طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ خورشت فسنجان با مرغ یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که رسپی های متنوعی درست …

طرز تهیه مرغ لا پلو ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه مرغ لا پلو ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه مرغ لا پلو مرغ لا پلو از غذاهای قدیمی خاورمیانه است که به عنوان یک غذای مجلسی شناخته می شده است، …

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله؛ یک وعده غذایی مغذی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپخت توله امروز می‌خواهیم در سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از این غذاهای محبوب و دوست‌داشتنی برویم؛ طرز تهیه …

طرز تهیه ته چین مرغ و اسفناج

طرز تهیه ته چین مرغ و اسفناج ته چین اسفناج با مرغ و رب انار ته چین مرغ و اسفناج به خانه برمی گردیم طرز تهیه ته چین اسفناج شاهرودی ادویه ته چین اسفناج

ته چین مرغ و اسفناج یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که می توانیم آنرا به دو صورت رژیمی و مجلسی درست کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین مرغ و اسفناج در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۲ پیمانه
اسفناج۴۵۰ گرم
سینه مرغ۴۰۰ گرم
سیب زمینی۱ عدد
پیاز۱ عدد
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
رب انار۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه ته چین مرغ و اسفناج

مرحله اول

برای تهیه ته چین مرغ و اسفناج در ابتدای کار برنج را درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و کمی نمک اضافه می کنیم. زمان خیس خوردن برنج بستگی به تازگی آن دارد، هر چقدر برنج تازه تر باشد، باید زمان کمتری خیس بخورد.

مرحله دوم

در این مرحله اسفناج را پس از شستشو به صورت ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه اسفناج را اضافه کرده و به آرامی تفت می دهیم تا آب اضافی آن تبخیر شود.

مرحله سوم

پس از اینکه آب اسفناج کشیده شد، آنرا کمی سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و پیاز را به همراه مقداری روغن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

پیاز را کمی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس مرغ را به صورت تکه های نگینی درشت خرد کرده و به همراه مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به تابه می افزاییم. در ادامه مواد را به خوبی تفت می دهیم تا گوشت مرغ سرخ شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه گوشت مرغ سرخ شد، اسفناج را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، سپس زعفران دم کرده را به همراه رب انار و رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ رب ها باز شود.

مرحله ششم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید، سپس ۱ قاشق نمک به آن اضافه می کنیم. در ادامه برنج را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزد.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان، برنج را آبکشی می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و کف آن مقداری سیب زمینی رنده شده یا نصف برنج را می ریزیم و با پشت قاشق آنرا به طور کامل فشرده می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله مخلوط مرغ و اسفناج را اضافه کرده و باقیمانده برنج را روی آن می ریزیم. در ادامه با پشت قاشق برنج را به خوبی فشرده می کنیم، سپس درب قابلمه را گذاشته و آنرا روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله نهم

پس از اینکه داخل قابلمه بخار جمع شد، حرارت را کم می کنیم و زیر قابلمه شعله پخش کن قرار می دهیم. پس از گذشت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه ته چین ما آماده است و می توانیم آنرا روی ظرف سرو بر گردانیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 7 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.