طرز تهیه خورش دختر لوس؛ یه غذای فوق العاده خوشمزه شمالی

طرز تهیه خورش دختر لوس

طرز تهیه خورش دختر لوس

خب، بیایید دست به کار شویم و طرز تهیه خورش دختر لوس را یاد بگیریم. این خورش یکی از غذاهای خوشمزه و کمی متفاوت است که می‌تواند تجربه جدیدی برای سفره‌های شما باشد. اگر دوست دارید با مواد اولیه‌ای متفاوت آشپزی کنید، پیشنهاد می‌کنم این دستور را امتحان کنید. مطمئناً از طعم آن لذت خواهید برد.

برای تهیه خورش دختر لوس اول بادمجان و گوجه‌ها رو کبابی کنید که طعم دودی بگیرن، بعد پوستشونو بگیرید و خردشون کنید. سیر رو هم پوست بگیرید و رنده کنید. توی تابه با کمی کره سیر رو تفت بدید، بعد بادمجان و گوجه رو اضافه کنید. سبزی‌های معطر محلی مثل خالیواش و چوچاق رو هم اضافه کنید. رب انار و آب انار تازه (یا آبلیمو یا آب غوره) رو هم بریزید و هم بزنید تا خورش غلیظ بشه. در آخر، ادویه‌ها رو اضافه کنید و با کته یا نان سرو کنید.

مواد اصلی برای ۴ نفرمقدار
بادمجان۵ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
سیر۳ حبه
چوچاق و خالیواش۲ قاشق غذاخوری
سایر موادمقدار
رب انار۱ قاشق غذاخوری
آب انار / آب غوره / آبلیموبه مقدار لازم
کرهبه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، گلپربه مقدار لازم

طرز تهیه خورش دختر لوس

مرحله ۱: کبابی کردن بادمجان و گوجه

ابتدا برای به دست آوردن طعم دودی و خوشمزه، بادمجان و گوجه‌فرنگی‌ها را کبابی کنید. شما می‌توانید بادمجان‌ها و گوجه‌ها را روی شعله گاز قرار دهید و با استفاده از یک شعله‌پخش‌کن، آن‌ها را مرتب بچرخانید تا همه قسمت هاشون به خوبی کبابی شود. این کار را تا زمانی ادامه دهید که پوست آن‌ها تیره و کبابی شود.

مرحله ۲: آماده سازی بادمجان و گوجه

پس از کبابی شدن، پوست بادمجان‌ها و گوجه‌ها را جدا کنید و آن‌ها را به صورت ریز خرد کنید. استفاده از چاقو برای خرد کردن آن‌ها به شکل ساتوری باعث می‌شود که مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله ۳: تفت دادن سیر و افزودن بادمجان و گوجه

در این مرحله، سیر را پوست بگیرید و رنده کنید. سپس، در تابه‌ای کمی کره یا روغن داغ کنید و سیر را به مدت کوتاهی تفت دهید تا عطر آن خارج شود اما نسوزد. بعد از آن، بادمجان و گوجه خرد شده را افزوده و با سیر به خوبی تفت دهید تا مزه‌ها به خوبی به هم بپیوندند.

مرحله ۴: افزودن سبزی‌های معطر و نعناع خشک

حالا وقت آن است که سبزی‌های معطر محلی مانند خالیواش و چوچاق را اضافه کنید. اگر این سبزی‌ها در دسترس نیستند، می‌توانید از سبزی‌های معطر دیگر موجود در منطقه خود استفاده کنید. کمی نعناع خشک نیز به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا عطر آن‌ها آزاد شود.

مرحله ۵: افزودن رب انار و آب انار

در این قسمت، رب انار را به همراه آب انار تازه به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگر آب انار تازه در دسترس ندارید، می‌توانید آبلیمو یا آب غوره به مقدار دلخواه اضافه کنید و هم بزنید تا آب اضافی مواد تبخیر شود و خورش غلیظ‌تر شود.

مرحله ۶: ادویه‌زنی و سرو

در مرحله نهایی، نمک و فلفل سیاه و گلپر را به خورش اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا تمام مزه‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند. خورش دختر لوس را می‌توانید با کته یا نان داغ سرو کنید. نوش جان!

آموزش خورش های شمالی!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 30 فروردین 1403

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.