طرز تهیه ساندویچ سزار، برای عاشقان طعمهای جذاب
طرز تهیه ته چین ماهی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه ته چین ماهی ته چین ماهی یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه جنوب کشورمان است که با انواع ماهی ها …
طرز تهیه حلوا ارده خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه حلوا ارده حلوا ارده همانطور که نامش مسخص است با ارده درست می شود و معمولا به عنوان میان وعده یا …
طرز تهیه کرایی ماهی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کرایی ماهی کرایی ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب کشور پاکستان است که با مرغ، گوشت و ماهی درست …
طرز تهیه ساندویچ سزار
ساندویچ سزار یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و تهیه میشود و از آن میتوانید به عنوان یک پیش غذای شیک برای پذیرایی و مهمانیها استفاده کنید این ساندویچ خوش طعم طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ساندویچ سزار در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
سرکه | ۱ قاشق غذا خوری |
سس خردل | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پارمسان | ۵۰ گرم |
آب لیمو ترش تازه | ۱ قاشق غذا خوری |
سیر | ۱ حبه |
نمک | ۱ پینچ |
آب سرد | ۲ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
سرکه بالزامیک | ۱ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | نصف فنجان |
سینه مرغ | ۱ عدد |
کاهوی کوچک | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | از هر کدام ۱ قاشق چای خوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چای خوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غدا خوری |
طرز تهیه ساندویچ سزار
مرحله ۱: طعم دار کردن مرغ
ابتدا سینههای مرغ را داخل یک ظرف قرار دهید و مقداری روغن زیتون روی آنها بریزید و تکههای مرغ را کاملاً با روغن آغشته کنید سپس مقداری نمک و فلفل سیاه و کمی پودر سیر روی سینههای مرغ بپاشید و کاملاً روی آنها پخش کنید.
مرحله ۲: استراحت کردن مرغ
بعد در ظرف را ببندید و یا روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا مرغها به مدت یک ساعت استراحت کنند و طعمدار شوند و روغن زیتون و ادویهها به خورد مرغها بروند سپس یک تخم مرغ را بشکنید و زرده آن را جدا کنید.
مرحله ۳: جدا کردن زرده و سفیده تخممرغ
همه سفیدههای تخم مرغ را کاملاً از زرده جدا کنید تا بوی زهم تخم مرغ از بین برود سپس زرده تخم مرغ را داخل یک ظرف دیگر بریزید و با همزن دستی به مدت ۴ دقیقه خوب هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود و بافت آن صاف و یکدست شود.
مرحله ۴: اضافه کردن سرکه
بعد کمی سرکه به زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا هم آن را ضدعفونی کند و هم بوی زهم تخم مرغ را بگیرد سرکه را خوب هم بزنید تا با زرده تخم مرغ کاملاً مخلوط و یکدست شود و بعد مخلوط تشکیل شده را به طور مدام هم بزنید.
مرحله ۵: ترکیب با سس خردل و سرکه بالزامیک
سپس در حین هم زدن مخلوط مقداری سس خردل را به آن اضافه کنید و و هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند و بعد مقداری سرکه بالزامیک به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و طعم سرکه بالزامیک به خورد مواد برود.
مرحله ۶: افزودن عطر و طعم سیر و لیمو
بعد یک حبه سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر سیر در مواد پخش شود، سپس یک لیمو ترش را تمیز بشورید و از وسط برش دهید و آب آن را بگیرید و به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله ۷: اضافه کردن روغن زیتون
وقتی که ترکیب مواد کاملاً یکدست شد روغن زیتون را در سه مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید و هر بار هم بزنید تا کاملاً به خورد مواد برود با هم ترکیب و یکدست شوند بعد کمی نمک به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله ۸: اضافه کردن پنیر پارمزان و فلفل
سپس مقداری پنیر پارمزان را به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند و بعد هم با توجه به ذائقه و با سلیقه خودتان میتوانید مقداری فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
مرحله ۹: استراحت مخلوط در یخچال
بعد مقدار کمی آب به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید و سپس سس را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت خوب استراحت کند و طعم و عطر همه مواد کاملاً با هم مخلوط شود و سس جا بیفتد.
مرحله ۱۰: مراحل گریل کردن و تهیه نان
سپس سینههای طعمدار شده را در گریل قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۶ تا ۷ دقیقه کاملاً گریل و طلایی رنگ شوند و بعد از آن نانهای ساندویچ را هم از وسط برش دهید و در گریل قرار دهید تا کمی گریل شوند و بافت آنها ترد و برشته شود.
مرحله ۱۱: آماده کردن سینه مرغ
سپس سینههای مرغ را به شکل نواری و باریک برش دهید و مقداری سس سزار روی آنها بریزید به طوری که کاملاً سطح برشهای مرغ را بپوشاند و بعد روی نانهای گریل شده سس سزار بریزید و پخش کنید تا سطح نان کاملا با سس پوشانده شود.
مرحله ۱۲: تزیین با کاهو، زیتون و گوجه
بعد مقداری کاهو را که از قبل شستهاید و خشک شدهاند خرد کنید و روی نانها بریزید سپس مقداری هم زیتون پرورده را به شکل حلقهای برش بزنید و روی کاهوها قرار دهید و بعد گوجه فرنگیها را تمیز بشورید و به شکل حلقهای برش بزنید.
مرحله ۱۳: سرو ساندویچ
بعد برشهای گوجه را روی زیتونها بچینید و مرغهای گریل شده را هم روی گوجهها قرار دهید و سپس دوباره مقداری سس سزار روی آنها را بریزید و بعد طرف دیگر نان را هم روی آن قرار دهید به این ترتیب ساندویچ سزار آماده است. در آخر ساندویچ سزار را به عنوان یک فست فود خوش طعم و لذیذ و یا غذای ساده و سریع همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
- منبع :
- mrchef.iran