آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ کباب کوبیده مرغ یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است که طرفداران زیادی دارد و برای مهمانی …

طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه تاس کباب تاس کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در روزگاران گذشته که فست فود ها هیچ جایی در …

طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریزی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریزی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه بادمجان شکم پر در آشپزی و دستور غذاهای ملل، همیشه بخش اعظمی به انواع شکم پرها اختصاص دارد. هر کشوری به …

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت دونفره طرز تهیه باقالی پلو با گوشت نی نی سایت فیلم طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با رب طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه دونفره طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خانم گل اور طرز تهیه باقالی پلو با شوید خشک طرز تهیه باقالی پلو ساده

باقالی پلو با ماهیچه، پای ثابت شام عروسی ایرانی است. این غذای خوشمزه و خوشرنگ طرفداران بسیار زیادی دارند. البته بسیاری دوست دارند تا باقالی پلو را با مرغ میل کنند. در اغلب رستوران ها و یا هتل ها باقالی پلو با ماهیچه سرو می شود. به همین دلیل است که باقالی پلو نباید خیلی چرب باشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۳ ونیم پیمانه
باقلا۲ فنجان
شوید۱ فنجان
ماهیچه۳ عدد
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
پاپریکابه میزان لازم
زعفران دم کشیدهبه میزان لازم
آب قلمبه میزان لازم

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

مرحله اول

برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه مجلسی ابتدا برنج را نسبت به نوع آن از چند ساعت قبل خیس کنید. همان طور که می دانید شستن و خیساندن برنج در آب و کمی نمک، کمک می کند تا برنج خوش مزه تر شده و بهتر دم بکشد.

مرحله دوم

این زمان فرصت مناسبی است تا در صورت استفاده از ماهیچه فریزری، ماهیچه را در یخچال بگذارید تا آرام آرام یخزدایی شود. بهتر است ماهیچه را قبل از پخت کمی مزه دار کنید. البته همیشه می توانید در زمان پخت ماهیچه نیز آن را مزه دار کنید.

مرحله سوم

ابتدا پیاز را شسته و پوست بگیرید. سپس پیاز را بر روی تخته برش خرد کنید. ابتدا پیازهای خرد شده را مقداری در روغن تفت دهید تا سبک شده و رنگ پیاز تغییر کند. بعد از طلایی شدن پیاز، ماهیچه ها را داخل قابلمه ریخته و دو طرف آن را به خوبی در پیاز تفت دهید.

مرحله چهارم

این کار باعث می شود تا طعم گوشت بهتر شده و آبدارتر و خوشمزه تر باشد. حالا کمی فلفل سیاه، پودر پاپریکا و زردچوبه به آن اضافه کرده و دوباره کمی تفت بدهید. باید ماهیچه به خوبی با مواد آغشته شود.

مرحله پنجم

این که دوست دارید ماهیچه شما تنها با زعفران طعم دار شود و یا در آن مقداری رب گوجه فرنگی نیز بریزید؛ به سلیقه شما بستگی دارد. در صورت تمایل به اضافه کردن رب گوجه فرنگی، ابتدا کمی رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید.

مرحله ششم

سپس به مواد درون قابلمه اضافه کنید. ماهیچه ها را درون قابلمه حرکت دهید تا به خوبی به رب آغشته شوند. سپس مقداری آب جوش بر روی ماهیچه بریزید. آب جوش باید مقداری باشد که روی ماهیچه را به خوبی بگیرد.

مرحله هفتم

باید در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید تا به آرامی ماهیچه بپزد. باید ماهیچه را بر روی حرارت بسیار ملایم بپزید. در اواخر پخت ماهیچه که گوشت حسابی نرم شد به َآن زعفران و کمی نمک اضافه کنید تا گوشت خوش مزه تر شود.

مرحله هشتم

بعد از این که ماهیچه حسابی نرم و پخته شد؛ زیر شعله را خاموش کنید. به هیچ وجه از ابتدای پخت نباید به ماهیچه نمک بزنید چرا که باعث دیرپز شدن آن می شود. برای پخت باقالی پلو می توان از باقلای تازه، باقلای فریزری و یا باقلای خشک استفاده کرد.

مرحله نهم

ابتدا یک قابلمه را از آب پر کرده و روی حرارت زیاد بگذارید تا سریع تر بجوشد. بعد از به جوش آمدن آب کمی نمک به آن اضافه کنید. در این مرحله برنج را به آب اضافه کنید. کمی به برنج فرصت دهید تا در روی حرارت بجوشد.

مرحله دهم

بعد از این که برنجی کمی در آب جوشید، باقالی فریز شده و شوید تازه را به آن اضافه کنید. البته در صورتی که شوید تازه ندارید؛ باید از شوید خشک استفاده کنید. نیازی نیست تا شوید خشک را در آب برنج بریزید؛

مرحله یازدهم

می توانید بعد از آبکش کردن برنج، شوید را روی آن بپاشید. در ادامه اجازه دهید تا باقلا در آب برنج بجوشد و کمی نرم شود. وقتی که برنج آماد شد؛ آن را از روی اجاق برداشته و در یک آبکش خالی کنید و آبکشی کنید.

مرحله دوازدهم

در این مرحله بعد از اینکه برنج را آبکش کردید کمی آن را هم بزنید تا به شکل یکسان باقالا در آن پخش شود. کف قابلمه ای که می خواهید برنج را در آن دم بگذارید کمی چرب کنید. سیب زمینی را شسته و پوست بگیرید.

مرحله سیزدهم

سپس حلقه کرده و در کف قابلمه بر روی روغن بچینید. برنج و باقالی را به آرامی روی ته دیگ بریزید. اجازه بدهید تا برنج بر روی حرارت متوسط بماند تا دم بکشد.  بعد از دم کشیدن باقالی پلو، آن را بر روی دیس برگردانید و اطرافش را با ماهیچه بپوشانید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 17 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.