طرز تهیه سالاد کلم کلاسیک خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد کلم کلاسیک خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد کلم سالاد کلم کلاسیک یکی از سالادهای خوشمزه ایرانی است که معمولا در رستوران ها سرو می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه سالاد عدس خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد عدس خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد عدس سالاد عدس یکی از انواع سالادهای ساده و بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی ساده مرحله به مرحله

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده سیب زمینی سرخ کرده یکی از خوراکی خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های …

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو

فوت و فن پنه آلفردو طرز تهیه پاستا آلفردو رستورانی سس آلفردو خوشمزه تصویری با پنیر پیتزا تنوری چیکن آلفردو چیست مرغ و قارچ ساناز سانیا

پاستا پنه آلفردو یکی از انواع پاستاهای خوشمزه و محبوب کشور ایتالیا است که در تمام جهان شناخته شده می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پنه آلفردو در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا پنه۱ بسته
سینه مرغ۲ تکه
قارچ۴۰۰ گرم
شیر۱ لیوان
خامه صبحانه۱ بسته
پنیر خامه ای۱ لیوان
کره۳۰ گرم
سیر۴ حبه
پنیر پارمزاننصف لیوان
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
جعفری۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن زیتون یا مایعبه مقدار کافی

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو

مرحله اول

برای تهیه پاستا پنه آلفردو ابتدا استخوان های سینه مرغ را خارج می کنیم سپس با بیفتک کوب کمی می کوبیم تا نازک شوند. در ادامه ۲ عدد سیر را رنده می کنیم و به همراه مقدار نمک و فلفل سیاه به طور کامل روی تمام قسمت های گوشت مرغ ماساژ می دهیم.

مرحله دوم

در ادامه مقداری روغن زیتون یا روغن مایع به همراه ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو روی گوشت مرغ می ریزیم و مجددا روی گوشت مرغ ماساژ می دهیم. سپس روی درب ظرف سلفون می کشیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود.

مرحله سوم

پس از گذشت یک ساعت مقداری روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم و سینه های مرغ را سرخ می کنیم تا دو طرفشان طلایی شود، سپس گوشت مرغ را از تابه خارج می کنیم و به صورت مورب برش می زنیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

حالا کره را به تابه اضافه می کنیم و قارچ های ورقه شده را به کره اضافه می کنیم. برای سیاه نشدن قارچ ها یک قاشق غذاخوری آبلیمو هم اضافه می کنیم. پس از اینکه قارچ را به خوبی سرخ کردیم آنها را کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

تابه را می شوییم یا یک تابه دیگر روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن یا کره داخل تابه می ریزیم، سپس سیرهای باقیمانده را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. سیرهای را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر سیر بلند شود.

مرحله ششم

حالا پنیر خامه ای را به همراه خامه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم سپس شیر را اضافه می کنیمرا اجازه می دهیم سس روی حرارت کمی غلیظ شود. حالا مقدار نمک و فلفل سیاه به سس اضافه می کنیم و در اخر قارچ ها را اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا پاستا پنه را طبق دستور روی بسته در آب جوش می ریزیم تا کاملا نر و قابل مصرف شود، سپس به سس خامه و قارچ که هنوز روی حرارت ملایم است اضافه می کنیم. در آخر مرغ سرخ شده را به همراه پنیر پارمسان اضافه می کنیم و پاستا را با جعفری تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.