طرز تهیه جوجه ترش خوشمزه گیلانی با سبزیجات معطر

طرز تهیه جوجه ترش خوشمزه گیلانی با سبزیجات معطر

طرز تهیه جوجه ترش جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالتش متعلق به استان گیلان است، برای …

طرز تهیه هویج پلو خوشمزه و مجلسی با گوشت قلقلی و مرغ

طرز تهیه هویج پلو خوشمزه و مجلسی با گوشت قلقلی و مرغ

طرز تهیه هویج پلو هویج پلو یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش های متفاوتی تهیه …

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش ریواس کردی

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش ریواس کردی

طرز تهیه خورش ریواس خورش ریواس یکی از خورش های فصل بهار می باشد که به صورت نوبرانه تهیه می شود و طعمی …

طرز تهیه سوپ جو قرمز

طرز تهیه سوپ جو قرمز پرک مجلسی دونفره برای 10 نفر با شیر فیلم با مرغ برای سرماخوردگی

یکی از رایج ترین پیش غذاهای رستورانی سوپ جو قرمز رنگ است. سوپ جو را می توان به طرق مختلفی تهیه کرد. برخی دوست دارند سوپ جو، سفید و پرخامه باشد و بعضی هم آن را با رب گوجه فرنگی طعم دار می کنند. ما در این مقاله یکی از پر طرفدار ترین دستورهای تهیه را برای سوچ جو رستورانی برایتان آماده کرده ایم. می توانید این سوپ را به عنوان پیش غذا و یا به همراه کمی نان و به عنوان یک شام سبک میل کنید. این سوپ مقوی و خوشمزه و خوش رنگ بسیار اشتها برانگیز است و می توانید با خیال راحت در مهمانی هایتان آن را تهیه کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ جو قرمز با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جو پوست کنده۱ لیوان
سینه مرغ½ سینه
هویج۲ عدد
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
جعفری و زنجبیلبه میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه سوپ جو قرمز

مرحله اول

برای تهیه سوپ جو قرمز خوشمزه و مخصوص در ابتدا جو را پاک کرده و بشویید. اجازه دهید تا جو در حدود ۵ ساعت در آب خیس بخورد. سپس جو را به تنهایی در قابلمه ریخته و اجازه دهید یک ساعتی بپزد. جو پس از پختن لعاب دار می شود.

مرحله دوم

توجه کنید که جو به زمان زیادی برای پخت نیاز دارد و باید اجازه بدهید تا کاملا بپزد در صورتی که جوپرک تنها در ۵ دقیقه می پزد و معمولا آن را در اواخر پخت به سوپ اضافه می کنند. حین پخت چندباری جو را هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله سوم

سینه مرغ را به همراه کمی پیاز و زردچوبه آب پز کنید. اجازه دهید تا مرغ کاملا بپزد. پس از اینکه کاملا پخته شد آن را از قابلمه بیرون آورده و ریش ریش کنید. آب مرغ را هم می توانید در سوپ بریزید اما بهتر است ابتدا آن را از صافی رد کنید.

مرحله چهارم

حالا که مرغ و جو پخته و آماده است باید به سراغ مواد دیگر بروید. در ابتدا یک قابلمه مناسب و بزرگ را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا کمی داغ شود. سپس پیازها را شسته و نگینی خرد کنید. پیاز را به قابلمه اضافه کنید .

مرحله پنجم

سپس اجازه دهید تا کمی کاراملی شده و سبک شود. سپس کمی روغن مایع و زردچوبه به آن اضافه کرده و آن را به خوبی سرخ کنید. بهتر است از روغن زیتون استفاده کنید. توجه کنید که حرارت بالا باعث سوختن روغن زیتون می شود.

مرحله ششم

هویج ها را شسته و نگینی خرد کنید. سپس آن ها را به مواد درون قابلمه اضافه کرده و کمی تفت بدهید. حالا کمی رب گوجه فرنگی را در همان روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس جو پخته شده را به همراه آب آن اضافه کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله به دلیل سرد بودن طبع جو و خوشمزه تر شدن آن، می توانید یک تکه زنجبیل هم به سوپ اضافه کنید. بعد از اینکه کمی مواد درون قابلمه قوام آمد، مرغ ریش ریش شده را به همراه آب مرغ صاف شده به آن اضافه کنید.

مرحله هشتم

توجه کنید اگر سوپ خیلی غلیظ بود و نمی توانستید راحت هم بزنید باید کمی آب جوش به آن اضافه کنید. سوپ را چشیده و در نهایت کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. بهتر است در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا سوپ شما سر نرود.

مرحله نهم

در این مرحله اجازه بدهید تا به مدت ۴۵ دقیقه سوپ کامل به خوبی جا بیفتد. در صورت تمایل می توانید از جعفری به عنوان تزئین استفاده کنید و اگر هم می خواهید آن را در سوپ بریزید حتما در اواخر پخت به سوپ اضافه کنید.

مرحله دهم

پس از اینکه سوپ کاملا جا افتاد زیرش را خاموش کرده و در صورت تمایل کمی آبلیمو به آن اضافه کنید. می توانید از آب قلم و گوشت و یا قرص مرغ هم در این سوپ استفاده کنید. در آن صورت حتما به میزان نمک دقت کنید چون استاک معمولا شور است.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 31 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.