طرز تهیه پیراشکی با نان تست ساده و فوری مرحله به مرحله

طرز تهیه پیراشکی با نان تست ساده و فوری مرحله به مرحله

طرز تهیه پیراشکی با نان تست پیراشکی با نان تست یکی از میان وعده‌های خوشمزه و فوق العاده روسی است که می‌توان از …

طرز تهیه چوب شور ساده و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه چوب شور ساده و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه چوب شور چوب شور از خوراکی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!

طرز تهیه رولت گوشت و مرغ، غذای شیک و مجلسی!

طرز تهیه رولت گوشت و مرغ رولت گوشت و مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود …

طرز تهیه پاستا پستو

طرز تهیه پاستا پستو نواب ابراهیمی طرز تهیه پاستا پستو با خامه طرز تهیه پاستا پستو با مرغ طرز تهیه پاستا پستو با شیر پاستا پستو الفردو طرز تهیه پستو پاستا با سس پستو بدون مرغ پاستا پستو سانازسانیا

پاستا پستو یکی از غذاهای خوشمزه ایتالیایی است که طعم و عطر بی نظیری دارد و به روش‌های مختلفی درست می‌شود، این غذای خوش طعم طرفداران زیادی دارد و خیلی راحت و سریع می‌توانید این غذای ساده و شیک را آماده و درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پستو در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا پنه۱ بسته
سینه مرغ۱ عدد
ریحان۳۰۰ گرم
گردو۶ عدد معادل ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغن زیتونبه مقدار لازم
سرکه بالزامیکبه مقدار لازم
پنیر پارمزانبه مقدار لازم
سیر۵ حبه

طرز تهیه پاستا پستو

مرحله اول

برای تهیه پاستا پستو ابتدا سینه مرغ را به شکل نواری و در اندازه‌های دلخواه خرد کنید و در یک ظرف بریزد بعد مقداری نمک، فلفل سیاه و سرکه بالزامیک را به مرغ‌ها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا ادویه‌ها و سرکه بالزامیک کامل با برش‌های مرغ‌ ترکیب شوند.

مرحله دوم

سپس روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ‌های برش خورده طعم‌دار شوند بعد از آن مرغ‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و کمی هم بزنید تا اگر سرکه بالزامیک ته‌نشین شده دوباره با مواد ترکیب شود.

مرحله سوم

بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس برش‌های سینه مرغ را به روغن داغ اضافه کنید و آن‌ها را سرخ کنید تا رنگ مرغ‌ها عوض شود، بعد از سرخ شدن از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

سپس در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد، کمی نمک و روغن را هم به آب اضافه کنید و هم بزنید، وقتی آب شروع به جوشیدن کرد پاستاها را در آب جوش بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا با هم بجوشند.

مرحله پنجم

زمان دقیق برای پخت هر نوع پاستا روی بسته آن نوشته شده است، بعد از این مدت پاستاها را آب‌کش کنید و کنار بگذارید، سپس برای درست کردن سس پستو ابتدا مقداری ریحان را تمیز بشورید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود‌.

مرحله ششم

بعد از آن ریحان‌ها را در مخلوط کن یا میکسر بریزید و کامل له و پوره کنید و سپس در ظرفی بریزید و بعد چند حبه سیر را با رنده ریز رنده کنید و به ریحان‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و عطر سیر کامل به خورد ریحان‌ها رود.

مرحله هفتم

سپس نمک و فلفل سیاه را هم به ترکیب مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید بعد گردوها را که از قبل ریز خرد کرده‌اید به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید، با توجه به سلیقه خودتان گردوها را می‌توانید کامل پودر کنید یا فقط ریز خرد کنید.

مرحله هشتم

بعد روغن زیتون را به مخلوط سس اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب و یکدست شود و سپس پنیر پارمزان را با رنده ریز رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، بعد برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله نهم

سپس پاستاها را در یک ظرف مناسب بکشید و سینه‌های مرغ سرخ شده را به آن اضافه کنید و مقداری سس پستو هم روی مواد بریزید و همه را با هم مخلوط کنید تا سس کاملا با پاستاها و مرغ‌ها ترکیب شود و طعم و عطر سس پستو به خورد آن‌ها برود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 2 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.