طرز تهیه پاستا پنیری به روش رستورانی مرحله به مرحله
طرز تهیه اشترودل گوشت خوشمزه و ساده مرحله به مرحله
طرز تهیه اشترودل گوشت اشترودل گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده …
طرز تهیه بورک مرغ و سبزیجات سوخاری مرحله به مرحله
طرز تهیه بورک مرغ و سبزیجات بورک مرغ و سبزیجات یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و ساده است که با رسپی های …
طرز تهیه نان کرامبل پنیر و کشمش خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه نان کرامبل پنیر و کشمش نان کرامبل پنیر و کشمش یکی از انواع نان های خوشمزه و خوش بافت است که …
طرز تهیه پاستا پنیری
پاستا پنیری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته شده است و با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا پنیری در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاستا | ۱ بسته |
شیر | ۱ پیمانه |
قارچ | ۱۵ عدد |
پنیر ورقه ای | ۴ ورق |
پنیر پارمزان | ¼ پیمانه |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش تازه | به مقدار کافی |
کره | به مقدار کافی |
ریحان تازه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
نمک و پودر سیر | به مقدار کافی |
طرز تهیه پاستا پنیری
مرحله اول
برای تهیه پاستا پنیری خوشمزه در ابتدای کار یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده و مقداری نمک به آن می افزاییم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. حالا قارچ را به خوبی می شوییم.
مرحله دوم
در ادامه قارچ را به صورت ورقه ای اسلایس کرده و مقداری آب لیمو ترش به آنها اضافه می کنیم تا تغییر رنگ ندهند. حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری کره به همراه روغن مایع به تابه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
زمانی که کره ذوب شد، قارچ را به تابه اضافه کرده و حرارت را زیاد می کنیم تا قارچ آب نیندازد. حالا پاستا را درون قابلمه حاوی آب جوش ریخته و اجازه می دهیم پاستا درون آب جوش بماند تا کاملا پخته و نرم شود.
مرحله چهارم
در ادامه یک تابه جداگانه روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری کره به آن می افزاییم، سپس آرد را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. حالا شیر را کم کم به تابه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم.
مرحله پنجم
زمانی که گلوله های آرد باز شد و جوش آمد، ورقه های پنیر را درون تابه گذاشته و اجازه می دهیم کاملا ذوب شوند. حالا قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و پاستا را درون آبکش ریخته، سپس به تابه می افزاییم.
مرحله ششم
در این مرحله قارچ سرخ شده را به همراه مقداری فلفل قرمز، فلفل سیاه و پودر سیر به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا اجازه می دهیم پاستا روی حرارت بماند تا سس کاملا غلیظ شود.
مرحله هفتم
زمانی که سس به خورد پاستا رفت، تابه را از روی حرارت برداشته و پاستا پنیری را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت پنیر پارمزان را به همراه مقداری ریحان خرد شده روی پاستا ریخته و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- goli.cooking