طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک یکی از دستورات پخت که شاید کمتر در میان صفحات کتاب‌های آشپزی به چشم بخورد، قلیه ربنیک است. این …

طرز تهیه گداخته، صبحانه جذاب و مقوی اصفهانی‌ها!

طرز تهیه گداخته، صبحانه جذاب و مقوی اصفهانی‌ها!

طرز تهیه گداخته گداخته یکی از انواع صبحانه‌های مقوی، خوشمزه و لذیذ اصفهانی است که خیلی راحت درست می‌شود این صبحانه پرخاصیت را …

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان، غذای خوشمزه و مجلسی!

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان، غذای خوشمزه و مجلسی!

طرز تهیه ته‌ چین مرغ و بادمجان ته چین مرغ و بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که به روش‌های …

طرز تهیه کوکوی عدس

طرز تهیه کوکوی عدس با گوشت چرخ کرده طرز تهیه کوکوی عدس خام طرز تهیه کوکوی عدس بدون سیب زمینی طرز تهیه کوکوی عدس گیلانی طرز تهیه کوکو عدس با مرغ کوکو عدس با سیب زمینی کوکو عدس نی نی سایت طرز تهیه کوکوی عدس رژیمی

کوکوی عدس یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با مواد متنوعی درست می شود. این کوکوی خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم با گوشت چرخ کرده هم درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی عدس در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
عدس۱ لیوان
سیب زمینی۲ عدد متوسط
تخم مرغ۲ عدد
جعفری تازه۲ قاشق غذاخوری
سس تند۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید یا سوخاری۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد متوسط
پودر سیر، فلفل سیاه و زردچوبهاز هر کدام ۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین و زنجبیلاز هر کدام ½ قاشق چایخوری
نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه کوکوی عدس

مرحله اول

برای تهیه کوکو عدس خوشمزه در ابتدای کار عدس را می شوییم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به اندازه ای که روی عدس را در بر بگیرد به کاسه آب اضافه کرده و اجازه می دهیم عدس به مدت ۲ ساعت خیس بخورد.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان عدس را آبکشی کرده و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم عدس کاملا پخته و نرم شود. در حین پختن عدس، سیب زمینی ها را به خوبی شسته و درون یک قابلمه می گذاریم.

مرحله سوم

حالا به اندازه ای که روی سیب زمینی ها را بگیرد به قابلمه آب اضافه کرده، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم و اجازه می دهیم سیب زمینی به مدت ۱ ساعت درون آب جوش بماند تا کاملا مغز پخت و نرم شود.

مرحله چهارم

زمانی که عدس و سیب زمینی ها کاملا پخته شدند، قابلمه ها را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس عدس را درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. حالا پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه سیب زمینی ها را با دندانه های ریز رنده درون یک کاسه مناسب رنده می کنیم، سپس عدس را درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا کاملا له و پوره شود. حالا پیاز را به صورت ریز رنده می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله پیاز را از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش گرفته شود، سپس به همراه عدس له شده درون کاسه حاوی سیب زمینی می ریزیم. دجعفری را به صورت ریز خرد کرده و به کاسه افزوده و کمی مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله تخم مرغ ها را به همراه پودر سیر، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر دارچین، پودر زنجبیل و مقداری نمک درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج شده و با ادویه ها ترکیب شوند.

مرحله هشتم

حالا مخلوط تخم مرغ را به کاسه اضافه کرده و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد با هم ادغام شوند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.

مرحله نهم

در این مرحله با دست خیس به اندازه یک نارنگی از مایه کوکو بر می داریم و در دست به فرم دلخواه شکل می دهیم، سپس درون تابه گذاشته و اجازه می دهیم سرخ شود. زمانی که اطراف کوکو برشته و طلایی رنگ شد کوکو را بر می گردانیم.

مرحله دهم

حالا اجازه می دهیم طرف دیگر کوکو کاملا سرخ شود، سپس از تابه خارج کرده و روی دستمال حوله ای می گذاریم تا روغن اضافی اش جذب دستمال شود. در نهایت کوکوها را به همین ترتیب سرخ کرده و به همراه گوجه فرنگی و خیارشور سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 7 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.