طرز تهیه خورشت بادمجان خاص و خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه خورشت بادمجان خاص و خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه خورشت بادمجان خورشت بادمجان یکی از محبوب‌ترین غذاهای اصیل ایرانی است. باوجوداینکه اصول اولیهٔ تهیهٔ این خورشت کاملاً بر اساس سبک …

طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه و مخصوص شیرازی به روش رستورانی

طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه و مخصوص شیرازی به روش رستورانی

طرز تهیه آلبالو پلو آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که در فصل آلبالو بیشتر پخته می شود، …

طرز تهیه کوکو بادمجان خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو بادمجان خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو بادمجان کوکو بادمجان از غذای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته دونفره نذری 6 نفر 10 نفر رستورانی مجلسی شمالی برای 20 نفر با دوغ و کشک تهرانی تصویری اردبیل

امروز با آموزش درست کردن آش رشته که یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است در خدمت شما عزیزان هستیم. این آش خوشمزه محبوب ترین آش ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش رشته در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نخودنصف پیمانه
لوبیا چیتینصف پیمانه
عدس۱ پیمانه
پیاز داغ۱ پیمانه
رشته آشینصف بسته
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری
سبزی آشی۱ کیلوگرم
کشکبه مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغن مایعبه مقدار کافی

طرز تهیه آش رشته

مرحله اول

برای تهیه آش رشته خوشمزه و مخصوص ابتدا نخود و لوبیا چیتی را از چند ساعت قبل درون یک کاسه آب می خیسانیم تا نفخش آن برطرف شود. در صورتی که چندین مرتبه آب درون کاهس را تعویض کنیم نفخ حبوبات به طور کامل گرفته می شود.

مرحله دوم

در این مرحله حبوبات را از کاسه خارج می کنیم، سپس آبکشی می کنیم و به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب درون قابلمه به جوش بیاید.

مرحله سوم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، حرارت زیر قابلمه را ملایم تر می کنیم و اجازه می دهیم تا حبوبات نیم پز شوند. پس از اینکه نخود و لوبیا نیمپز شدند عدس را اضافه می کنیم. عدس را اگر زودتر اضافه کنیم، در اواسط پخت له می شود.

مرحله چهارم

یک ساعت پس از اینکه عدس را اضافه کردیم نصف پیاز داغ را به قابلمه اضافه می کنیم. چند دقیقه بعد سبزی را به صورت درشت خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اضافه کردن سبزی دیگر درب قابلمه را نمی بندیم تا آش بد رنگ نشود.

مرحله پنجم

حالا اجازه می دهیم سبزی بپزد، پس از اینکه سبزی پخت رشته آش را اضافه می کنیم. حالا ضبر می کنیم تا رشته آشی باز شود و آش جا بیفتد. حالا طعم آش را می چشیم و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

نعناع را یک دقیقه در مقدار کمی روغن در حدی تفت می دهیم که سیاه نشود و به همراه کشک برای تزیین آش استفاده می کنیم. پس از اینکه آش اماده شد در ظرف مورد نظرمان می کشیم واز باقیمانده پیاز داغ برای تزیین آش استفاده می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 16 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.