طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک؛ دستور پختی برای علاقه‌مندان به غذاهای محلی

طرز تهیه قلیه ربنیک یکی از دستورات پخت که شاید کمتر در میان صفحات کتاب‌های آشپزی به چشم بخورد، قلیه ربنیک است. این …

طرز تهیه کتلت سویا خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کتلت سویا خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کتلت سویا کتلت سویا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه کوکوی مرغ خام ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکوی مرغ خام ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه کوکوی مرغ خام کوکوی مرغ خام یکی از انواع غذاهای بسیار ساده و فوری ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست …

طرز تهیه جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب فوق العاده با سس مایونز برای 20 نفر ماستی سریع رستورانی تصویری با ماست در فرب با استخوان با خامه

امروز با آموزش درست کردن جوجه کباب زعفرانی خوشمزه با رنگ و طعم عالی در خدمت شما عزیزان هستیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب رستورانی در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ متوسط۱ عدد
پیاز۲ عدد درشت
روغن مایع۴ قاشق غذاخوری
ماست چکیده۴ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۴ قاشق غذاخوری

دستور پخت جوجه کباب

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب زعفرانی ابتدا مرغ را پاک کرده و به قطعات مناسب جوجه کباب تبدیل می کنیم، سپس قطعات مرغ را داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم. در ادامه زعفران دم کرده را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا با دست گوشت مرغ را زیر و رو می کنیم تا تمام قسمت ها رنگ بگیرند. پس از اینکه گوشت مرغ رنگ گرفت روغن مایع را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا به تمام قسمت های گوشت برسد.

مرحله سوم

در این مرحله ماست را اضافه کرده و مجددا مخلوط  می کنیم تا تمام قسمت های گوشت به ماست آغشته شود. در آخر پیاز ها را به صورت حلقه ای درشت خرد می کنیم و به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

مواد را خوب مخلوط می کنیم تا تمام قسمت های گوشت طعم دار شود، سپس روی ظرف را سلفون می کشیم و در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. اگر عجله ندارید بگذارید گوشت ۱۲ ساعت در یخچال بماند و اگر عجله دارید حداقل ۲ ساعت بماند تا طعم بگیرد.

مرحله پنجم

پس از اینکه گوشت مرغ طعم گرفت آنرا از یخچال خارج می کنیم و قطعات مناسب با هم را در یک سیخ قرار می دهیم.در آخر منقل ذغال را با ذغالی یکدست روشن آماده می کنیم و سیخ ها را روی منقل می چینیم.

مرحله ششم

سیخ ها را به صورت متداوم می چرخانیم تا گوشت مرغ به صورت یکدست کباب شود. پس از اینکه جوجه کباب آماده شد، کره و ۱ قاشق غذاخوری زعفران را مخلوط می کنیم و روی جوجه کباب ها می مالیم تا لذیذتر شوند.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 21 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.