طرز تهیه کوکوی بادکوبه خوشمزه شمالی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکوی بادکوبه خوشمزه شمالی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکوی بادکوبه کوکوی بادکوبه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محلی ایرانی است که اصالت آن به شمال کشورمان تعلق دارد، …

طرز تهیه آش عباسعلی کشدار و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه آش عباسعلی کشدار و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه آش عباسعلی آش عباسعلی یکی از آش های سنتی شهر کرمانشاه است که معمولا در فصل های پاییز و زمستان درست …

طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ کباب تابه ای دو رنگ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با …

طرز تهیه دونر مرغ

طرز تهیه دونر مرغ رستورانی طرز تهیه دونر مرغ در فر طرز تهیه دونر خانگی ساندویچ دونر مرغ طرز تهیه سس دونر مرغ دونر مرغ و قارچ دونر مرغ نی نی سایت دونر مرغ ترکیه

دونر مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که خیلی راحت و سریع آماده و درست می‌شود و می‌توان از آن به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی و یا یک پیش غذای خوش طعم استفاده کرد، این غذای لذیذ به روش‌های مختلف آماده می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دونر مرغ در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۱ عدد
ماست۲ قاشق غذا خوری
رب۱ الی ۱.۵ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پول بیبربه مقدار لازم
روغن زیتون یا روغن معمولی۲ قاشق غذا خوری
سیر۲ حبه
سیب زمینی متوسط۲ عدد
خیار شوربه مقدار لازم
گوجه فرنگی متوسط۲ عدد
پیاز متوسط۱ عدد
جعفری خرد شدهبه مقدار لازم
نان لواشبه مقدار لازم
مواد لازم برای قرمز کردن نان
روغن مایع۳ قاشق غذا خوری
پاپریکا۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه دونر مرغ

مرحله اول

ابتدا فیله مرغ در حالی که کمی یخ زده است به شکل ورقه‌های نازک برش بزنید، وقتی که کمی یخ زده است، راحت تر می‌توان آن را برش داد، سپس در یک ظرف مقداری ماست بریزید و رب را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله دوم

سپس روغن زیتون را هم‌ به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود و بعد سیر را له کنید و یا با رنده ریز رنده کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر سیر در مواد آزاد شود و بعد مقداری نمک، فلفل سیاه و پول بیبر را اضافه کنید.

مرحله سوم

بعد مواد را کاملا با هم مخلوط کنید تا عطر ادویه‌ها کاملا پخش شود، سپس برش‌های مرغ را در سسی که درست کرده‌اید بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید و بعد روی ظرف بپوشانید و به مدت تقریبا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله چهارم

در این فاصله سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود و خشک شوند بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و سپس سیب زمینی‌ها را در آن سرخ کنید.

مرحله پنجم

وقتی که سس کاملا به خورد برش‌های مرغ‌ رفت و مرغ‌ها طعم دار شدند، در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید، بعد از این که روغن داغ شد حرارت را کم کنید و برش‌های مرغ را در آن بریزید و کامل سرخ کنید.

مرحله ششم

سپس مرغ‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن‌ها هم سرخ شود و بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس در یک ظرف کوچک مقداری روغن مایع بریزید و کمی پودر پاپریکا به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله هفتم

بعد روی یک نان لواش را با مخلوط روغن مایع و پاپریکا رومال کنید و سپس گوجه فرنگی را تمیز بشورید و حلقه‌ای خرد کنید، خیار شورها را هم خرد کنید و کنار بگذارید، بعد پیاز را خلالی برش دهید و خرد کنید و مقدار جعفری را تمیز بشورید.

مرحله هشتم

وقتی آب اضافی جعفری‌ها گرفته شد و خشک شدند آن‌ها را ریز خرد کنید، سپس روی نان لواش یک لایه سیب زمینی سرخ شده بریزید و بعد چند برش گوجه فرنگی و خیار شور اضافه کنید و سپس پیازها و جعفری خرد شده را هم روی نان بریزید.

مرحله نهم

بعد برش‌های مرغ سرخ شده را هم اضافه کنید و نان را رول کنید و سپس رول را داخل یک تابه قرار دهید و روی حرارت ملایم بگذارید تا نان کاملا خودش را بگیرد و سپس نان را در اندازه‌های دلخواه برش دهید و در یک ظرف قرار دهید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 13 اردیبهشت 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.