طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل شده خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه رستورانی به صورت مرحله به مرحله
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه باقالی پلو با ماهیچه، پای ثابت شام عروسی ایرانی است. این غذای خوشمزه و خوشرنگ طرفداران بسیار …
طرز تهیه پیده گوشت به روش ترکیه ای مرحله به مرحله
طرز تهیه پیده گوشت پیده گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ترکیه ای است که با رسپی های مختلف درست می …
طرز تهیه سیر قلیه خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه سیر قلیه سیر قلیه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده شمالی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای …
طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل
ساندویچ مرغ گریل یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه یا ران مرغ | ۲۰۰ گرم |
پیاز قرمز یا سفید | ۱ عدد |
قارچ | ۵ عدد |
پنیر خامه ای | ۳ قاشق غذاخوری |
ریحان تازه | ۲۰ گرم |
نان باگت | ۲ عدد |
ماست | به مقدار کافی |
سس مایونز | به مقدار کافی |
سس کچاپ و خردل | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار کافی |
پولبیر، پودر آویشن و پودر سیر | به مقدار کافی |
طرز تهیه ساندویچ مرغ گریل
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ مرغ گریل خوشمزه در ابتدای کار سینه و ران مرغ را فیله کرده و به همراه مقداری سس مایونز، کچاپ، خردل و ماست درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پولبیبر به آن می افزاییم.
مرحله دوم
در ادامه مقداری پودر آویشن و پودر سیر به کاسه اضافه کرده، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا سینه و ران مرغ به طعم دهنده ها آغشته شوند. حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله سوم
در ادامه اجازه می دهیم سینه و ران مرغ به مدت ۱ تا ۲ ساعت استراحت کند تا مزه دار شود. پس از گذشت این زمان پیاز را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم و درون یک تابه حاوی مقداری روغن مایع می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا تابه را روی حرارت گذاشته و تفت می دهیم تا پیاز طلایی و سرخ شود، سپس سیر رنده شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند.
مرحله پنجم
در ادامه قارچ ورقه ای را به تابه اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم، سپس تفت می دهیم تا قارچ کاملا سرخ شده و آب نیندازد. حالا پنیر خامه ای را به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا سس قارچ یکدست شود.
مرحله ششم
در این مرحله تابه گریل را روی حرارت گذاشته و با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس سینه و ران مزه دار شده را درون تابه گذاشته و گریل می کنیم. در ادامه سینه و ران گریل شده را درون نان باگت قرار می دهیم.
مرحله هفتم
حالا مقداری از سس قارچ و پنیر به همراه مرغ گریل شده درون نان باگت می ریزیم و با قاشق کاملا پخش می کنیم. در نهایت ریحان تازه را روی مواد ساندویچ می ریزیم و ساندویچ مرغ گریل را به صورت گرم سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- hiva_food_gallery