طرز تهیه سوپ برنج خوشمزه و مقوی مرحله به مرحله
طرز تهیه سوپ برنج
سوپ برنج یک میان وعده خوشمزه و مقوی است، که به خاطر بافت نرم و سبکی که دارد گزینه خوبی برای افطار در ماه مبارک رمضان است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ برنج در ادامه با سایت آموزشی نکتهچی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج نیم دانه معطر | یک پیمانه |
سینه مرغ | نصف سینه |
هویج | ۲ عدد |
سیبزمینی | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | به مقدار لازم |
سبزی سوپ | ۵ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ برنج
مرحله اول
برای تهیه سوپ برنج ساده ابتدا برنج نیم دانه را که از یک ساعت قبل در آب خیس کردهاید، در یک قابلمه بریزید و به همراه مقدار کافی از آب و یک قاشق نمک روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش آید.
مرحله دوم
بعد اجازه دهید تا آب به مدت ۵ الی ۶ دقیقه بجوشد تا دانههای برنج نرم شده و مغز دانهها کمی پخته شود، برنج را از روی حرارت بردارید و با آب سرد آبکشی کنید.
مرحله سوم
در ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید، در یک تابه مقدار کافی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پیازها را در روغن تفت دهید تا رنگ پیاز طلایی شود.
مرحله چهارم
حالا سینه مرغ را به شکل مکعب، برشهای کوچک دهید و به پیازها اضافه کرده و با هم مخلوط کنید و خوب تفت دهید تا تکههای مرغ هم طلایی رنگ شوند و بافت نرمی پیدا کنند.
مرحله پنجم
سپس زردچوبه را به مخلوط مرغ و پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید، تا ترکیب مواد خوشرنگ شود، فلفل سیاه و فلفل قرمز را هم اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید.
مرحله ششم
سیبزمینی و هویج را تمیز شسته و پوست بگیرید و با رنده درشت، رنده کنید و با هم به مواد مرغ اضافه و ترکیب کنید و خوب تفت دهید تا طعم آنها با هم مخلوط شود.
مرحله هفتم
حالا رب گوجه فرنگی را به ترکیب مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و مقداری تفت دهید تا رنگ رب باز شود و طعم و عطر آن به خورد همه مواد رود.
مرحله هشتم
در این مرحله برنج آبکش شده را با مقداری آب به مواد اضافه کنید و ابتدا حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید، بعد از جوشیدن، حرارت را کم کنید و زمان دهید تا سوپ خوب پخته شود.
مرحله نهم
وقتی همه مواد پخته شد و برنج کاملا له و شفته شد، سبزی سوپ را که از قبل شسته و ریز خرد و ساطوری کرده اید به سوپ اضافه و با مواد ترکیب کنید و اجازه دهید تا پخته شود.
مرحله دهم
وقتی سوپ برنج خوب جا افتاد و غلیظ شد مقداری آب لیموی تازه به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا با همه مواد مخلوط شود، سپس از روی حرارت بردارید. در آخر سوپ برنج را در ظرف مناسب بکشید و همراه با چند برگ نعناع و گیشنیز تزئین کنید و همراه با چند برش لیموی تازه سرو کنید.
- منبع :
- shenya_helya