طرز تهیه آش گوشت بوشهری مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه آش گوشت بوشهری

طرز تهیه آش گوشت بازاری طرز تهیه آش گوشت شیرازی آش حبوبات با گوشت انواع آش گوشت آش گوشت مجلسی طرز تهیه آش گوشت بوشهری فیلم طرز تهیه آش گوشت آش گوشت ساری

این آش یکی از آش‌هایی است که عطر و طعم فوق العاده ‌ای دارد. این آش هم مثل آش بادمجان هر چه کش ‌دار تر و با قوام ‌تر باشد، طرفدار بیشتری نیز دارد. آش گوشت ترکیبی از خوش طعم ترین و سالم ترین مواد غذایی می باشد و به دلیل خاصیت های بالای آن انتخاب فوق العاده ای برای روزهای ناخوش احوالی می باشد. هرچند توصیه می شود برای تامین ویتامین و پروتئین بدن هفته ای حداقل یک مرتبه این غذا را طبخ نماییم. این آش خوش عطر و طعم مناسب ماه رمضان و به عنوان نذری در ایام محرم و صفر پخته می شود. لطف این آش به تند و تیز بودن آن است و مثل خیلی از خوراک های بوشهری باید کشدار و غلیظ باشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش گوشت بوشهری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم آش گوشت بوشهری
گوشت۳۰۰ گرم
برنج ایرانی مرغوب۲۵۰ گرم
لوبیا قرمز۲۵۰ گرم
تره خرد شده۱۰۰ گرم
شوید خرد شده۱۰۰ گرم
ترخون خشک۲ قاشق غذا خوری
پیاز۱ عدد
پیاز داغبه مقدار لازم
نمک و فلفل و ادویه و زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه آش گوشت بوشهری

مرحله اول

برای تهیه آش گوشت خوشمزه به روش بوشهری در ابتدای کار، لوبیا و برنج را از شب قبل می‌ خیسانیم و آب لوبیا را چند بار عوض می کنیم تا نفخ آن گرفته شود. گوشت و لوبیا را با پیاز خرد شده و ادویه و زردچوبه و آب می گذاریم خوب بپزد.

مرحله دوم

در این مرحله برنج را هم جدا می پزیم تا دانه های آنها وا برود و سبزی را به آن اضافه می کنیم تا بپزد. گوشت که پخت آن را ریش ریش می کنیم. با این کار؛ آش بیشتر کش می آید. لوبیا را با گوشت کوب کاملا له می‌کنیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که آب گوشت و لوبیا را دور نمی ریزیم، به این دلیل که اگر آش سفت شد کمی از آب گوشت را به آن اضافه کنیم. در ادامه مواد را به همراه ادویه ها و نمک و کمی پیاز داغ مخلوط می‌کنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم

حالا در قابلمه را می بندیم تا حسابی آش بپزد و جا بیفتد و مقداری روغن می ریزیم و می گذاریم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آش به اصطلاح دم بکشد. آش بوشهری باید پر گوشت باشد تا حسابی کش بیاید و همچنین باید تند باشد.

مرحله پنجم

در پایان پس از اینکه آش به طور کامل آماده شد، آنرا روی آش را با پیاز داغ زیاد و فلفل سیاه تزیین می کنیم. در مورد تهیه آش گوشت بوشهری یادمان نرود که باید این آش خوشمزه را به صورت مرتب هم بزنیم تا ته نگیرد.

مرحله ششم

روش سنتی این است که لوبیا را چرخ می کنیم و گوشت را ریش ریش کرده و بعد آنقدر آش را به قول بوشهری ها لت می زنند (می کوبند) تا کاملاً له شود و حسابی کش بیاید. اما الان با گوشت کوب برقی یا میکسر در مدت کوتاهی آش حاضر می شود.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 4 شهریور 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.