طرز تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه مرحله به مرحله
طرز تهیه خمیر پیتزا
خمیر پیتزا نوعی نان است که برای پایه انواع پیتزاهای مختلف استفاده می شود. در این آموزش یکی از کامل ترین روش های طرز تهیه خمیر پیتزا را برای شما عزیزان آماده کرده ایم، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم ۲ عدد خمیر پیتزا | |
روغن جامد | ۶ عاشق غذاخوری |
آرد | ۲ لیوان و نیم |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک | نوک قاشق مرباخوری |
بکنیگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه خمیر پیتزا
مرحله اول
برای تهیه خمیر پیتزا ابتدا تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با یک چنگال کمی مخلوط می کنیم تا بافت تخم مرغ ها به طور کامل باز شود، سپس روغن جامد و نمک را به کاسه اضافه می کنیم و مجدا تخم مرغ ها را مخلوط می کنیم تا با نمک و روغن جامد یکدست شود.
مرحله دوم
در این مرحله آرد را دو مرتبه الک می کنیم و با بکینگ پودر مخلوط می کنیم. در ادامه شیر ولرم را به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم و پس از ان آرد را کم کم اضافه می کنیم و متداوم هم می زنیم تا آرد گلوله نشود.
مرحله سوم
مواد را با دست خوب مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف به دست بیاید و دیگر به دست نچسبد. اگر خمیر چسبناک بود کمی دیگر آرد اضافه می کنیم تا زمانی که دیگر به دست نچسبد. در همین حالت خمیر را ۵ دقیقه با دست ورز می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله خمیر را داخل یک قابلمه قرار می دهیم و روی درب آن را با یک پارچه تمیز می پوشانیم سپس قابلمه را در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر به مدت یک ساعت استراحت کند. پس از گذشت یک ساعت خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم.
مرحله پنجم
روی یک سطح صاف کمی آرد می ریزیم و دو تکه خمیر را به صورت جداگانه با وردنه صاف می کنیم و درون قالب های پیتزا قرار می دهیم. قالب ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فری که با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار می دهیم تا نیم پز شوند.
مرحله ششم
پس از گذشت ۱۵ دقیقه خمیرهای پیتزا را از فر خارج می کنیم و در صورت تمایل روی آن مواد مورد نظرمان را می ریزیم و مجددا در فر قرار می دهیم. می توانید خمیر پیتزا را هم به همان شکل درون کیسه فریزر قرار داده و در فریزر نگهداری کنید.
نکات طرز تهیه خمیر پیتزا
بهترین آرد برای خمیر پیتزا
آردی که آشپزهای معروف و حرفه ای برای پخت خمیر پیتزا توصیه می کنند آردهای مخصوص شیرینی پزی می باشد، دلیل این امر این است که آرد های شیرینی پزی بافت نرم تری نسبت به آردهای نانوایی دارد و خمیر پخته شده با آرد شیرینی پزی تردتر و خوشمزه تر می شود.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ مدل موچی فانتزی و گوگولی؛ تازهترین ترندها در دنیای دسرهای خوشمزه
- ۱۵ ایده خلاقانه با گوشواره بخیهای پروانهای؛ شیک و دوستداشتنی
- ۱۵ طرح آیینه قدی شیک وینتیج؛ بهترین گزینهها برای دکوراسیون لوکس و شیک
- طراحی ناخن صورتی شیک؛ ۱۵ ایده شیک برای اونایی که عاشق رنگ صورتی هستن
- ۱۵مدل خلاقانه میز تحریر سفید با کتابخانه؛ مناسب برای دفاتر خانگی و اتاقهای مطالعه
- ۱۵ مدل شومیز دورنگ نخی زنانه که برای هر موقعیتی مناسبه
- منبع :
- happy.girl.sweet