طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته دونفره نذری 6 نفر 10 نفر رستورانی مجلسی شمالی برای 20 نفر با دوغ و کشک تهرانی تصویری اردبیل

امروز با آموزش درست کردن آش رشته که یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است در خدمت شما عزیزان هستیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با نکته چی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه آش ماش اصفهانی خوشمزه برای سرماخوردگی

مواد لازم برای ۴ نفر
نخودنصف پیمانه
لوبیا چیتینصف پیمانه
عدس۱ پیمانه
پیاز داغ۱ پیمانه
رشته آشینصف بسته
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری
سبزی آشی۱ کیلوگرم
کشکبه مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغن مایعبه مقدار کافی

دستور پخت آش رشته

مرحله اول

ابتدا نخود و لوبیا چیتی ار از چند ساعت قبل می خیسانیم تا نفخش ان برطرف شود، سپس آبکشی می کنیم و به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم تا نیم پز شوند. پس از اینکه نخود و لوبیا نیمپز شدند عدس را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

یک ساعت پس از اینکه عدس را اضافه کردیم نصف پیاز داغ را به قابلمه اضافه می کنیم. چند دقیقه بعد سبزی را به صورت درشت خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اضافه کردن سبزی دیگر درب قابلمه را نمی بندیم تا آش بد رنگ نشود.

مرحله سوم

حالا اجازه می دهیم سبزی بپزد، پس از اینکه سبزی پخت رشته آش را اضافه می کنیم. حالا ضبر می کنیم تا رشته آشی باز شود و آش جا بیفتد. حالا طعم آش را می چشیم و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه آش اوماج خوشمزه به روش اصفهان با آویشن

مرحله چهارم

نعناع را یک دقیقه در مقدار کمی روغن در حدی تفت می دهیم که سیاه نشود و به همراه کشک برای تزیین آش استفاده می کنیم. پس از اینکه آش اماده شد در ظرف مورد نظرمان می کشیم واز باقیمانده پیاز داغ برای تزیین آش استفاده می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.