طرز تهیه سوسیس بندری با فلفل دلمه ای به روش ساندویچی ها

طرز تهیه سوسیس بندری با فلفل دلمه ای به روش ساندویچی ها

طرز تهیه سوسیس بندری در این پست از سایت نکته چی برای شما طرز تهیه سوسیس بندری را آماده کرده ایم. سوسیس بندری …

آموزش طرز تهیه شله زرد فوری و ساده خوشمزه مثل نذری

آموزش طرز تهیه شله زرد فوری و ساده خوشمزه مثل نذری

طرز تهیه شله زرد شله زرد یکی از انواع دسرهای سنتی ایرانی است که از ایام گذشته تا به حال مورد توجه ایرانیان …

طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مخصوص رستورانی غلیظ

طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مخصوص رستورانی غلیظ

طرز تهیه خورش کرفس خورش کرفس یکی از انواع خورش های خوشمزه و مفید ایرانی است که شباهت هایی به خورش قورمه سبزی …

طرز تهیه جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب فوق العاده با سس مایونز برای 20 نفر ماستی سریع رستورانی تصویری با ماست در فرب با استخوان با خامه

امروز با آموزش درست کردن جوجه کباب زعفرانی خوشمزه با رنگ و طعم عالی در خدمت شما عزیزان هستیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با نکته چی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ متوسط۱ عدد
پیاز۲ عدد درشت
روغن مایع۴ قاشق غذاخوری
ماست چکیده۴ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۴ قاشق غذاخوری

دستور پخت جوجه کباب

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب زعفرانی ابتدا مرغ را پاک کرده و به قطعات مناسب جوجه کباب تبدیل می کنیم، سپس قطعات مرغ را داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم. در ادامه زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و با دست گوشت مرغ را زیر و رو می کنیم تا تمام قسمت ها رنگ بگیرند.

مرحله دوم

پس از اینکه گوشت مرغ رنگ گرفت روغن مایع را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا به تمام قسمت های گوشت برشد. در ادامه ماست را اضافه کرده و مجددا مخلوط  می کنیم تا تمام قسمت های گوشت به ماست آغشته شود.

مرحله سوم

در آخر پیاز ها را به صورت حلقه ای درشت خرد می کنیم و به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا تمام قسمت های گوشت طعم دار شود، سپس روی ظرف را سلفون می کشیم و در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود.

مرحله چهارم

اگر عجله ندارید بگذارید گوشت ۱۲ ساعت در یخچال بماند و اگر عجله دارید حداقل ۲ ساعت بماند تا طعم بگیرد. پس از اینکه گوشت مرغ طعم گرفت آنرا از یخچال خارج می کنیم و قطعات مناسب با هم را در یک سیخ قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در آخر منقل ذغال را با ذغالی یکدست روشن آماده می کنیم و سیخ ها را روی منقل می چینیم. سیخ ها را به صورت متداوم می چرخانیم تا گوشت مرغ به صورت یکدست کباب شود. پس از اینکه جوجه کباب اماده شد کره و ۱ قاشق غذاخوری زعفران را مخلوط می کنیم و روی جوجه کباب ها می مالیم تا لذیذتر شوند.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 19 اردیبهشت 1399
  • منبع :
  • تصویر از hossain_mhr
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام نکته چی و لینک مستقیم بلا مانع است.