طرز تهیه ته چین عدس خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه ته چین عدس
ته چین عدس پلو نوعی غذای متفاوت و خوشمزه با طعم بی نظیر است که طرفداران زیادی دارد و خیلی راحت و سریع درست میشود، ته چین عدس با روشهای مختلف و مواد متنوعی آماده می شود و بسیار پرخاصیت و مقوی است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین عدس در ادامه با سایت آموزشی نکتهچی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۴ پیمانه |
عدس ریز و محلی | ۱ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
مرغ | ۱ عدد سینه |
کنسرو ذرت | نصف پیمانه |
فلفل دلمهای ترجیحا زرد رنگ | ۱ عدد |
ماست غلیظ | ۱ پیمانه |
روغن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پودر دارچین | به مقدار لازم |
طرز تهیه ته چین عدس
مرحله اول
ابتدا مقداری عدس را که از شب قبل خیس کردهاید تا نفخ آنها گرفته شود و موقع پخت سریعتر بپزند در یک قابلمه بریزد و مقداری آب روی آن بگیرید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا روی حرارت متوسط بپزند و نرم شوند، بعد کنار بگذارید.
مرحله دوم
بعد یک پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود بعد پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند بعد نمک و فلفل سیاه و پودر دارچین را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله سوم
وقتی عطر ادویهها پخش شد سپس مرغ را در اندازههای دلخواه برش بزنید و به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا مرغها خوب سرخ شوند و رنگ آنها عوض شود و طلایی رنگ شوند بعد مقداری ذرت آب پز شده را روی مواد بریزید.
مرحله چهارم
به جای ذرت آب پز میتوانید از کنسرو ذرت استفاده کنید و بعد ذرت را کمی تفت دهید سپس یک فلفل دلمه را بشورید و خشک کنید و نگینی خرد کنید و در تابه بریزید و تفت دهید تا عطر فلفل دلمه آزاد شود و همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله پنجم
سپس برنج را که از دو ساعت قبل در آب خیس خورده و دانههای آن کمی قد کشیدهاند در قابلمهای که تا نصف از آب جوش پر شده است بریزد و مقداری نمک و روغن به آن اضافه کنید و به مدت ۷ تا ۸ دقیقه اجازه دهید تا با هم بجوشند و برنجها نرم شوند.
مرحله ششم
سپس برنجها را آبکش کنید و در سبد بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود بعد دو پیمانه از برنج را در ظرفی بریزید و ماست غلیظ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند سپس مقداری روغن مایع را هم اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله هفتم
اگر میخواهید طعم تهچین خوشمزهتر شود به جای روغن مایع از کره استفاده کنید، سپس کف و دور تا دور یک قابلمه نچسب را با روغن چرب کنید و یک لایه ضخیم از مواد برنجی را بریزید و به دیوارهها بچسبانید و کمی فشار دهید تا محکم شوند.
مرحله هشتم
بعد از آن یک لایه برنج، سپس یک لایه عدس پخته شده و بعد یک لایه از مخلوط مرغ و پیازها را به ترتیب در قابلمه بریزید و سطح آن را صاف کنید تا همه مواد تمام شوند و سپس درب قابلمه را با دمکنی ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله نهم
بعد به مدت یک ساعت اجازه دهید تا برنج خوب دم بکشد و ته چین کامل طلایی رنگ و نرم شود، سپس قابلمه را برگردانید و ته چین عدس را کامل از قابلمه بیرون بیاورید و در ظرف مناسب قرار دهید و سپس در اندازههای دلخواه برش بزنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- بسته بندی پفیلا برای مدرسه ایده های جذاب برای هیجان بچه ها
- با این ۱۵ مدل پیراهن پائیزی زیبا، استایلی پاییزی و خاص داشته باشید؛ جدیدترین مدلها
- ۱۵ مدل نقش حنا مینیمال مدرن؛ طرحهایی شیک که همیشه مد روز میمانند
- پیراهن مجلسی دخترانه شیک؛ ۱۵ مدل پرطرفدار برای مناسبتهای خاص
- دستبند طلا بینظیر جدید؛ ۱۵ طرح فوقالعاده برای استایلهای مختلف
- منبع :
- ashpazi.celine