو شیرازی با رشته اصفهانی افغانی کرمانشاهی با اسفناج سنندج

آش دوغ یکی از آش های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که تقریبا در هر شهری با مواد و روشی متفاوت پخته می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش دوغ در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
دوغ محلی۱٫۵ کیلوگرم
نخود۲ پیمانه
ماست۱ کاسه
برنج نیم دانه۲ پیمانه
سبزی آشی۵۰۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
پیاز داغ و نعناع داغبرای تزیین

طرز تهیه آش دوغ

مرحله اول

برای پخت آش دوغ اولین کار خیساندن نخود می باشد، به همین دلیل نخود را از شب قبل می خیسانیم تا نفخش برطرف شود. پس از خیساندن نخود آنرا به همراه مقداری زردچوبه داخل قابلمه حاوی آب جوش می ریزیم تا بپزد.

مرحله دوم

در حین پختن نخود، ماست و دوغ را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه زرده تخم مرغ را داخل یک کاسه کوچک هم می زنیم تا از لختگی در بیاید، سپس چند قاشق دوغ به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پس از مخلوط کردن زرده تخم مرغ، آنرا به قابلمه حاوی دوغ اضافه می کنیم. حالا قایلمه حاوی دوغ را روی حرارت قرار می دهیم و به صورت متداوم هم می زنیم. هم زدن دوغ باعث می شود که حالت خود را از دست ندهد و نبرد.

مرحله چهارم

حالا برنج نیم دانه را که از قبل خیس کرده ایم به قابلمه حاوی دوغ اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا دوغ به جوش بیاید و قل بزند. سبزی آش را خرد می کنیم و زمانی که آش به قل افتاد اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله صبر می کنیم تا آش کمی جا بیفتد، سپس نخود پخته شده را آبکشی می کنیم و به آش اضافه می کنیم. پس از چند دقیقه که نخود با آش مخلوط شد، آش ما آماده سرو است.

مرحله ششم

نکته مهم در مورد اضافه کردن نخود این است که اگر نخود را زود به آش اضافه کنید به خاطر وجود دوغ سفت می شود. پس از اینکه آش آماده شد آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین می کنیم.

نکات طرز تهیه آش دوغ

سبزی آش دوغ

سبزی آش دوغ شباهت زیادی به سبزی آش های دیگر دارد ولی اگر می خواهید سبزی این آش را به صورت سنتی ترکیب کنید، باید از سبزیجاتی مثل شوید، گشنیز، برگ سیر تازه استفاده کنید. اضافه کردن اسفناج هم اختیاری می باشد.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 13 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.