طرز تهیه کوکوی مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه کوکوی مرغ

طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ عروسی با گردو بدون سیب زمینی خام با زرشک بدون فر

در این پست از سایت نکته چی، برای شما عزیزان طرز تهیه کوکوی مرغ را آماده کرده ایم. کوکوی مرغ یک غذای بسیار خوشمزه و خوش عطر و بو می باشد. شما می توانید برای زیبایی و تزئین این کوکو از زرشک و گردو نیز استفاده کنید. در این آموزش این کوکو شباهت ظاهری به ته چین پیدا میکند. در صورتی که مایل هستید کوکوهای مرغ پخته شده به صورت گرد و یا بیضی باشند ؛ می توانید آنها را به همان حالت روی اجاق سرخ کنید. با ما همراه باشید تا این کوکوی بی نظیر را به شما آموزش دهیم. پیشنهاد سایت نکته چی است است که این کوکو ها را در کنار برنج و یا نان سرو و نوش جان کنید. در انتها باید یادآوری کنم که هرگز این غذای بی نظیر را از دست دهید و آن را امتحان کنید.

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
سینه مرغیک سینه مرغ
تخم مرغ۲ عدد
پیاز۲ عدد
سیریک حبه کوچک
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
روغن مایع و زردچوبهبه میزان لازم
ماست خامه ای
یک قاشق سرپر
گردو و زرشک
به مقدار دلخواه

دستور پخت کوکوی مرغ

مرحله اول

در ابتدا شما باید یک سینه مرغ را با مقدار کمی آب بپزید. داخل آب و مرغی که میخواهید بپزید, یک عدد پیاز و یک حبه کوچک سیر , نمک و فلفل به مقدار لازم ریخته و هم بزنید , با شعله پخش کن روی حرارت بگذارید تا مرغ کاملا بپزد.

مرحله دوم

مدت زمانی که طول می کشد تا مرغ بپزد را بیکار ننشینید و کار را از سمت دیگر پیش ببرید.  یک عدد پیاز را برداشته و آن را خیلی ریز و نگینی خرد کنید. هرچه ریز تر و نگینی تر باشد بهتر است. و سپس پیاز را روی حرارت سرخ کنید.

مرحله سوم

 مرغ پخته شده را روی تخته گذاشته و خردش کنید. لازم به اشاره است که هرچه تکه های مرغ خرد شده ریز تر باشد, برگرداندن کوکو در تابه راحت تر است. پس تا جایی که می توانید مرغ ها را ریز کنید. عجله نکنید و تمرکز کنید.

مرحله چهارم

حالا که مرغ شما کاملا ریز و خرد شد وقت آن است که دو عدد تخم مرغ و یک قاشق سرپر ماست خامه ای (لازم به ذکر است که ماست به هیچ عنوان نباید آبکی باشد) , پیازداغی که در مرحله دوم درست کردید را باهم مخلوط کنید.

مرحله پنجم

زعفران دم کرده , کمی نمک و فلفل روی مرغ خرده شده بریزید و مواد را مخلوط کنید. مواد را با هم مخلوط کنید و حسابی هم بزنید. هرچه مواد شما بیشتر باهم مخلوط شوند , نتیجه کار بهتر و خوشمزه تر خواهد بود.

مرحله ششم

مقداری روغن توی تابه ریخته و تابه ای را روی حرارت گذاشته و وقتی روغنش داغ شد؛ مایع آماده شده کوکو را درون تابه بریزید و منتظر بمانید تا سرخ شود. سپس می توانید مایع را برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود.

مرحله هفتم

در این مرحله شما میتوانید مابع کوکوی مرغ را به صورت گرد و یا بیضی توی تابه انداخته و خوب سرخ کنید. بستگی به سلیقه شما دارد. حتی می توانید از قالب های کیک بری برای شکل های متنوع برای کوکو استفاده کنید.

مرحله هفتم

شما میتوانید همانند تصویر , با مقداری زرشک و گردوی خرد شده را تفت دهید و به عنوان تزئین کنار کوکو بریزید. زرشک و گردو همچنین باعث خوشمزه و خوش عطر شدن بیشتر غذا خواهند شد. نوش جان

نکات تهیه کوکوی مرغ

نکته : تخم مرغ ها حتما باید به اندازه استفاده شود تا کوکو انسجام کافی داشته باشد.

در صورتی که میخواهید کوکو ها را روی گاز و با روغن سرخ نکنید, میتوانید از فر استفاده کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 21 دی 1399

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.