طرز تهیه خورش نخود فرنگی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش نخود فرنگی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش نخود فرنگی خورش نخود فرنگی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می …

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی مثل بیرون مرحله به مرحله

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی مثل بیرون مرحله به مرحله

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی مرغ سوخاری یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پر کالری بین المللی است که نسبت به ذائقه خود …

طرز تهیه خوراک کدو سبز به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه خوراک کدو سبز به روش مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه خوراک کدو سبز خوراک کدو سبز یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات بسیار متنوعی درست …

طرز تهیه خوراک گل کلم

طرز تهیه خوراک گل کلم بدون گوشت طرز تهیه گل کلم ساده طرز تهیه خوراک گل کلم مجلسی طرز تهیه خوراک گل کلم با گوشت چرخ کرده طرز تهیه خوراک گل کلم هندی طرز تهیه غذا با گل کلم

خوراک گل کلم یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که با روش ‌های مختلف و مواد متنوعی مانند گوشت و مرغ و سبزیجات درست می‌شود، این خوراک خوش طعم مناسب فصل پاییز و زمستان است و به راحتی آماده می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک گل کلم در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز۱ عدد
سیر۱ حبه
هویج۲ عدد
گل کلمنیم کیلو
کرفس۱ پیمانه
گوشت۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آب لیموبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
زیره و دارچینبه مقدار لازم

طرز تهیه خوراک گل کلم

مرحله اول

برای تهیه خوراک گل کلم ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، بعد پیازها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند، سپس سیر را هم نگینی خرد کنید و به آن اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله دوم

بعد از اینکه عطر سیر پخش شد، گوشت‌ را که به شکل مکعبی و در اندازه دلخواه خرد کرده‌اید در تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ گوشت‌ها عوض شود و همه قسمت‌های آن کمی سرخ شود سپس زردچوبه را بریزید و تفت دهید تا رنگ آن باز شود.

مرحله سوم

بعد مقداری نمک، فلفل سیاه، زیره و دارچین را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود و با مواد ترکیب شود، سپس هویج‌ها را پوست بگیرید و تمیز بشورید و حلقه‌ای در اندازه‌های دلخواه خرد کنید و به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله چهارم

بعد کرفس را تمیز بشورید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود و با چاقوی تیز در اندازه‌های کوچک و ریز خرد کنید و سپس روی مواد بریزید و تفت دهید تا کمی نرم شوند، بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود.

مرحله پنجم

وقتی رنگ رب گوجه فرنگی عوض شد سپس مقداری آب روی مواد بریزید و درب ظرف را ببندید و بگذارید تا با هم بپزند، در این فاصله گل کلم‌ها را در اندازه‌های کوچک خرد کنید و در آب بریزید تا خیس بخورند و بعد تمیز بشورید و کنار بگذارید.

مرحله ششم

وقتی گل کلم‌ها خشک شدند در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود بعد از اینکه روغن داغ شد گل کلم‌ها را در آن بریزید و تفت دهید بعد کمی نمک و فلفل سیاه و دارچین هم به گل کلم‌ها اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله هفتم

بعد از اینکه عطر ادویه‌ها آزاد شد و با گل کلم‌ها ترکیب شد، تابه را از روی حرارت بردارید و گل کلم‌ها را به مخلوط مواد خورشت اضافه کنید و کمی هم بزنید، تقریبا یک ربع لازم است تا گل کلم‌ها خوب بپزند و خوراک گل کلم کامل جا بیفتد.

مرحله هشتم

می توانید در مدت زمان پخت ۲ عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و بشورید و بگذارید تا آب آن گرفته شود و سپس در تابه‌ای روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و سپس سیب زمینی‌ها را در آن سرخ کنید.

مرحله نهم

برای درست کردن سالاد کلم، مقداری گل کلم خرد شده که از قبل شسته‌اید را کمی تفت دهید و در ظرفی بریزید و به آن مقداری دانه‌های انار، خیارشور خرد شده و نمک و فلفل و آب لیموی تازه و سس مایونز اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله دهم

بعد خوراک گل کلم را که خوب پخته است در ظرف مناسب بکشید و در کنار ظرف مقداری سیب زمینی سرخ شده بریزید و همراه با پلو زعفرانی و ته دیگ و سالاد کلم، سبزی خوردن، ترشی و انواع دورچین برای پذیرایی سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.