آموزش طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی گیلانی به روش رستوران ها

آموزش طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی گیلانی به روش رستوران ها

طرز تهیه میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از غذاهای بسیار محبوب و پر طرفدار ایرانی است که با بادمجان تهیه می شود. این …

آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی فست فودی خوشمزه در منزل

آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی فست فودی خوشمزه در منزل

طرز تهیه ذرت مکزیکی ذرت مکزیکی یکی از انواع میان وعده های محبوب و بسیار پر طرفدار در سراسر جهان است که به …

آموزش طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی و مخصوص رستورانی

آموزش طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی و مخصوص رستورانی

طرز تهیه سالاد اندونزی سالاد اندونزی همانطور که از نامش مشخص است یکی از سالادهای خوب و بسیار خوشمزه کشور اندونزی می باشد. …

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با دنبه تابه ایانواع کباب مرغ مرحله به مرحله سیخ گرفتن در فر و بادمجان

کباب کوبیده مرغ یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است که طرفداران زیادی دارد و برای مهمانی و جشن ها، پای ثابت غذاها است. کباب کوبیده مرغ یکی از انواع این کباب ها است. از آن جا که سینه مرغ بافت خشکی دارد، می توان با دنبه آن را چرب کرد. این کباب علاوه بر طعم خوبی که دارد، نسبت به کباب کوبیده گوشت به صرفه تر است و می توان برای مهمانی ها یا مجالس آن را تهیه و طبخ نمود. کباب ها را در کنار گوجه کبابی می توان با نان یا برنج ساده سرو نمود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در ادامه با سایت نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ فیله شده۵۰۰ گرم
دنبه۸۰ الی ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط۲ عدد
زعفران دم شده غلیظ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
پاپریکانصف قاشق چای خوری
نمکبه میزان لازم

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

مرحله اول

برای تهیه کباب کوبیده خوشمزه با گوشت مرغ در ابتدای کار، سینه مرغ را شسته و تکه می کنیم. سپس به همراه دنبه ها، دو بار چرخ می کنیم. پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس در یک کاسه پیاز ها را رنده می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله آب اضافه آن را با دست گرفته و دور می ریزیم. داخل یک کاسه بزرگ، پیاز رنده شده آب گرفته شده را به سینه مرغ و دنیه چرخ شده می ریزیم. فلفل و پاپریکا و زعفران را به مرغ اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یک دست شود و تمام مزه ها به خورد مرغ برود.

مرحله سوم طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

توجه داشته باشید که نیازی به ورز دادن زیاد نیست. فقط کافی است مواد به خوبی با هم مخلوط شود. مواد را در این مرحله درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها به خورد هم برود. سپس چند دقیقه قبل از وقت سرو غذا، گوشت ها را به سیخ می کشیم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که برای کباب کوبیده از سیخ پهن استفاده می شود. می توان از دستگاه کباب سیخ کن نیز استفاده کرد. با این مواد ۴ سیخ بزرگ یا ۸ سیخ کوچک می توان درست کرد. سپس کباب ها را با کباب پز یا منقل ذغالی کباب می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه پختن کباب ها به پایان رسید، آنها را لای نان می گذاریم و از سیخ می کشیم. کباب ها را می توان در کنار برنج ساده یا زعفرانی و گوجه کبابی یا در کنار نان سرو نمود. می توان موقع سرو، اگر چربی گوشت کم بود، از کره نرم استفاده کرد.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 10 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.