طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ مخصوص فست فودی مرحله به مرحله
طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ
پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای بسیار محبوب در سراسر جهان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
فلفل دلمه رنگی خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
سیر | ۱ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
سس کف پیتزا | ۱ قاشق غذاخوری |
خمیر پیتزا | ۱ عدد بزرگ |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آویشن و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ
مرحله اول
برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ رستورانی ابتدا پیاز را به صورت ۴ قاچ خرد می کنیم، سپس به همراه سینه مرغ داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۱ لیوان آب و مقداری زردچوبه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند، پس از اینکه آب جوش آمد، کف های روی سطح آب را با یک قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم، سپس اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم نیمپز شود.
مرحله سوم
در این مرحله پس از اینکه گوشت مرغ نیمپز شد، آنرا از قابلمه خارج کرده و به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود.
مرحله چهارم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم. سیر را در حدی تفت می دهیم که عطر آن خارج شود.
مرحله پنجم
در این مرحله مرغ خرد شده را اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه کرده و به همراه مرغ تفت می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی سرخ شود. در همین حین قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم.
مرحله ششم
حالا قارچ را به همراه نصف فلفل دلمه ای به تابه اضافه می کنیم و با حرارت بالا تفت می دهیم تا قارچ آب نیندازد. در ادامه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم مواد از حرارت بیفتند و کمی خنک شوند.
مرحله هفتم
در این مرحله خمیر پیتزا (آموزش درست کردن خمیر پیتزا در منزل) را درون قالب مخصوص پیتزا قرار می دهیم و آنرا با چنگال سوراخ می کنیم تا زیاد از حد پف نکند. سپس سس (روش درست کردن سس برای کف پیتزا) را روی خمیر می مالیم.
مرحله هشتم
حالا مقداری پنیر پیتزا به صورت پخش روی سس می ریزیم، سپس مخلوط مرغ را روی مواد به صورت یکدست پخش می کنیم. در ادامه روی مخلوط مرغ را با پنیر پیتزا به طور کامل پوشش می دهیم، سپس مقداری قارچ و فلفل دلمه ای روی پنیر پیتزا می چینیم.
مرحله نهم
در این مرحله پیتزا را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه به طور کامل بپزد. در پایان پخت، گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی پیتزا رنگ بگیرد، سپس پیتزا را به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.
- منبع :
- chortke.sandwich