طرز تهیه لوبیا عربی خوشمزه و سنتی به روش دزفولی!

طرز تهیه لوبیا عربی خوشمزه و سنتی به روش دزفولی!

طرز تهیه لوبیا عربی لوبیا عربی یکی از انواع میان وعده‌های خوشمزه و لذیذ مربوط به شهر دزفول است که با مواد اولیه …

طرز تهیه شاورما دجاج به روش عربی مرحله به مرحله

طرز تهیه شاورما دجاج به روش عربی مرحله به مرحله

طرز تهیه شاورما دجاج شاورما دجاج یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و پرطرفدار کشورهای عربی است که با مواد متنوعی درست می …

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای ترش

طرز تهیه خورش نازخاتون در این مطلب از سایت آموزشی نکته چی، به سراغ یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی، خورش …

طرز تهیه کوفته حسن پاشا

طرز تهیه کوفته حسن پاشا , دستور پخت کوفته ی حسن پاشا

کوفته حسن پاشا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محلی کشور ترکیه است که طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته حسن پاشا در ادامه با سایت آموزشی نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۸۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
تخم مرغ۱ عدد
آرد سوخاری۱ استکان
روغن مایع½ استکان
جعفری۱ دسته
فلفل سیاه و فلفل قرمزاز هر کدام ۱ قاشق مرباخوری
ادویه کاری و پولبیبراز هر کدام ۱ قاشق چایخوری
پنیر پیتزابه مقدار کافی
نمکبه مقدار کافی
مواد لازم برای پوره
سیب زمینی۸ عدد
کره۱ قاشق غذاخوری
شیر½ استکان
پنیر پیتزا½ استکان
نمکبه مقدار کافی
مواد لازم برای سس
آب۱ لیوان
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوفته حسن پاشا

مرحله اول

برای تهیه کوفته حسن پاشا خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به همراه سیر و جعفری درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا خرد شوند، سپس گوشت چرخ کرده را به همراه مخلوط پیاز درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا تخم مرغ را به همراه آرد سوخاری، روغن مایع، فلفل سیاه، فلفل قرمز، ادویه کاری، پولبیبر و مقداری نمک به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس روی ظرف را می پوشانیم.

مرحله سوم

حالا ظرف را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مواد کوفته استراحت کند و مزه ها ترکیب شوند. ۱۰ دقیقه قبل از اتمام استراحت مواد گوشتی، فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله چهارم

در ادامه درون ظرف مورد نظرمان را با مقداری روغن چرب می کنیم، سپس از مواد گوشتی به اندازه یک نارنگی جدا کرده و به صورت کاسه فرم می‌ دهیم. حالا کاسه های گوشتی را به صورت مرتب کنار هم درون ظرف می چینیم.

مرحله پنجم

در این مرحله ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا گوشت کمی بپزد. در این فاصله سیب زمینی ها را شسته و پوست آنها را جدا می کنیم، سپس به چهار قسمت تقسیم کرده و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم.

مرحله ششم

در ادامه قابلمه را روی حرارت زیاد گذاشته و اجازه می دهیم سیب زمینی درون آب بماند تا کاملا پخته و نرم شود. زمانی که سیب زمینی کاملا پخته شد، آنرا درون یک کاسه مناسب ریخته و با پشت چنگال به خوبی له و پوره می کنیم.

مرحله هفتم

در حالی که پوره سیب زمینی داغ می باشد کره را به همراه شیر، پنیر پیتزا و مقداری نمک به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. پس از گذشت ۲۰ دقیقه ظرف را از فر خارج می کنیم.

مرحله هشتم

در ادامه پوره سیب زمینی را درون قیف ماسوره ای ریخته و به فرم دلخواه روی کاسه های گوشتی پایپ می کنیم. حالا رب گوجه فرنگی را با آب مخلوط کرده و به صورتی که روی پوره سیب زمینی ریخته نشود درون ظرف می ریزیم.

مرحله نهم

در ادامه مقداری پنیر پیتزا روی پوره سیب زمینی ریخته و ظرف را طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پنیر پیتزا کاملا ذوب و روی آن طلایی شود. در نهایت ظرف را از فر خارج کرده، سپس روی کوفته ها را با جعفری خرد شده تزیین می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 18 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.