طرز تهیه سوپ جو قرمز خوشمزه هتلی به صورت مرحله به مرحله
طرز تهیه سوپ جو قرمز
یکی از رایج ترین پیش غذاهای رستورانی سوپ جو قرمز رنگ است. سوپ جو را می توان به طرق مختلفی تهیه کرد. برخی دوست دارند سوپ جو، سفید و پرخامه باشد و بعضی هم آن را با رب گوجه فرنگی طعم دار می کنند. ما در این مقاله یکی از پر طرفدار ترین دستورهای تهیه را برای سوچ جو رستورانی برایتان آماده کرده ایم. می توانید این سوپ را به عنوان پیش غذا و یا به همراه کمی نان و به عنوان یک شام سبک میل کنید. این سوپ مقوی و خوشمزه و خوش رنگ بسیار اشتها برانگیز است و می توانید با خیال راحت در مهمانی هایتان آن را تهیه کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ جو قرمز با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
جو پوست کنده | ۱ لیوان |
سینه مرغ | ½ سینه |
هویج | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
جعفری و زنجبیل | به میزان لازم |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه سوپ جو قرمز
مرحله اول
برای تهیه سوپ جو قرمز خوشمزه و مخصوص در ابتدا جو را پاک کرده و بشویید. اجازه دهید تا جو در حدود ۵ ساعت در آب خیس بخورد. سپس جو را به تنهایی در قابلمه ریخته و اجازه دهید یک ساعتی بپزد. جو پس از پختن لعاب دار می شود.
مرحله دوم
توجه کنید که جو به زمان زیادی برای پخت نیاز دارد و باید اجازه بدهید تا کاملا بپزد در صورتی که جوپرک تنها در ۵ دقیقه می پزد و معمولا آن را در اواخر پخت به سوپ اضافه می کنند. حین پخت چندباری جو را هم بزنید تا ته نگیرد.
مرحله سوم
سینه مرغ را به همراه کمی پیاز و زردچوبه آب پز کنید. اجازه دهید تا مرغ کاملا بپزد. پس از اینکه کاملا پخته شد آن را از قابلمه بیرون آورده و ریش ریش کنید. آب مرغ را هم می توانید در سوپ بریزید اما بهتر است ابتدا آن را از صافی رد کنید.
مرحله چهارم
حالا که مرغ و جو پخته و آماده است باید به سراغ مواد دیگر بروید. در ابتدا یک قابلمه مناسب و بزرگ را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا کمی داغ شود. سپس پیازها را شسته و نگینی خرد کنید. پیاز را به قابلمه اضافه کنید .
مرحله پنجم
سپس اجازه دهید تا کمی کاراملی شده و سبک شود. سپس کمی روغن مایع و زردچوبه به آن اضافه کرده و آن را به خوبی سرخ کنید. بهتر است از روغن زیتون استفاده کنید. توجه کنید که حرارت بالا باعث سوختن روغن زیتون می شود.
مرحله ششم
هویج ها را شسته و نگینی خرد کنید. سپس آن ها را به مواد درون قابلمه اضافه کرده و کمی تفت بدهید. حالا کمی رب گوجه فرنگی را در همان روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس جو پخته شده را به همراه آب آن اضافه کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله به دلیل سرد بودن طبع جو و خوشمزه تر شدن آن، می توانید یک تکه زنجبیل هم به سوپ اضافه کنید. بعد از اینکه کمی مواد درون قابلمه قوام آمد، مرغ ریش ریش شده را به همراه آب مرغ صاف شده به آن اضافه کنید.
مرحله هشتم
توجه کنید اگر سوپ خیلی غلیظ بود و نمی توانستید راحت هم بزنید باید کمی آب جوش به آن اضافه کنید. سوپ را چشیده و در نهایت کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. بهتر است در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا سوپ شما سر نرود.
مرحله نهم
در این مرحله اجازه بدهید تا به مدت ۴۵ دقیقه سوپ کامل به خوبی جا بیفتد. در صورت تمایل می توانید از جعفری به عنوان تزئین استفاده کنید و اگر هم می خواهید آن را در سوپ بریزید حتما در اواخر پخت به سوپ اضافه کنید.
مرحله دهم
پس از اینکه سوپ کاملا جا افتاد زیرش را خاموش کرده و در صورت تمایل کمی آبلیمو به آن اضافه کنید. می توانید از آب قلم و گوشت و یا قرص مرغ هم در این سوپ استفاده کنید. در آن صورت حتما به میزان نمک دقت کنید چون استاک معمولا شور است.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ مدل کیف عینک چرم شیک؛ طراحیهای منحصربهفرد برای عینکهای شما
- آویز فانتزی پاندا؛ ۱۵ نمونه رنگارنگ و جالب برای تزئین اتاق کودکان
- ۱۵ طرح دیزاین ترند و یونیک ناخن؛ خلاقانهترین ایدهها برای زیبایی ناخنها
- اگر دنبال تل ظریف مرواریدی هستید؛ ۱۵ پیشنهاد عالی داریم
- جدیدترین انگشتر نگین مشکی زنانه جدید؛ ۱۵ مدل که عاشقشان میشوید
- ۱۵ عکس کیف دستی سفید باکلاس زنانه؛ بهترین نمونهها برای تکمیل استایل روزانه
- منبع :
- samaneh_home_decor