طرز تهیه خورش آلو اسفناج خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش آلو اسفناج خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش آلو اسفناج این خورش، یک خورش اصیل ایرانی است که با اسفناج و آلو طبخ می شود. این خورش را …

طرز تهیه کوکو سبزی اردبیلی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو سبزی اردبیلی خوشمزه و مخصوص مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو سبزی اردبیلی کوکو سبزی اردبیلی یکی از انواع رسپی های بسیار متعدد کوکو سبزی است. در این دستور علاوه بر …

طرز تهیه خورش کدو سبز خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش کدو سبز خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش کدو سبز خورش کدو امروزه یکی از محبوب ترین خوراک های گیاهی است. این سبک از غذا که صیفی جات …

طرز تهیه کوکو سبزی

طرز تهیه کوکو سبزی ساده و خوشمزه دونفره با سبزی خشک برای دو نفر در فر مرحله به مرحله راز کوکو سبزی خوشمزه

در این مطلب از سایت نکته چی برای شما آموزش درست کردن کوکو سبزی را اماده کرده ایم. از این کوکوی خوشمزه علاوه بر اینکه می توانید به عنوان ناهار یا شام استفاده کنید ، می توانید از آن به صورت قالبی کوچک مانند فینگر فود ها برای پیش غذای مهمانی های خود نیز استفاده کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو سبزی در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سبزی کوکویی۶۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد درشت
زرشک۱ قاشق غذاخوری
گردو۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و زردچوبهبه اندازه کافی
روغن و نمکبه اندازه کافی

طرز تهیه کوکو سبزی

مرحله اول

برای تهیه کوکو سبزی خوشمزه و مخصوص ابتدا سبزی کوکویی را پاک کرده و می شوییم. سپس با آب سرد آبکشی کرده و کنار می گذاریم تا خشک شود. در ادامه سبزی کوکویی را روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

حالا سبزی خرد شده را با مقداری روغن کمی تفت می دهیم تا فقط آب اضافی سبزی تبخیر شود و حجم سبزی کم شود.پس از اینکه آب سبزی کوکویی تبخیر شد ، آنرا از قابلمه خارج کرده و در یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله سوم

کمی صبر می کنیم تا سبزی سرد و هم دمای محیط آشپزخانه شوند سپس تخم مرغ را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زرد چوبه اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.در این مرحله زرشک را هم که از قبل به مدت ۲۰ دقیقه در آب خیسانده ایم آبکشی می کنیم.

مرحله چهارم

سپس به سبزی کوکویی اضافه می کنیم. در ادامه مغز گردوها را هم خرد می کنیم تا خیلی درشت نباشند سپس به همراه آرد به دیگر مواد کوکو اضافه می کنیم. مواد کوکو را به طور کامل مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله پنجم

سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی داخل تابه می ریزیم. روغن مخصوص سرخ کردن جذب غذا نمی شود و به همین دلیل برای سرخ کردن کوکو مناسب تر است.

مرحله ششم

زمانی که روغن داغ شد مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم و آنرا صاف می کنیم به صورتی که در تمام نقاط تابه پخش شود. وقتی کوکو خودش را گرفت و قسمت زیرین ان سرخ شد انرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه کوکو آماده شد شما می تونید این آنرا به همراه گوجه فرنگی خرد شده ، خیار شور و نان نوش جان کنید. البته بعضی افراد کوکو سبزی را به همراه سبزی پلو هم سرو می کنند که تجربه بسیار خوبی است.

نکات طرز تهیه کوکو سبزی

طرز تهیه کوکو سبزی در فر

برای اینکه کوکو سبزی را در فر اماده کنیم ابتدا یک ظرف مناسب از جنس پیرکس را با روغن کمی چرب می کنیم سپس مایه کوکو را داخل ظرف میریزیم. فر ار از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود سپس کوکو را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر در طبقه دوم قرار می دهیم تا کوکو آماده شود. در صورتی که روی کوکو برشته نشده بود می توانیم ۵ دقیقه گریل را روشن کنیم تا روی کوکو نیز برشته شود.

طرز تهیه کوکو سبزی با سیب زمینی

اضافه کردن سیب زمینی به مایه کوکو سبزی باعث می شود که کوکوی منسجم تری داشته باشید. برای مقدار مواد بالا یک سیب زمینی بزرگ را به صورت آبپز آماده کنید و پس از گرفتن پوستش آنرا با گوشتکوب کاملا له کنید و به مایه کوکو اضافه کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 27 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.