طرز تهیه پیتزا پپرونی فست فودی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه پیتزا پپرونی

طرز تهیه پیتزا پپرونی با قارچ فست فودی با خمیر آماده اپارات آمریکایی مرغ در مایکروفر بدون فر

پیتزای پپرونی یکی از محبوب ترین انواع پیتزاهای ایتالیایی است که در اقصی نقاط جهان طرفداران خودش را دارد و تقریبا در همه فست فود ها می توانید آن را سفارش دهید. دلیل نام گذاری این پیتزا، رکن اصلی آن، یعنی سوسیس تند پپرونی است. پپرونی به معنای فلفلی است و ممکن است در برخی رستوران ها یا دستورهای خانگی به جای سوسیس ویژه پپرونی از سوسیس معمولی و فلفل زیاد استفاده شود. البته بهتر است از سوسیس های مخصوص پپرونی استفاده کنید تا طعم شگفت انگیز این غذای ایتالیایی را تجربه کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
خمیر پیتزا۱ عدد بزرگ
پنیر پیتزا۲ پیمانه
سوسیس پپرونی۲ عدد
پیازچه۲ قاشق غذا خوری
سیر۱ سیر کامل
سس کچاپ و آویشنبه میزان لازم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه پیتزا پپرونی

مرحله اول

برای تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی سینی فر را با مقداری روغن مایع چرب کنید، سپس خمیر پیتزا آماده یا خانگی را روی آن قرار دهید. کمی روی خمیر را با چنگال بخراشید. سپس روی خمیر پیتزا سس کچاپ تند بزنید.

مرحله دوم

اگر سس تند نداشتید در ظرفی جدا سس کچاپ معمولی را با فلفل قرمز تند کنید. بعد از اینکه خمیر کاملا به سس آغشته شد رویش یک لایه پنیر پیتزا ریخته و آن را با فلفل و پودر آویشن مزه دار کنید سوسیس های پپرونی را به اندازه یکسان حلقه ای برش بدهید.

طرز تهیه پیتزا پپرونی

سپس آن ها را روی پیتزا به شکلی منظم بچینید. بهتر است به اندازه یک سانت دورتا دور نان را خالی بگذارید تا پیتزا ظاهر زیباتری داشته باشد و مانند پیتزاهای رستورانی شود. سیر کامل را بشویید و قسمت ریشه آن را کاملا تمیز کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله سیر درسته را از وسط و از عرض برش داده و در وسط پیتزا قرار دهید. در ادامه پیازچه را به صورت خیلی ریز خرد کنید و به صورت یکدست روی پیتزا بپاشید. فر را باید از قبل داغ کرده باشید. حالا سینی را داخل فر قرار دهید.

مرحله پنجم

سپس اجازه بدهید تا پیتزا کاملا بپزد. با فرو کردن یک خلال دندان در خمیر می توانید از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنید. درصورت تمایل به برشته شدن روی پنیرها و سوسیس شعله بالای فر یا گریل را روشن کرده و کمی زمان می‌دهیم تا برشته شود. نوش جان

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 17 خرداد 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.