طرز تهیه پیراشکی مرغ با خمیر جادویی مرحله به مرحله

طرز تهیه پیراشکی مرغ با خمیر جادویی مرحله به مرحله

طرز تهیه پیراشکی مرغ پیراشکی مرغ از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که می توانیم آنرا با خمیر آماده یا خمیر …

آموزش طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی و مخصوص رستورانی

آموزش طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی و مخصوص رستورانی

طرز تهیه سالاد اندونزی سالاد اندونزی همانطور که از نامش مشخص است یکی از سالادهای خوب و بسیار خوشمزه کشور اندونزی می باشد. …

طرز تهیه کتلت سیب زمینی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کتلت سیب زمینی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کتلت سیب زمینی کتلت سیب زمینی یکی زا انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست …

طرز تهیه سوپ ورمیشل

طرز تهیه سوپ ورمیشل با عدس با جو بدون مرغ سوپ رشته ساده فوری دونفره فیلم آپارات با گوشت

هیچ چیزی مثل یک کاسه سوپ ورمیشل داغ در روزهای سرد زمستانی نمی چسبد! اگر شما هم طرفدار این سوپ خوشمزه هستید با ما همراه باشید تا نحوه طبخ این غذای خوشمزه را به شما نشان بدهیم. بر خلاف تصور عموم قرار نیست همه چیز را در قابلمه ریخت و بعد ورد جادویی را خواند تا سوپ درست شود! سوپ ها هم ترفند های خودشان را دارند و این نکات ریز باعث می شود که بعضی از سوپ ها طعم خاص و فراموش نشدنی داشته باشند. ما در این آموزش دستوری ساده و کاربردی برای طرز تهیه سوپ ورمیشل برایتان تهیه کرده ایم.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ عدد
سیب زمینی۲ عدد
هویج۴ عدد
پیاز۵ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
جعفری۱ پیاله کوچک
قارچ۳ عدد
عصاره مرغ۱ عدد
آبلیمو۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه سوپ ورمیشل

مرحله اول

ترفند اصلی طبخ سوپ در رستوران ها این است که ابتدا برخی از سبزیجات را تفت می دهند. با این کار، هم سوپ قوام بهتری خواهد داشت و هم طعم آن خوشمزه تر می شود. ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب کنید. آن را روی حرارت گرم کنید.

مرحله دوم

در این مرحله پیازها را به خوبی شسته و به اندازه نگینی خرد کنید. حالا کمی پیازها را بدون روغن در قابلمه تفت دهید تا کمی سبک شود و آبش کشیده شود، سپس به آن کمی روغن و زردچوبه اضافه کنید و اجازه دهید تا طلایی شود.

مرحله سوم

به هیچ وجه از پیازهای سرخ شده بازاری چیپسی نازک استفاده نکنید چون رشته های نازک پیاز در سوپ باز شده و شکل آن را خراب می کند. سینه مرغ را به شکل درسته یا تکه ای در قابلمه بریزید. می توانید بعد از پخت آن را ریش ریش کنید یا از ابتدا تکه های نگینی کوچک خرد کنید.

مرحله چهارم

نیمی از پیاز داغ را در قابلمه دیگری بریزید. کمی مرغ را با پیاز تفت دهید و سپس اجازه دهید با ۲ لیوان آب جوش به آرامی بپزد. با تفت دادن مرغ بوی ناخوشایند آن از بین می رود. هنگام تفت دادن مرغ در صورت نیاز کمی فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم

حالا در قابلمه دیگر، باقی مانده پیاز ها را بریزید و سپس هویج ها را به خوبی شسته و نگینی خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید تا کمی تفت بخورد. برای طعم ترش و خوشمزه بهتر است از پوره گوجه فرنگی تازه استفاده کنید.

مرحله ششم

گوجه فرنگی ها را با میکسر پوره کرده یا با رنده ریز رنده کنید. حالا کمی رب گوجه فرنگی را در روغن پیاز تفت دهید و بعد پوره گوجه فرنگی را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. سه لیوان آب اضافه کرده و اجازه دهید تا بپزد.

مرحله هفتم

در مصرف روغن دقت کنید. سوپ نباید خیلی چرب باشد. بعد از اینکه سینه مرغ به خوبی پخت آن را ریش ریش کنید و به قابلمه اضافه کنید. اگر کمی از آب مرغ باقی مانده بود می توانید آن هم از صافی رد کرده و به سوپ اضافه کنید.

مرحله هشتم

در این مرحله کمی سوپ را بچشید. می توانید یک قرص مرغ هم به سوپ اضافه کنید اما در نظر داشته باشید که اگر می خواهید از قرص مرغ استفاده کنید از همان ابتدا نمک کمی به سوپ بزنید تا سوپ شما شور نشود.

مرحله نهم

قارچ ها را با پارچه نمدار پاک کرده و سپس خرد کنید. قارچ نباید خیلی درشت یا خیلی ریز باشد. قارچ درشت در سوپ جلوه خوبی ندارد و قارچ خیلی ریز هم کاملا آب می شود و به چشم نمی آید. قارچ را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید تا کمی نرم شود.

مرحله دهم

حالا در نیم ساعت پایانی سیب زمینی ها را به خوبی شسته و ب صورت نگینی خرد کنید. حالا می توانید آن ها را به سوپ اضافه کنید. اگر از همان ابتدا سیب زمینی ها را بریزید حتما در انتها له می شود و سوپ شما را کدر می کند.

مرحله یازدهم

بهتر است دیگر در این مرحله آب به سوپ اضافه نکنید چون طعم آن را از بین می برد. اجازه دهید تا سیب زمینی کمی بپزد. در یک ربع آخر کمی جعفری خرد شده را به همراه رشته سوپ یا همان ورمیشل به آن اضافه کنید. یک ربع زمان برای پخت ورمیشل کافی است.

مرحله دوازدهم

اما در نظر داشته باشید که اگر ورمیشل زیادی بریزید خیلی سریع ورمیشل باز شده و سوپ شما را بیش از اندازه غلیظ می کند. به طور معمول ورمیشل خودش باعث قوام آمدن و لعاب انداختن سوپ می شود. قبل از سرو سوپ کمی آبلیمو به آن اضافه کنید زیر آن را خاموش کنید.

مرحله سیزدهم

بهتر است بلافاصله بعد از خاموش کردن شعله سوپ را سرو کنید چون با سرد شدن دوباره غلیظ می شود. نیازی نیست برای لعاب انداختن سوپ از آرد استفاده کنید. تنها کافی است کمی صبر کنید تا خود ورمیشل باز شده و لعاب بیندازد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.