طرز تهیه ته چین آلو اسفناج ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ته چین آلو اسفناج ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه ته چین آلو اسفناج ته چین آلو اسفناج یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با گوشت قرمز …

طرز تهیه نان روغنی بدون شکر با شیره انگور یا خرما مرحله به مرحله

طرز تهیه نان روغنی بدون شکر با شیره انگور یا خرما مرحله به مرحله

طرز تهیه نان روغنی بدون شکر نان روغنی بدون شکر یکی از انواع نان های خوشمزه و سنتی کشورمان است که اصالت آن …

طرز تهیه نان عدس؛ وعده ای ای عالی برای رژیم‌های غذایی

طرز تهیه نان عدس؛ وعده ای ای عالی برای رژیم‌های غذایی

طرز تهیه نان عدس نان عدس، با طعم دلنشین و مقوی خود، یک گزینه عالی برای صبحانه‌های پرانرژی یا میان‌وعده‌های سالم است. در …

طرز تهیه کوکو کدو حلوایی

طرز تهیه کوکو کدو حلوایی گیلانی طرز تهیه کوکوی کدو حلوایی شمالی کوکوی کدو حلوایی و سیب زمینی کوکوی کدو حلوایی سامان گلریز کوکو کدو حلوایی دو نفره کوکو کدو حلوایی و هویج کوکو کدو حلوایی رژیمی

کوکو کدو حلوایی یک غذای لذید و خوشمزه است که به دلیل کم کالری بودن آن مناسب رژیم‌های لاغری و تناسب اندام است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو کدو حلوایی در ادامه با سایت آموزشی نکته‌چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب‌زمینی پخته و رنده شده۲ عدد متوسط
کدو حلوایی پخته شده و پوره شده۴۰۰ گرم
پیاز متوسطیک عدد
تخم مرغ۲ عدد
پیازچه خرد شده۴ تا ۵ ساقه
شوید تازه خرد شده۶۰ گرم
آرد سفید۴ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری۲ قاشق غذا خوری
دارچین، پاپریکابه میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه کوکو کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه کوکوی کدو‌ حلوایی ابتدا کدو حلوایی را به قطعات کوچک برش دهید و به کمک یک قاشق تخم کدوها را از آن جدا کنید، سپس کدوها را در قابلمه قرار دهید و مقدار کمی آب ( یک سوم لیوان) به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا پخته شوند.

مرحله دوم

بعد از یک ساعت با چنگال گوشت کدو را تست کنید در صورتی که هنوز پخته نشده بود، اجازه دهید تا کاملا مغز پخت شود، زمان پخت کدو حلوایی بستگی به اندازه و جنس کدو دارد، اما معمولا بین یک تا دو ساعت پخته می‌شود.

مرحله سوم

سپس در یک قابلمه دیگر دو عدد سیب‌زمینی متوسط را با مقداری آب روی حرارت متوسط قرار دهید و ۴۵ دقیقه تا یک ساعت زمان دهید تا کاملا پخته شوند، اگر مقدار کمی نمک به آب اضافه کنید پوست سیب‌زمینی ترک نمی‌خورد.

مرحله چهارم

حالا در یک ظرف مناسب ابتدا سیب زمینی‌های پخته شده را رنده کنید و چند دقیقه صبر کنید تا خنک شوند، بعد از آن در ظرف دیگری کدوهای پخته شده را پوره کنید و کاملا آب آن را بگیرید تا کوکو شل نشود.

مرحله پنجم

در این مرحله در ظرف مناسبی ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بریزید و سپس کدوها را به داخل ظرف اضافه کنید، بعد یک پیاز متوسط رنده شده که کاملا آب آن را از قبل گرفته‌اید به مواد اضافه کنید و با قاشق کمی به‌هم بزنید.

مرحله ششم

سپس تخم‌مرغ‌ها، پیازچه خرد شده، شوید تازه و خرد شده، آرد سفید، آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و در ابتدا با قاشق و سپس با دست کاملا ورز دهید تا خوب با هم مخلوط شوند.

مرحله هفتم

اگر بعد از ورز دادن، مخلوط کمی شل بود، مقداری دیگر آرد سوخاری اضافه کنید تا سفت‌تر شود، سپس مخلوط آماده شده را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد بیشتر منسجم شوند و طعم مواد کاملا با هم ترکیب شود.

مرحله هشتم

در این مرحله، به مقدار کافی روغن را داخل یک تابه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود، سپس مقداری از مواد کوکو کدو حلوایی را بردارید و با دست فرم دهید و یا از قالب استفاده کنید، و بعد از آن داخل روغن سرخ کنید.

مرحله نهم

بعد از سرخ شدن یک طرف کوکو، آن‌را برگردانده تا طرف دیگر هم سرخ شود، بعد از این که هر دو طرف کوکو کدو حلوایی سرخ شد آن‌ها را در ظرف مناسب قرار دهید و همراه با گوجه فرنگی و سبزی تازه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 17 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.