آموزش طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی گیلانی به روش رستوران ها

آموزش طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی گیلانی به روش رستوران ها

طرز تهیه میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار ایرانی است که با بادمجان تهیه می شود. این …

طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه دلمه بادمجان خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه دلمه بادمجان دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه می باشد، اما طعم بی نظیر بادمجان باعث شده تا دلمه بادمجان شکم …

طرز تهیه کباب لقمه خانگی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه کباب لقمه خانگی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه کباب لقمه همانطور که مطمئنا می دانید کباب لقمه دو مدل مختلف دارد، مدل اول همان کباب کوبیده است که با …

طرز تهیه پیتزا پپرونی

طرز تهیه پیتزا پپرونی با قارچ فست فودی با خمیر آماده اپارات آمریکایی مرغ در مایکروفر بدون فر

پیتزای پپرونی یکی از محبوب ترین انواع پیتزاهای ایتالیایی است که در اقصی نقاط جهان طرفداران خودش را دارد و تقریبا در همه فست فود ها می توانید آن را سفارش دهید. دلیل نام گذاری این پیتزا، رکن اصلی آن، یعنی سوسیس تند پپرونی است. پپرونی به معنای فلفلی است و ممکن است در برخی رستوران ها یا دستورهای خانگی به جای سوسیس ویژه پپرونی از سوسیس معمولی و فلفل زیاد استفاده شود. البته بهتر است از سوسیس های مخصوص پپرونی استفاده کنید تا طعم شگفت انگیز این غذای ایتالیایی را تجربه کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
خمیر پیتزا۱ عدد بزرگ
پنیر پیتزا۲ پیمانه
سوسیس پپرونی۲ عدد
پیازچه۲ قاشق غذا خوری
سیر۱ سیر کامل
سس کچاپ و آویشنبه میزان لازم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه پیتزا پپرونی

مرحله اول

برای تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی سینی فر را با مقداری روغن مایع چرب کنید، سپس خمیر پیتزا آماده یا خانگی را روی آن قرار دهید. کمی روی خمیر را با چنگال بخراشید. سپس روی خمیر پیتزا سس کچاپ تند بزنید.

مرحله دوم

اگر سس تند نداشتید در ظرفی جدا سس کچاپ معمولی را با فلفل قرمز تند کنید. بعد از اینکه خمیر کاملا به سس آغشته شد رویش یک لایه پنیر پیتزا ریخته و آن را با فلفل و پودر آویشن مزه دار کنید سوسیس های پپرونی را به اندازه یکسان حلقه ای برش بدهید.

طرز تهیه پیتزا پپرونی

سپس آن ها را روی پیتزا به شکلی منظم بچینید. بهتر است به اندازه یک سانت دورتا دور نان را خالی بگذارید تا پیتزا ظاهر زیباتری داشته باشد و مانند پیتزاهای رستورانی شود. سیر کامل را بشویید و قسمت ریشه آن را کاملا تمیز کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله سیر درسته را از وسط و از عرض برش داده و در وسط پیتزا قرار دهید. در ادامه پیازچه را به صورت خیلی ریز خرد کنید و به صورت یکدست روی پیتزا بپاشید. فر را باید از قبل داغ کرده باشید. حالا سینی را داخل فر قرار دهید.

مرحله پنجم

سپس اجازه بدهید تا پیتزا کاملا بپزد. با فرو کردن یک خلال دندان در خمیر می توانید از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنید. درصورت تمایل به برشته شدن روی پنیرها و سوسیس شعله بالای فر یا گریل را روشن کرده و کمی زمان می‌دهیم تا برشته شود. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 17 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.