طرز تهیه آش گوشت بوشهری مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه آش گوشت بوشهری مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه آش گوشت بوشهری این آش یکی از آش‌هایی است که عطر و طعم فوق العاده ‌ای دارد. این آش هم مثل …

طرز تهیه آش شله قلمکار رستورانی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه آش شله قلمکار رستورانی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه آش شله قلمکار آش شله قلمکار یکی از معروف ترین آش های ایرانی است. از آن جایی که در طبخ این …

طرز تهیه خورش بامیه خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش بامیه خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش بامیه این خورش، یک خورش اصیل ایرانی است که با بامیه طبخ می شود. این خورش را می توان به …

طرز تهیه قیمه نثار

طرز تهیه قیمه نثار ساده طرز تهیه قیمه نثار خانم گلاور طرز تهیه قیمه نثار قزوین رستوران طرز تهیه قیمه نثار یزدی طرز تهیه قیمه نثار برای ۸ نفر طرز تهیه قیمه نثار در تهران طرز تهیه قیمه نثار با مرغ طرز تهیه قیمه نثار مرحله به مرحله

«قیمه نثار» یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی و مشهور ترین غذای قزوینی است. اسم آن قیمه نثار است اما قیمه نیست. یک پلوی خوشمزه و خوش آب و رنگ و معطر است. قزوینی‌های اصیل قیمه نثار را با گوشت گوسفند درست می‌کنند و هنوز هم گاهی در مجالس عروسی، نذری روزهای عاشورا و تاسوعا و شب سال تحویل مثل زمان‌های قدیم سرو می‌شود. اما قیمه نثار با مرغ هم بسیار خوش‌طعم است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قیمه نثار در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم قیمه نثار
گوشت ریز خرد شده۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق سوپ خوری
پیاز۱ عدد
برنج۳ پیمانه
خلال بادام۱ قاشق سوپ خوری
خلال پسته۱ قاشق سوپ خوری
خلال پوست پرتقالبه میزان لازم
زرشک۱۰۰ گرم
گلاب۲ پیمانه
زعفران آب کرده۲ قاشق غذا خوری
شکر۱ قاشق چای خوری
هلچند عدد
دارچینچند عدد به صورت درسته
زردچوبه و فلفل سیاه و نمکبه میزان لازم
روغن یا کره۱۰۰ گرم

طرز تهیه قیمه نثار

مرحله اول

برای تهیه قیمه نثار خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، گوشت را به صورت قطعات کوچک خرد می کنیم. سپس پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. یک قابلمه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله دوم

سپس پیاز را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود. در این مرحله گوشت را اضافه کرده و با پیاز ها تفت می دهیم تا تغییر رنگ پیدا کند. سپس ادویه ها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا عطر و بوی آن خارج شود.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که هل و دارچین را درسته استفاده می‌کنیم که رنگ غذا عوض نشود. بعد رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آن باز شود. سپس روی آن آب می ریزیم و می گذاریم تا گوشت پخته شود.

مرحله چهارم

سپس در آخر کمی گلاب، نمک و زعفران آب کرده هم به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا غلیظ شود و آن را کنار می گذاریم. زرشک را با کره و شکر تفت می دهیم. خلال های خیس خورده در گلاب را اضافه می کنیم و زعفران را هم اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در صورت تمایل خلال پوست پرتقال تلخی گرفته شده، را هم می‌توانیم اضافه کنیم. برای گرفتن تلخی پوست پرتقال آن را به مدت چند ساعت در آب خیس می کنیم. سپس دو مرتبه آن را با آب می جوشانیم و آب آن را دور می ریزیم.

مرحله ششم

سپس دوباره با مقداری آب تازه دیگر آن را می جوشانیم. در ادامه دو سه بار که این کار را تکرار کنیم تلخی پوست های پرتقال گرفته می شود. می توان در صورتی که از پوست پرتقال خوشمان نیامد؛ می توان آن را حذف کرد.

مرحله هفتم

در این مرحله برنج را شسته و نسبت به نوع آن، آنرا را بین یک تا سه ساعت در آب و نمک خیس می کنیم. سپس یک قابلمه را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب درون قابلمه سریعتر به جوش بیاید.

مرحله هشتم

در این مرحله برنج را درون آن می ریزیم و می گذاریم با کمی نمک نیم پز شود. برنج را آب کش می کنیم و در یک قابلمه دیگر با ته دیگ دلخواه دم می کنیم. وقتی که برنج دم کشید، به صورت لایه ای، از مواد گوشتی بین برنج می ریزیم.

مرحله نهم

سپس با خلال ها و مخلفاتش آن را تزیین و سرو می کنیم. می توان مواد گوشتی را کنار برنج سرو کرد یا به صورت لایه لایه یا روی برنج اضافه کرد که بسته به ذائقه و موقعیت مهمان ها و خانواده می توان از هر کدام از روش ها استفاده نمود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 1 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.