طرز تهیه خوراک گل کلم خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش نخود فرنگی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه خورش نخود فرنگی خورش نخود فرنگی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می …
طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی مثل بیرون مرحله به مرحله
طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی مرغ سوخاری یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پر کالری بین المللی است که نسبت به ذائقه خود …
طرز تهیه خوراک کدو سبز به روش مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه خوراک کدو سبز خوراک کدو سبز یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات بسیار متنوعی درست …
طرز تهیه خوراک گل کلم
خوراک گل کلم یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که با روش های مختلف و مواد متنوعی مانند گوشت و مرغ و سبزیجات درست میشود، این خوراک خوش طعم مناسب فصل پاییز و زمستان است و به راحتی آماده میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک گل کلم در ادامه با سایت آموزشی نکتهچی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
هویج | ۲ عدد |
گل کلم | نیم کیلو |
کرفس | ۱ پیمانه |
گوشت | ۳۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
زیره و دارچین | به مقدار لازم |
طرز تهیه خوراک گل کلم
مرحله اول
برای تهیه خوراک گل کلم ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، بعد پیازها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند، سپس سیر را هم نگینی خرد کنید و به آن اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله دوم
بعد از اینکه عطر سیر پخش شد، گوشت را که به شکل مکعبی و در اندازه دلخواه خرد کردهاید در تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ گوشتها عوض شود و همه قسمتهای آن کمی سرخ شود سپس زردچوبه را بریزید و تفت دهید تا رنگ آن باز شود.
مرحله سوم
بعد مقداری نمک، فلفل سیاه، زیره و دارچین را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود و با مواد ترکیب شود، سپس هویجها را پوست بگیرید و تمیز بشورید و حلقهای در اندازههای دلخواه خرد کنید و به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله چهارم
بعد کرفس را تمیز بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود و با چاقوی تیز در اندازههای کوچک و ریز خرد کنید و سپس روی مواد بریزید و تفت دهید تا کمی نرم شوند، بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود.
مرحله پنجم
وقتی رنگ رب گوجه فرنگی عوض شد سپس مقداری آب روی مواد بریزید و درب ظرف را ببندید و بگذارید تا با هم بپزند، در این فاصله گل کلمها را در اندازههای کوچک خرد کنید و در آب بریزید تا خیس بخورند و بعد تمیز بشورید و کنار بگذارید.
مرحله ششم
وقتی گل کلمها خشک شدند در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود بعد از اینکه روغن داغ شد گل کلمها را در آن بریزید و تفت دهید بعد کمی نمک و فلفل سیاه و دارچین هم به گل کلمها اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله هفتم
بعد از اینکه عطر ادویهها آزاد شد و با گل کلمها ترکیب شد، تابه را از روی حرارت بردارید و گل کلمها را به مخلوط مواد خورشت اضافه کنید و کمی هم بزنید، تقریبا یک ربع لازم است تا گل کلمها خوب بپزند و خوراک گل کلم کامل جا بیفتد.
مرحله هشتم
می توانید در مدت زمان پخت ۲ عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و بشورید و بگذارید تا آب آن گرفته شود و سپس در تابهای روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و سپس سیب زمینیها را در آن سرخ کنید.
مرحله نهم
برای درست کردن سالاد کلم، مقداری گل کلم خرد شده که از قبل شستهاید را کمی تفت دهید و در ظرفی بریزید و به آن مقداری دانههای انار، خیارشور خرد شده و نمک و فلفل و آب لیموی تازه و سس مایونز اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله دهم
بعد خوراک گل کلم را که خوب پخته است در ظرف مناسب بکشید و در کنار ظرف مقداری سیب زمینی سرخ شده بریزید و همراه با پلو زعفرانی و ته دیگ و سالاد کلم، سبزی خوردن، ترشی و انواع دورچین برای پذیرایی سرو کنید.
- منبع :
- khone.be.khone.parisa