طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مخصوص رستورانی غلیظ

طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مخصوص رستورانی غلیظ

طرز تهیه خورش کرفس خورش کرفس یکی از انواع خورش های خوشمزه و مفید ایرانی است که شباهت هایی به خورش قورمه سبزی …

آموزش طرز تهیه کیک مرغ ساده و خوشمزه مجلسی با گوشت مرغ

آموزش طرز تهیه کیک مرغ ساده و خوشمزه مجلسی با گوشت مرغ

طرز تهیه کیک مرغ کیک مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مجلسی ایرانی است که بیشتر برای جشن تولدها تهیه می شود. …

آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی فست فودی خوشمزه در منزل

آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی فست فودی خوشمزه در منزل

طرز تهیه ذرت مکزیکی ذرت مکزیکی یکی از انواع میان وعده های محبوب و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است که به …

طرز تهیه سوپ قارچ

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ رژیمی طرز تهیه سوپ قارچ و جو طرز تهیه سوپ قارچ و خامه طرز تهیه سوپ قارچ ساده طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ با خامه طرز تهیه سوپ قارچ بدون شیر و خامه طرز تهیه سوپ قارچ رژیمی

سوپ قارچ یکی از پیش غذاهای بین المللی است که در منوی اکثر رستوران های دنیا یافت می شود. این سوپ به دلیل طعم و عطر دلنشین و همین طور بافت نرم و لذیذ خودش طرفداران زیادی دارد. می توانید در روزهای سرد زمستانی سوپ قارچ و خامه را به عنوان یک عصرانه دلپذیر و یا شام سبک میل کنید. در صورت تمایل می توانید در کنار این سوپ، نان جو میل کنید تا برای مدت طولانی تری شما را سیر نگه دارد. ما در این آموزش، یکی از بهترین و ساده ترین دستور های طرز تهیه تهیه سوپ قارچ را برایتان تهیه کرده ایم.

مواد لازم برای ۸ نفر
جو پوشت کنده۲ لیوان
هویج خرد شده۱ لیوان
آب مرغ۵ لیوان
شیر۴ لیوان
قارچ۳۰۰ گرم
خامه۱ لیوان
کره۱۰۰ گرم
آرد۲ قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش۳ قاشق سوپخوری
روغن۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت سوپ هویج

مرحله اول

برای تهیه سوپ قارچ ساده ابتدا جو پوست کنده را از روز قبل در یک کاسه آب بخیسانید و چند بار آب انرا تعویض کنید. سپس آب جو را خالی کرده و آن را در یک قابلمه، به همراه کمی روغن و آب بپزید. بهتر است به اندازه کافی در قابلمه آب بریزید.

مرحله دوم

برای اینکه جو خوب بپزد و لعاب بیندازد آن را روی حرارت ملایم بپزید و در اواخر پخت کمی نمک به آن اضافه کنید. هویج را با دقت شسته و با پوست کن کاملا تمیز کنید. سپس آن را نگینی خرد کرده و به همراه آب مرغ بگذارید تا بپزد.

مرحله سوم

بهتر است از قارچ دکمه‌ای بسته‌بندی استفاده کنید، چون تمیزتر هستند و آلودگی و گردوخاک کمتری دارند. اگر قارچ شما کاملاً تمیز باشد می‌توانید فقط با یک‌پارچه نمدار آن را پاک کنید و درصورتی‌که نیاز به شستشوی قارچ داشتید، آن‌ها را در آبکش ریخته و رویش آب سرد بریزید.

مرحله چهارم

دقت کنید قارچ را نباید بیش از ۳۰ ثانیه در آب شستشو داد. حتماً با انگشتانتان روی قارچ بکشید تا کاملاً تمیز شود. دقت کنید هرچه آب کمتری به قارچ بزنید طعم آن خوشمزه تر خواهد بود. قارچ های شسته را به صورت ورقه ورقه خرد می کنیم.

مرحله پنجم

سپس آن را در ۲ قاشق سوپ خوری کره و یک قاشق سوپ خوری آبلیمو تفت دهید. حالا قارچ ها را به سوپ اضافه کنید. قارچ بعد از حرارت دیدن آب می اندازد. آب قارچ هم به سوپ اضافه کنید. برای قوام این سوپ از آرد استفاده می کنیم اما نباید آن را مستقیما داخل سوپ بریزید.

مرحله ششم

آرد را ابتدا در شیر سرد به آرامی حل کنید. در یک قابلمه محلول شیر و آرد را با حرارت ملایم بجوشانید. پس از اینکه کمی جوشید، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی قوام بیاید. شیر را از روی حرارت برداشته و به سوپ اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

دقت کنید که حتما در این مرحله باید سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد. برای مدت ۳۰ دقیقه دیگر بهتر است سوپ روی حرارت ملایم بجوشانید. در این مرحله بهتر است سوپ را بچشید و در صورت نیاز کمی نمک و یا فلفل و آبلیمو به آن اضافه کنید.

مرحله هشتم

حالا باید خامه را به سوپ اضافه کنیم. اگر خیلی طرفدار غذاهای چرب نیستید می توانید خامه را از این دستور حذف کنید و یا از شیر کم چرب و کره کمتر استفاده کنید. خامه را نباید مستقیما داخل قابلمه بریزید. بلکه خامه را در ظرف سوپ خوری می ریزیم.

مرحله نهم

سپس سوپ را کم کم به آن اضافه می کنیم تا هم دما شود و آرام هم می زنیم. نباید این کار را روی حرارت انجام دهید. در آخر به این نکته مهم توجه داشته باشید که اگر از خامه یخ زده استفاده می کنید حتما از قبل در دمای محیط بگذارید تا یخ آن آب شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.