طرز تهیه سوپ جو سفید خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکوی اسفناج با مرغ، غذای جدید و خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی اسفناج با مرغ کوکوی اسفناج با مرغ یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که طعمی فوق العاده دارد …
طرز تهیه دیگچه مشهدی مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه دیگچه مشهدی مجلسی دیگچه مشهدی یکی از انواع غذاهای خوشمزه مشهد است که معمولا برای مناسبت های خاص مذهبی درست می …
طرز تهیه بامیه مرغ، پیش غذای شیک و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه بامیه مرغ بامیه مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود، از بامیه …
طرز تهیه سوپ جو سفید
سوپ جو سفید یکی از انواع سوپ های خوشمزه و اصیل ایرانی است که معمولا در رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ جو سفید در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
جو | ۲ پیمانه |
فیله مرغ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
هویج | ۴ عدد |
شیر | ۳ لیوان |
عصاره قلم | ۳ تکه |
عصاره مرغ | ۱ تکه |
قارچ | ۴۰۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
سبزی سوپ | ۴ قاشق چایخوری |
چوب دارچین | ۱ تکه |
ادویه کاری و زردچوبه | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه سوپ جو سفید
مرحله اول
برای تهیه سوپ جو سفید خوشمزه در ابتدای کار جو را شسته و به همراه سیر، پیاز، چوب دارچین و مقداری زردچوبه و ادویه کاری درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس فیله مرغ را به صورت مکعبی خرد می کنیم.
مرحله دوم
حالا فیله مرغ را به قابلمه اضافه کرده و دو سوم قابلمه را پر از آب می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت زیاد گذاشته و اجازه می دهیم جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم جو و فیله مرغ به مدت ۱ ساعت بپزند.
مرحله سوم
پس از گذشت این زمان چوب دارچین را از قابلمه خارج کرده و مواد درون قابلمه را درون غذاساز می ریزیم، سپس چند پالس می زنیم تا سوپ کمی میکس شود. توجه داشته باشید سوپ کاملا له و پوره نشود.
مرحله چهارم
حالا مجددا سوپ را به قابلمه بر می گردانیم، سپس هویج را شسته و پس از جدا کردن پوست آن به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه هویج را به همراه عصاره قلم و عصاره مرغ به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در صورتی که سوپ بیش از حد سفت بود مقدار کمی آب به آن بیفزایید. حالا سبزی سوپ (گشنیز و جعفری) را شسته، سپس به صورت متوسط خرد کرده و به همراه شیر، نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا اجازه می دهیم سوپ به مدت ۴۵ دقیقه بجوشد تا هویج کاملا پخته شود، سپس قارچ را به صورت ورقه ای اسلایس کرده و به قابلمه می افزاییم. زمانی که سوپ جوش آمد مقداری سوپ به خامه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه سوپ و خامه هم دما شدند، آنرا به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خامه درون سوپ پخش شود. پس از گذشت ۱۰ دقیقه قابلمه را از روی حرارت برداشته و سوپ را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. نوش جان.
- منبع :
- love_to_cookk