طرز تهیه کوکو سبزی ساده و خوشمزه شمالی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو سبزی ساده و خوشمزه شمالی مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکو سبزی در این مطلب از سایت نکته چی برای شما آموزش درست کردن کوکو سبزی را اماده کرده ایم. از …

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ کباب کوبیده مرغ یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است که طرفداران زیادی دارد و برای مهمانی …

طرز تهیه خورشت بادمجان خاص و خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه خورشت بادمجان خاص و خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه خورشت بادمجان خورشت بادمجان یکی از محبوب‌ترین غذاهای اصیل ایرانی است. باوجوداینکه اصول اولیهٔ تهیهٔ این خورشت کاملاً بر اساس سبک …

طرز تهیه کباب شیشلیک

طرز تهیه کباب شیشلیک در ماهیتابه فیلم طرز برش گوشت برای شیشلیک آپارات پسران کریم کباب شیشلیک چیست

شیشلیک، یکی از محبوب ترین انواع کباب های ایرانی است. به قدری این کباب لذیذ و خوشمزه است که هوش از سر هر فردی می برد و شاید به فکر نیفتاده باشید که معنی اسم آن چیست؟ باید بگوییم که اسم این کباب هیچ ربطی به عدد شش ندارد. در واقع در زبان ترکی قفقازی کلمه شیش به معنای سیخ است و لیک هم پسوند نسبت است. پس می توان گفت شیشلیک به معنی کباب سیخی است. اکثر افراد ترجیح می دهند تا این غذای خوشمزه را در رستوران میل کنند، چرا که فکر می کنند نتوانند از عهده درست کردن آن بربیایند. ما در این مقاله به شکل گام به گام مراحل طرز تهیه کباب شیشلیک خانگی را برایتان تهیه کرده ایم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت دنده گوساله یا گوسفند۱ کیلو گرم
ماست۱ لیوان
زعفران دم شده۲ قاشق غذا خوری
پیاز۵ عدد
گوجه فرنگی۱۰ عدد
روغن۱۰ قاشق غذا خوری
آبلیمو۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه کباب شیشلیک

مرحله اول

همان طور که می دانید برای تهیه شیشلیک، باید از گوشت دنده گوساله یا گوسفند استفاده کنید، البته با دنده گوسفند خوشمزه تر می شود. در واقع تنها تفاوت کباب شیشلیک با کباب برگ این است که شیشلیک با استخوان طبخ می شود.

مرحله دوم

برای نتیجه بهتر حتما گوشت دنده را با چاقوی تیز و سنگین و یا با استفاده از ساتور به اندازه های یکسان برش بدهید. در اکثر مواقع هنگام خرید می توانید از قصاب بخواهید تا گوشت را برایتان برش بدهد. پیاز ها را شسته و پوست بگیرید.

طرز تهیه کباب شیشلیک

حالا برای گرفتن آب پیاز می توانید آن ها را با رنده ریز خرد کنید و یا از بلندر استفاده کنید. داخل کاسه ای پیاز رنده شده ، ماست ، زعفران دم شده ، آبلیمو ، روغن و مقداری فلفل بریزید و مخلوط کنید سپس گوشت را در این مایع بخوابانید.

مرحله چهارم

سپس بگذارید حداقل یک شب بماند. این کار به ترد شدن کباب شما کمک می کند. توجه داشته باشید که در این مرحله نباید به گوشت نمک بزنید چون باعث خشک شدن کباب می شود. پس از گذشت مدت زمان لازم، حالا باید دنده ها را سیخ بزنید.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که برای این کار باید قسمت استخوان را در دست گرفته و سپس گوشت را از قسمت بالای دنده به سیخ بکشید به صورتی که سیخ از وسط دو استخوان دنده رد شود. با این کار دیگر کباب ها روی سیخ نمی چرخند.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که برای کباب کردن راحت گوشت ها، هنگام سیخ زدن انحنای همه دنده ها به یک سمت باشد. نکته دیگری که باید توجه داشته باشید این است که گوشت روی استخوان در قسمت بالا خیلی نازک تر است، پس ممکن است خیلی زود بسوزد.

مرحله هفتم

برای اینکه این اتفاق نیفتد بعد از اینکه گوشت ها را به سیخ کشیدید یک فویل آلومینیومی بر روی بالای استخوان قرار دهید. با این کار همه جای گوشت یک دست می پزد و جایی از کباب نمی سوزد. علاوه بر این کباب ها ظاهر زیباتری خواهند داشت.

مرحله هشتم

موقع کباب کردن بهتر است از ذغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی میتوانید درون فر یا روی اجاق با حرارت متوسط شیشلیک ها را اماده کنید. در حین پخت کره را آب کرده و به آن کمی زعفران اضافه کنید و با برس چند باری روی کباب ها بکشید.

مرحله نهم

وقتی که کباب ها نیم پز شد می توانید کمی نمک بر روی آن بپاشید. گوجه فرنگی در زمان کوتاه تری کبابی می شود. بهتر است در اواخر پخت کباب، گوجه ها را از وسط نصف کرده و به سیخ بکشید و بر روی آتش کبابی کنید.

مرحله دهم

برای مزه دار شدن می توانید کمی نمک هم بر روی گوجه فرنگی ها بپاشید. پس از اینکه شیشلیک ها و گوجه فرنگی ها آماده شدند آن ها را با برنج زعفرانی سرو کنید. برای مزه می توانید از کمی کره و همین طور برش های لیموترش تازه استفاده کنید. به شکل سنتی کباب ها را با دوغ سرو می کنند. نوش جان

نکات طرز تهیه کباب شیشلیک

استفاده از کیوی

شاید کباب به ظاهر غذای ساده ای باشد اما برای داشتن کباب لذیذ باید به شکلی آماده شود که زیاد خشک نشود. اگر به هر دلیلی نتوانستید از یک روز قبل گوشت ها را آماده کنید، می توانید از کمی کیوی له شده استفاده کنید. اسید موجود در کیوی باعث نرم شدن گوشت می شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.