طرز تهیه کوکو پیتزایی

کوکو پیتزایی نی نی سایت طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی بدون فر کوکو پیتزایی ساده کوکو پیتزایی با سوسیس کوکو پیتزایی با ارد کوکو پیتزایی بدون فر

کوکو پیتزایی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که با کمترین و در دسترس‌ترین مواد به راحتی آماده می‌شود و برای پخت آن نیاز به زمان زیادی ندارید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو پیتزایی در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد۲ قاشق غذاخوری
تخم ‌مرغ۳ عدد
سیب‌زمینی آب پز۲ عدد
فلفل دلمه متوسط۱ عدد
ذرت۴ قاشق غذا خوری
قارچ۱۰ عدد
پنیر پیتزا۱ لیوان
نمک۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه، زردچوبهبه مقدار لازم
پودر آویشنبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو پیتزایی

مرحله اول

برای تهیه کوکوی پیتزایی خوشمزه ابتدا سیب زمینی‌ها را در یک قابلمه قرار دهید و به مقدار کافی آب روی آن بگیرید و روی حرارت متوسط حدودا ۴۰ دقیقه زمان دهید تا آب ‌پز شوند و بعد از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم

سپس تخم مرغ‌ها را در یک ظرف ریخته و هم بزنید تا از لختگی در بیاید و حجم آن زیادتر شود بعد آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بافت مواد یکدست شود.

مرحله سوم

بعد از آن، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و به مقدار دلخواه پودر آویشن را اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود و کاملا با ترکیب مواد مخلوط شوند.

مرحله چهارم

حالا سیب زمینی‌های آب‌ پز را نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید بعد قارچ‌ها را که ورقه‌ای برش زده اید را هم روی مخلوط بریزید و با هم ترکیب کنید.

مرحله پنجم

سپس فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید، می‌توانید به دلخواه و سلیقه خودتان از ترکیب ۲ یا ۳ رنگ فلفل دلمه استفاده کنید تا ظاهر کوکو خوشرنگ‌تر شود.

مرحله ششم

بعد ذرت را در ظرفی بریزید و روی آن آب بگیرید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه زمان دهید تا پخته و آماده مصرف شوند.

نکته: می‌توانید از کنسرو ذرت آماده استفاده کنید.

مرحله هفتم

بعد ذرت آب‌ پز را هم روی مخلوط بریزید و ترکیب کنید، سپس پنیر پیتزا را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنیر پیتزا کاملا در همه مواد پخش شود.

مرحله هشتم

سپس داخل یک تابه یا قابلمه را چرب کنید و کمی روغن مایع بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، بعد مخلوط را در تابه بریزید و اجازه دهید تا خوب بپزد.

نکته: می‌توانید از قالب‌های آماده برای فرم‌دهی به کوکو استفاده کنید.

مرحله نهم

بعد لبه کوکو را بلند کنید اگر زیر آن طلایی شده بود کوکو را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود، بعد از آن تابه را از روی حرارت بردارید و کوکو را در ظرف دیگری قرار دهید. در آخر کوکو را به شکل تکه‌های پیتزا برش دهید و در ظرف مناسب بچینید و همراه با سس کچاب و زیتون و سالاد سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 26 بهمن 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.