طرز تهیه ته چین ماهی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه ته چین ماهی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه ته چین ماهی ته چین ماهی یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه جنوب کشورمان است که با انواع ماهی ها …

طرز تهیه حلوا ارده خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوا ارده خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه حلوا ارده حلوا ارده همانطور که نامش مسخص است با ارده درست می شود و معمولا به عنوان میان وعده یا …

طرز تهیه کرایی ماهی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کرایی ماهی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کرایی ماهی کرایی ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب کشور پاکستان است که با مرغ، گوشت و ماهی درست …

طرز تهیه ساندویچ سزار

طرز تهیه ساندویچ سزار , دستور پخت ساندویچ سزار

ساندویچ سزار یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و تهیه می‌شود و از آن می‌توانید به عنوان یک پیش غذای شیک برای پذیرایی و مهمانی‌ها استفاده کنید این ساندویچ خوش طعم طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ساندویچ سزار در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
زرده تخم مرغ۱ عدد
سرکه۱ قاشق غذا خوری
سس خردل۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان۵۰ گرم
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق غذا خوری
سیر۱ حبه
نمک۱ پینچ
آب سرد۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
سرکه بالزامیک۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتوننصف فنجان
سینه مرغ۱ عدد
کاهوی کوچک۱ عدد
نمک و فلفل سیاهاز هر کدام ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون۲ قاشق غدا خوری

طرز تهیه ساندویچ سزار

مرحله ۱: طعم دار کردن مرغ

ابتدا سینه‌های مرغ را داخل یک ظرف قرار دهید و مقداری روغن زیتون روی آن‌ها بریزید و تکه‌های مرغ را کاملاً با روغن آغشته کنید سپس مقداری نمک و فلفل سیاه و کمی پودر سیر روی سینه‌های مرغ بپاشید و کاملاً روی آن‌ها پخش کنید.

مرحله ۲: استراحت کردن مرغ

بعد در ظرف را ببندید و یا روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا مرغ‌ها به مدت یک ساعت استراحت کنند و طعم‌دار شوند و روغن زیتون و ادویه‌ها به خورد مرغ‌ها بروند سپس یک تخم مرغ را بشکنید و زرده آن را جدا کنید.

مرحله ۳: جدا کردن زرده و سفیده تخم‌مرغ

همه سفیده‌های تخم مرغ را کاملاً از زرده جدا کنید تا بوی زهم تخم مرغ از بین برود سپس زرده تخم مرغ را داخل یک ظرف دیگر بریزید و با همزن دستی به مدت ۴ دقیقه خوب هم بزنید تا از حالت لختگی‌ خارج شود و بافت آن صاف و یکدست شود.

مرحله ۴: اضافه کردن سرکه

بعد کمی سرکه به زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا هم آن را ضدعفونی کند و هم بوی زهم تخم مرغ را بگیرد سرکه را خوب هم بزنید تا با زرده تخم مرغ کاملاً مخلوط و یکدست شود و بعد مخلوط تشکیل شده را به طور مدام هم بزنید.

مرحله ۵: ترکیب با سس خردل و سرکه بالزامیک

سپس در حین هم زدن مخلوط مقداری سس خردل را به آن اضافه کنید و و هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند و بعد مقداری سرکه بالزامیک به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و طعم سرکه بالزامیک به خورد مواد برود.

مرحله ۶: افزودن عطر و طعم سیر و لیمو

بعد یک حبه سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر سیر در مواد پخش شود، سپس یک لیمو ترش را تمیز بشورید و از وسط برش دهید و آب آن را بگیرید و به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله ۷: اضافه کردن روغن زیتون

وقتی که ترکیب مواد کاملاً یکدست شد روغن زیتون را در سه مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و هر بار هم بزنید تا کاملاً به خورد مواد برود با هم ترکیب و یکدست شوند بعد کمی نمک به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید.

مرحله ۸: اضافه کردن پنیر پارمزان و فلفل

سپس مقداری پنیر پارمزان را به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند و بعد هم با توجه به ذائقه و با سلیقه خودتان می‌توانید مقداری فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله ۹: استراحت مخلوط در یخچال

بعد مقدار کمی آب به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید و سپس سس را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت خوب استراحت کند و طعم و عطر همه مواد کاملاً با هم مخلوط شود و سس جا بیفتد.

مرحله ۱۰: مراحل گریل کردن و تهیه نان

سپس سینه‌های طعم‌دار شده را در گریل قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۶ تا ۷ دقیقه کاملاً گریل و طلایی رنگ شوند و بعد از آن نان‌های ساندویچ را هم از وسط برش دهید و در گریل قرار دهید تا کمی گریل شوند و بافت آن‌ها ترد و برشته شود.

مرحله ۱۱: آماده کردن سینه مرغ

سپس سینه‌های مرغ را به شکل نواری و باریک برش دهید و مقداری سس سزار روی آن‌ها بریزید به طوری که کاملاً سطح برش‌های مرغ را بپوشاند و بعد روی نان‌های گریل شده سس سزار بریزید و پخش کنید تا سطح نان کاملا با سس پوشانده شود‌.

مرحله ۱۲: تزیین با کاهو، زیتون و گوجه

بعد مقداری کاهو را که از قبل شسته‌اید و خشک شده‌اند خرد کنید و روی نان‌ها بریزید سپس مقداری هم زیتون پرورده را به شکل حلقه‌ای برش بزنید و روی کاهوها قرار دهید و بعد گوجه فرنگی‌ها را تمیز بشورید و به شکل حلقه‌ای برش بزنید.

مرحله ۱۳: سرو ساندویچ

بعد برش‌های گوجه را روی زیتون‌ها بچینید و مرغ‌های گریل شده را هم روی گوجه‌ها قرار دهید و سپس دوباره مقداری سس سزار روی آن‌ها را بریزید و بعد طرف دیگر نان را هم روی آن قرار دهید به این ترتیب ساندویچ سزار آماده است. در آخر ساندویچ سزار را به عنوان یک فست فود خوش طعم و لذیذ و یا غذای ساده و سریع همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 16 شهریور 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.